首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
•Read the article below about customer loyalty on the opposite page. •For each question 13-18, mark one letter(A, B, C or D
•Read the article below about customer loyalty on the opposite page. •For each question 13-18, mark one letter(A, B, C or D
admin
2010-01-22
47
问题
•Read the article below about customer loyalty on the opposite page.
•For each question 13-18, mark one letter(A, B, C or D)for the answeryou choose.
The MiSmanagement of Customer Loyalty
The best customers, we’re told, are loyal ones. They cost less to serve, they’re usually willing to pay more than other customers. and they often act as word-of-mouth marketers for your company. Win loyalty, therefore, and profits will follow as night follows day. Certainly that’s what CRM software vendors—and the armies of consultants who help install their systems—are claiming. And it seems that many business executives agree. Corporate expenditures on loyalty initiatives are booming:The top 16 retailers in Europe, for example, collectively spent more than $1 billion last year。Indeed, for the last ten years, the gospel of customer loyalty has been repeated so often and so loudly that it seems almost crazy to challenge it.
But that is precisely what some of the loyalty movement’s early believers are starting to do. Take the case of one high-tech corporate service provider. This company set up an elaborate costing scheme to track the performance of its newly instituted loyalty programs. The scheme measured not only direct product costs for each customer but also all associated advertising, service, sales force, and organizational expenses. After running the scheme for five years, the company was able to determine the profitability of each of its accounts over time. Executives were curious to see just what payoff they were getting from their $2 million annual investment in customer loyalty.
The answer took them by surprise. About half of those customers who made regular purchases for at least two years—and were therefore designated as ‘loyal’—barely generated a profit. Conversely, about half of the most profitable customers were blow-ins, buying a great deal of high-margin products in a short time before completely disappearing.
The research findings echo that company’s experience. Some experts have been studying the dynamics of customer loyalty and have found that the relationship between loyalty and profitability is much weaker—and subtler—than the proponents of loyalty programs claim. Specifically, they discovered little or no evidence to suggest that customers who purchase steadily from a company over time are necessarily cheaper to serve, less price sensitive, or particularly effective at bringing in new business.
Indeed, in light of their findings, many companies will need to reevaluate the way they manage customer loyalty programs. Instead of focusing on loyalty alone, companies will have to find ways to measure the relationship between loyalty and profitability so that they car better identify which customers to focus on and which to ignore. The experts have found. a new methodology that will enable managers to determine far more precisely than most existing approaches do just when to let go of a given customer and so dramatically improve the returns on their investments in loyalty.
What does the writer say about customer loyalty in the first paragraph?
选项
A、Business executives need to know how to generate customer loyalty.
B、Many executives believe more investment in customer loyalty means more profit.
C、It is necessary for companies to generate customer loyalty at all costs.
D、Customer loyalty will for sure help corporations make more money.
答案
B
解析
从第一段可知很多公司相信只要赢得顾客的忠诚,利润就会唾手可得,并且在培养顾客忠诚度方面的投入非常大,由此可以推断出管理者们相信在培养顾客忠诚度方面的投入越大,利润就会越丰厚。选项A没有提到,选项C和D所提到的观点是一些管理者的看法,而非作者的观点。因此,B为正确选项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/9lsO777K
本试题收录于:
BEC中级阅读题库BEC商务英语分类
0
BEC中级阅读
BEC商务英语
相关试题推荐
Readthetextbelowaboutbrand.Inmostofthelines41-52,thereisoneextraword.Itiseithergrammaticallyincorrectordo
Readthearticlebelowaboutabookletpublishedbyabank.Foreachquestion31-40,writeonewordinCAPITALLETTERSonyourA
ReadthefollowingarticleaboutasuccessfulBritishbusinessmanandthequestionsontheoppositepage.Foreachquestion15-2
ReadthepoliciesofanAmericanassurancefirm.ChoosethesentencefromthelistA-Itofilleachoftheblanks.Foreachbla
ReadthepoliciesofanAmericanassurancefirm.ChoosethesentencefromthelistA-Itofilleachoftheblanks.Foreachbla
Readthearticlebelowaboutachainofcafes.Inmostlinesthereisoneunnecessaryword.Itiseithergrammaticallyincorrect
Readthearticlebelowaboutachainofcafes.Inmostlinesthereisoneunnecessaryword.Itiseithergrammaticallyincorrect
Readthearticleontheoppositepageaboutinnovationinbusinessandthequestionsbelow.Foreachquestion15-20,markonele
•Readthetextbelowabouttelevisionnetwork.•Inmostofthelines41—52thereisoneextraword.Itiseithergrammaticallyi
HowtoapproachReadingTestPartOne•InthispartoftheReadingTestyoumatcheightstatementswithfiveshorttexts.•Fir
随机试题
发现焊工触电时,应立即()。
()说:“不论教育家怎样地研究教育学理论,如果他没有教育机智,他就不能成为一个优秀的教育实践者……”。
A.无典型的转移性右下腹疼痛,但有局部压痛和肌紧张B.症状与病理改变不一致,腹痛轻而炎症已很重C.病变只限于黏膜和黏膜下层,症状和体征较轻D.病变扩散并有小脓肿形成,可形成局限性腹膜炎E.急性阑尾炎化脓、穿孔后,大网膜将阑尾包裹形成炎性包块老年
肝病患者下列哪项对诊断肝硬化最具参考价值
药品进口,须经国务院药品监督管理部门组织审查,经审查确认符合质量标准、安全有效的,可批准进口,并发给
下列关于药物滥用的说法不正确的是()。
城市地下铁道的建筑物,当其施工速度较慢的土层或土层排水条件较好时,土剪切试验可采用()。
根据《合同法》的规定,由于一方严重违约,对方解除合同后,合同中约定的()条款仍然有效。
某施工设备经销商规定其业务员按合同价5%提取奖金。业务员王某在与施工企业洽谈时提出,合同定价遵守公司规定,但王某本人按每台50元补贴施工企业。施工企业表示同意,遂与王某签订了订货合同,并将获得的补贴款人账。王某行为的法律定性是()。【2011年考试真题
可作为单位、部门和个人业绩的重要依据的是()。
最新回复
(
0
)