首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
It’s very interesting to note where the debate about diversity (多样化) is taking place. It is taking place primarily in political
It’s very interesting to note where the debate about diversity (多样化) is taking place. It is taking place primarily in political
admin
2018-05-09
60
问题
It’s very interesting to note where the debate about diversity (多样化) is taking place. It is taking place primarily in political circles. Here at the College Fund, we have a lot of contact with top corporate (公司的) leaders; none of them is talking about getting rid of those instruments that produce diversity. In fact, they say that if their companies are to compete in the global village and in the global market place, diversity is an imperative. They also say that the need for talented, skilled Americans means we have to expand the pool of potential employees. And in looking at where birth rates are growing and at where the population is shifting, corporate America understands that expanding the pool means promoting policies that help provide skills to more minorities, more women and more immigrants. Corporate leaders know that if that doesn’t occur in our society, they will not have the engineers, the scientists, the lawyers, or the business managers they will need.
Likewise, I don’t hear people in the academy saying. "Let’s go backward. Let’s go back to the good old days, when we had a meritocracy (不拘一格选人才)" (which was never true—we never had a meritocracy, although we’ve come closer to it in the last 30 years). I recently visited a great little college in New York where the campus has doubled its minority population in the last six years. I talked with an African American who has been a professor there for a long time, and she remembers that when she first joined the community, there were fewer than a handful of minorities on campus. Now, all of us feel the university is better because of the diversity. So where we hear this debate is primarily in political circles and in the media—not in corporate board rooms or on college campuses.
According to the passage diversity can be achieved in American society by_____.
选项
A、expanding the pool of potential employees
B、promoting policies that provide skills to employees
C、training more engineers, scientists lawyers and business managers
D、providing education for all regardless of race or sex
答案
D
解析
推理判断题。由第1段倒数第2句可知企业expand the pool就意味着向more minorities,more women和more immigrants提供技能培训,而expand the pool对应的就是题干中的说的多样性的形成,D中的race和sex分别对文中的minorities和women,故正确。A泛泛而谈,没有说到点子上,不如D具体,准确;B与多样性没有关系,C是利用文中的有关职业的词拼凑而成的干扰项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/9m47777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Thereisapopularbeliefamongparentsthatschoolsarenolongerinterestedinspelling.Thisis,however,a【C1】______.Nosch
Thereisapopularbeliefamongparentsthatschoolsarenolongerinterestedinspelling.Thisis,however,a【C1】______.Nosch
Inbringingupchildren,everyparentwatcheseagerlythechild’sacquisitionofeachnewskill—thefirstspokenwords,thefir
Theriseofmultinationalcorporations(跨国公司),globalmarketing,newcommunicationstechnologies,andshrinkingculturaldiffere
It’sveryinterestingtonotewherethedebateaboutdiversity(多样化)istakingplace.Itistakingplaceprimarilyinpolitical
FormanypeopleintheU.S.,sportsarenotjustforfun.Theyarealmostareligion.Thousandsofsportsfansbuyexpensivetic
FormanypeopleintheU.S.,sportsarenotjustforfun.Theyarealmostareligion.Thousandsofsportsfansbuyexpensivetic
Arewereadyforthelibraryofthefuture?A)Librarianstodaywilltellyoutheirjobisnotsomuchtotakecareofbooks
A、Thecoldhouses.B、Thebadweather.C、Thegloomywinter.D、Thelongnight.A男士说瑞典人在英国的时候总是抱怨即便在晴好的冬天房子里也很冷,因此答案为A。预读选项,选项都是负面事
随机试题
下列哪种情况乳母不宜哺喂新生儿
第一次明确提出在基层自治组织中建立民主选举、民主决策、民主管理、民主监督四项民主制度的是()
下述不符合静脉性充血的是
关于妇科疾病常用外治法,下列说法错误的是
(四)[背景资料]某施工单位承担的一项机电安装工程进入单体试运行阶段。项目部计划对一台解体出厂、现场组装的大型裂解石油气压缩机进行试运行,该压缩机转速为5850转/分。试运行前进行检查,确认试运行范围内的工程,压缩机出口管道系统设计压力为11.
某工程合同价款为1000万元,2009年1月签订合同并开工,2009年10月竣工,2009年1月的工程造价指数为108%,2009年10年的工程造价指数为112%,则该工程价差调整额应为()万元。
下列各项中,通常认为是企业派发股票股利这种分配形式优点的有( )。
规划的适用时间一般为()。
如果车子落水,下列关于车内人员逃生的说法错误的是()。
Itwasashameandbadtastetobeanalienaftertwentyyears’livinginaforeigncountryanditisnousepretending______.
最新回复
(
0
)