首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Reebok executives do not like to hear their stylish athletic shoes called "footwear for yuppies(雅皮士,少壮高薪职业人士)". They contend tha
Reebok executives do not like to hear their stylish athletic shoes called "footwear for yuppies(雅皮士,少壮高薪职业人士)". They contend tha
admin
2017-02-01
52
问题
Reebok executives do not like to hear their stylish athletic shoes called "footwear for yuppies(雅皮士,少壮高薪职业人士)". They contend that Reebok shoes appeal to diverse market segments, especially now that the company offers basketball and children’s shoes for the under-18 set and walking shoes for older customers not interested in aerobics(健身操)or running. The executives also point out that through recent acquisitions they have added hiking boots, dress and casual shoes, and high-performance athletic footwear to their product lines, all of which should attract new and varied groups of customers.
Still, despite its emphasis on new markets, Reebok plans few changes in the upmarket(高档消费人群的)retailing network that helped push sales to $1 billion annually, ahead of all other sports shoe marketers. Reebok shoes, which are priced from $27 to $85, will continue to be sold only in better specialty, sporting goods, and department stores, in accordance with the company’s view that consumers judge the quality of the brand by the quality of its distribution.
In the past few years, the Massachusetts-based company has imposed limits on the number of its distributors(and the number of shoes supplied to stores), partly out of necessity. At times the unexpected demand for Reeboks exceeded supply, and the company could barely keep up with orders from the dealers it already had. These fulfillment problems seem to be under control now, but the company is still selective about its distributors. At present, Reebok shoes are available in about five thousand retail stores in the United States.
Reebok has already anticipated that walking shoes will be the next fitness-related craze, replacing aerobics shoes the same way its brightly colored, soft leather exercise footwear replaced conventional running shoes. Through product diversification and careful market research, Reebok hopes to avoid the distribution problems Nike came across several years ago, when Nike misjudged the strength of the aerobics shoe craze and was forced to unload huge inventories of running shoes through discount stores.
Reebok’s view that "consumers judge the quality of the brand by the quality of its distribution"(Line 5, Para. 2)implies that _____.
选项
A、the quality of a brand is measured by the service quality of the store selling it
B、the quality of a product determines the quality of its distributors
C、the popularity of a brand is determined by the stores that sell it
D、consumers believe that first-rate products are only sold by high-quality stores
答案
D
解析
第2段提到“锐步鞋的售价从27到85美元不等,将继续只会在高档次的专卖店、体育用品商店和百货公司出售,因为这种做法符合公司的观点,即消费者根据分销商的档次来判断品牌的质量”,D与此观点相符。文中的quality并不指服务质量,可排除A;B倒置因果关系;C与文中观点相悖。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/9iF7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Asshewalkedroundthehugedepartmentstore,EdithreflectedhowdifficultitwastochooseasuitableChristmaspresentforh
Asshewalkedroundthehugedepartmentstore,EdithreflectedhowdifficultitwastochooseasuitableChristmaspresentforh
Onewouldthinkthatbynowmostpeoplewouldhave【B1】______thatclimatechangerepresentsagravethreattotheplanet.Onewou
Theriskofdepressionforpeoplewholivealoneisalmost80percenthigherthanforpeoplewholivewithfamilyorroommates.
A、Europeancountriestendtosupporthavingnaps.B、Workingmenshouldhaveanapregularly.C、Adultsaremorelikelytodevelop
Dohalfofallmarriagesreallyendindivorce?It’sprobablythemostoften【B1】_____statisticaboutmodernlove.Butinanupbe
Foryears,scientistshavebeenstudyinghowmusicaffectsthebrainanditsfunctions.Classicalmusic,【B1】______songsbyMoza
A、Hehastoplaybetterthanothers.B、Heneedsonlytowaitforhisturn.C、Heneedstobeapopularperson.D、Hemustbevery
A、Formgoodpersonalhabits.B、Beself-disciplined.C、Workdayandnight.D、Followthefactoryregulations.A
A、Risingfuelcoststolimittheuseofit.B、Savingenergyanduseothersources.C、Havingprotectionagainstfuelshortage.D、
随机试题
细菌的侵袭力不包括下列哪一种能力()
可能引起二重感染、再生障碍性贫血和灰婴综合征的抗生素是
突发耳鸣,声大如雷的病因不包括
财政机关对甲有限责任公司2014年财务工作进行检查,但甲公司领导以“财务部门负责人出差”为由予以拒绝,后经多方协调,财政机关对该公司进行了检查,检查时,发现如下问题:(1)2月15日,公司从外地购买了一批货物,收到发票后,经办人员王某发现发票金额
下列哪些属于合同履行的原则?()。
甲公司拟投资进入飞机制造业。甲公司目前的产权比率为0.5,进入飞机制造业后仍维持该目标结构。在该目标资本结构下,税前债务资本成本为6%。飞机制造业的代表企业是乙公司,其资本结构为资产负债率50%,权益的β值为1.5。已知无风险报酬率为5%,市场风险溢价为3
多芬的创意广告采用的广告视觉表现方式是()。
如果学生要学习的知识内容比较复杂,结构化程度很高,又必须在较短时间内掌握,学生最宜采用的学习方法是()。
3,9,36,180,540,2160,()
下列最有可能不会受到治安管理处罚的是:
最新回复
(
0
)