首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
There was a big pile of bricks on the top of a tall building and a man had to bring them down to the ground. He had a long rope
There was a big pile of bricks on the top of a tall building and a man had to bring them down to the ground. He had a long rope
admin
2011-05-26
26
问题
There was a big pile of bricks on the top of a tall building and a man had to bring them down to the ground. He had a long rope which went over a pulley(滑轮) at the roof of the building. The other end was fastened to a big box.
First he pulled the box up to the top of the building, and fastened the end of the rope so that the box could not come down. Then he climbed up the ladder and filled the box with bricks. Next he climbed down the ladder and untied the rope. Unfortunately the box of bricks was heavier than the man, and as a result he was pulled up by the: rope. Half-way up, the box of bricks hit him as it was coming down.
When he reached the top, his head hit the pulley. The box of bricks hit the ground and broke. As a result the bricks fell out. The box was then lighter than the man and consequently he began to come down and the box began to go up.
Half-way up, the box hit the man. The man still held on to the rope and the box therefore Continued to go up. The man then reached the ground. Then he let go the rope to rub his head. The box, of course, then fell down and hit the man on the head again. As a result, an ambulance came and took him to hospital
Why did the man fasten the end of the rope before he climbed up the ladder?
选项
A、He was afraid that someone would steal his box.
B、Because he wanted to climb up along the rope.
C、He fastened the end of the rope in order to keep the box unmoved.
D、Because he wanted to prevent the box from coming down.
答案
D
解析
此题为细节题。见文章的第二段第一行fastened the end of the rope so that the box could not come down。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/9olC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Forthispartyouareallowed30minutestowriteacompositiononthetopic:SocialActivitiesandOurStudy.Youshouldwrite
Parentsoftenchecktheirchildren’shomeworkand(makeabigfussovergrades).
It______thepostofficetimeifpeopleaddresslettersproperly.
Theexhibitionwasnotverycrowded.Therewere______peoplethanIexpected.
Manypeoplehaveappliedforthe______position.
Theheadmasteroftheschoolhadthesupportofa______numberofparents.
Hisopinionswere______acceptedduringthediscussion;nooneopposedhim.
He’dphonedafriendforadviceandthenhadcrossedtheroofofthebuildingtotheapartmentoftheelderlywomanto(gether
Withtheimprovementoftransportationandcommunications,farmershaveeasier______tocitiesandtowns.
Myson,Johnny,openedanewrestaurant,andontheopeningdayIhelpedoutinthekitchen.Bymid-morning,Inoticedthatthe
随机试题
胃阴虚证的临床特征是
A.腹痛腹胀,暴泻如水,肛门灼热B.大便溏薄,时干时稀,排便不爽C.下痢脓血,里急后重,身热口渴D.腹满硬痛,大便秘结,日晡潮热E.大便燥结,艰涩难下,口干口臭肠热腑实证的临床表现是
16岁的甲与13岁的乙是好朋友,均为中学生。某日二人在住宅小区中玩耍,一辆某快餐店的送餐车前来小区送餐停放在路边。甲对乙说:“我最讨厌这家快餐店了,上次去吃快餐,钱没带够被老板骂了一顿,你悄悄去把车上的广告画弄脏,给我出出气。”乙遂找来一块废金属片在车厢上
为保护无行为能力的人和限制行为能力的人的合法权益而设立的代理形式是()
行政管理的基本依据是()。
Whatimpressedmemostwasthattheynever______.
《国家中长期教育改革和发展规划纲要(2010—2020年)》强调把促进学生成长成才作为学校一切工作的出发点和落脚点,这体现的工作方针是()。
查询设计器分为上下两部分,上半部分是表的显示区,下半部分是______。
Manyoftheelectricgoodswhichareadvertisedas______themodernwomantendtohavetheoppositeeffect.
A、clothes.B、shoes.C、pants.D、socks.B根据女士的话“lookatyourshoes”和“Youmustcleanthem.”可知,妈妈让Tom去洗鞋,故选B。
最新回复
(
0
)