首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Ann Curry is a famous news presenter of the NBC News "Today" show. When she was 15 she happened to walk into a bookstore in her
Ann Curry is a famous news presenter of the NBC News "Today" show. When she was 15 she happened to walk into a bookstore in her
admin
2009-10-15
69
问题
Ann Curry is a famous news presenter of the NBC News "Today" show. When she was 15 she happened to walk into a bookstore in her hometown and began looking at the books on the shelves. The man behind the counter, Mac McCarley, asked if she’d like a job. She needed to start saving for college, so she said yes.
Ann worked after school and during summer vacations, and the job helped pay for her first year of college. During college she would do many other jobs: She served coffee in the student union (学生会), was a hotel maid and even made maps for the US Forest Service. But selling books was one of the most satisfying jobs.
One day a woman came into the bookstore and asked Ann for books on cancer. The woman seemed anxious. Ann showed her practically everything they had and found other books they could order. The woman left the store less worried, and Ann has always remembered the pride she felt in having helped her customer.
Years later, as a television reporter in Los Angeles, Ann heard about a child who was born with problems with his fingers and his hand. His family could not afford a surgical (外科的) operation, and the boy lived in shame, hiding his hand in his pocket all the time.
Ann persuaded her boss to let her do the story. After the story was broadcast, a doctor and a nurse called, offering to perform the surgical operation for free.
Ann visited the boy in the recovery room after the operation. The first thing the boy did was to hold up his repaired hand and say "Thank you." What a sweet sense of satisfaction Ann Curry felt!
At McCarley’s bookstore, Ann always sensed she was working for the customers, not the store. Today it’s the same. NBC News pays her, but she feels as if she works for the people who watch the programs, helping them make sense of the world.
选项
A、from her friend in a bookstore
B、a couple of years before college
C、at the NBC News "Today" show
D、when she was studying at university
答案
B
解析
题干意为“安.柯里______ 得到她的第一份工作的?”从第一段后三句和第二段第一句Ann worked after school and during summer vacations,and the job helped pay for her first year of college. 可知她的第一份工作是在她上大学之前的时候,所以本题的答案选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/9ifd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Thepurposeinwritingthistextis______.Whenhesays"Youwon’tbeforlong"thewritermeansthat______.
【B1】【B18】
Wherearethespeakers?
Whatdoyouthinkthespeakeris?
--Howdidthebosspaytheworkers?--Asarule,theywerepaid______.
Onedayaworld-famousscientistEinsteinmetanold【S1】______friendofhiminastreetinNewYork."Mr
Mr.Greyhastwosons,_________arefamousdancers.
Tom,morethananyoneelse,______anxioustogotoChinaagain.
______youunderstandthisrule,you’llhavenofurtherdifficulty.
Mycarjustcouldn’tmoveanyfurther.Itwascompletedead,【M1】______andIwasafewmilesfarawayfromanywhere
随机试题
影响宗气盛衰的脏腑是
x线照像的基础是( )胸部透视的基础是( )
药材投入清水杯中,在水面旋转并呈黄色线状下沉而短时间内不扩散的是()。
膀胱镜检查的体位是
患者,男性,45岁。反复出现排便后疼痛、肛门局部瘙痒4年余,昨日突发便后肛门剧烈疼痛,咳嗽及排便时加剧。体检见肛门口一紫红色肿块,直径约2cm,有触痛。患者术后不会出现的并发症是
离散型随机变量X的分布为P(X=k)=cλk(k=0,1,2,…),则不成立的是()。
张先生是一家软件公司的经理,该公司的主要业务是为其他公司制作企业资源计划(ERP)软件系统。因为很多客户在外地,所以张先生经常要出差签约,因而对于员工的指示非常简略。例如,只向下属告知客户的要求和项目的截止期限。由于公司规模不大,张先生和下属们的关系很好,
简述班主任如何营造良好的班风。
简述保险市场的构成要素。
Whatistheguideoftheorganizationaimedtoanswer?
最新回复
(
0
)