首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Since the late 1930’s the Bureau of Indian Affairs of the United States has been working to promote native language literacy amo
Since the late 1930’s the Bureau of Indian Affairs of the United States has been working to promote native language literacy amo
admin
2015-12-31
48
问题
Since the late 1930’s the Bureau of Indian Affairs of the United States has been working to promote native language literacy among Indians. Indians were to be taught to read and write in their native language before being taught English. Studies in many cultures around the world demonstrate that children learn to read best in their mother tongue. Bilingual reading books and other educational materials were prepared in Navaho, Hopi, Siouan, Pueblo, and Papago languages. The difficulties were tremendous because many American Indian languages are distinctively different in structure from all other languages in the world. They do not have "words" in the sense that other languages do—as independent meaningful sound sequences that combine into "sentences". Their "sentences" are made by combining prefixes, infixes, and suffixes into what looks like one long word but is essentially the equivalent of our sentence. It is impossible, in other words, to make an Indian utterance that is not a sentence. In our sense, Indian languages do not have parts of speech, conjugations etc. The sentence is the smallest structure available to speakers of the language. Therefore bridging the translation gap between English and such language is a massive feat.
In most cases, Indian children need to be bilingual though not necessarily be literate. That is, they need to speak their native language to participate fully in their home and tribal affairs. But, they do not need to read and write that language. On the other hand, they also need a reading, writing, and speaking knowledge of English, not only to get their due in this country but, ironically, also to preserve their heritage.
According to this passage, Indians who are literate in English have the advantage of being able to______.
选项
A、preserve their own heritage
B、talk with other English-speaking Indians
C、better understand the United States history
D、pursue their native literature
答案
A
解析
这是一道细节题。文中最后一句说:“另一方面,他们也需要英语的读、写和说的知识,这样不仅能使他们在这个国家中得到他们应有的权益,而且,具有讽刺意味的是,他们还能保持自己的传统。”本题中的“literate”一词就是能读能写的意思,与文中说的英语的读、写、说的意思相符。因此A正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/9nPO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
Accordingtothepassage,todaymanygrandchildrenofimmigrants______.PeoplewholiveintheUnitedStatesofAmericaprefe
OnereasonwhymanyAmericansarestillfascinatedbythefrontieristhat______.Whichofthefollowingstatementsistrue?
Accordingtothepassage,thechiefpurposeofexplorersingoingtounknownplacesinthepastwas______.Thepassagetellsus
Afterpeoplehavelearnedthatmagnetsattractthings,centuriespassed______theytooknoteofthefactthatmagnetssometimesa
Mostpeopledon’tthinkofastampasareceipt,butthatis______reallyisaproofofjusthowmuchmoneyyoupaidinadvancef
Foryearswehavebelievedwewereeitherhealthyorsick.【51】,duringthemid-1990s,scientistsdevelopedanewconceptcalled
Canyouimagine!Heofferedme$5,000tobreakmycontract.That’s______.OfcourseIdidn’tagree.Iwouldtakelegalaction.
Personalityistolargeextentinherent.A-typeparentsusuallybringA-typeoffspring.Buttheenvironmentmustalsohaveapro
Itisdifficulttoimaginewhatlifewouldbelikewithoutmemory.Themeaningsofthousandsofeverydayperceptions,thebases【
Man:Youarelookingalittleoverwhelmed.Man:Exactly,youknow.Igotamillionthingstodo,andallofthemhavetobefini
随机试题
结核分枝杆菌诱导机体产生保护性免疫应答的同时也伴有迟发型超敏反应,这是因为引起保护性免疫应答和迟发型超敏反应的物质为同一抗原。()
下列可以引起功血的原因,应除外
下列哪项与Sheehan综合征一致
下列烧伤急救原则中,叙述正确的是
脉来缓慢而有不规则的歇止称为脉来较速间有不规则的歇止称为
含有业务、服务、消防和空防广播功能的公共广播系统,其分区应首先满足()广播区域划分要求。
某珠宝公司成立于2015年,为增值税一般纳税人。2016年3月,向乙公司销售一批金银首饰,双方签订书面合同,收到了乙公司签发的一张支票。2017年4月,公司在申报2016年年度所得税时,因为一些纳税扣除项目与税务机关产生分歧。2018年6月,公司召开
以下哪个文学常识是正确的?()
北方连降积雪,很多环卫工作人员在街上打扫大街,非常辛苦,有的甚至受伤。而在美国有个规定,如果有人在门前跌倒,该户人家就要承担相应的责任。对此,你有何看法?举例说明你在生活中负责任的事件。
1960年,我国对国民经济实行调整的方针是()。
最新回复
(
0
)