首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Heredity (遗传) is not the only thing that influences our color. Where we live and how we live after we are born are important to
Heredity (遗传) is not the only thing that influences our color. Where we live and how we live after we are born are important to
admin
2011-01-14
45
问题
Heredity (遗传) is not the only thing that influences our color. Where we live and how we live after we are born are important too.
For instance, our genes influence how fat or thin we are. But our weight depends mainly upon how much we eat and how much exercise we get. In the same way, our skin color depends to a large extent upon how much sunshine we get.
When summer arrives and light-colored people go to the beaches, some will tan dark-ly, some will tan lightly and few will not tan at all. Each one has inherited a different abili-ty to tan, but the differences do not appear until the conditions are right. An outdoor man will soon become pale if he changes to an indoor job, while a desk clerk will take on tan after a short vacation in the sun.
Sometimes people decide that being tanned is better than being pale. Sometimes they decide the opposite.
Centuries ago, most of the people in Europe were peasants and they had to work in the fields all day. Noblemen, on the other hand, did not have to work. They stayed indoors and remained pale. You could always tell a nobleman from a peasant because a peasant had a tan. As a result, a skin so pale that veins (血管) were showed was considered a mark of great beauty.
During the Industrial Revolution things changed. Farmers left their fields and went to work in factories, mines and mills. Working for long hours in dimly-lit factories and mines made their
skins pale.
Wealthy people, however, could afford to travel to sunny countries.
They had the leisure to lie around on the beaches and get tan. Having a tan became a sign of wealth.
In Western Europe and North America pale skin is no longer desirable. Instead of bleaching themselves white with lemon juice, many women spend their time under a sun-lamp. The desire for a quick tan has led to the invention of pills and lotions (涂剂) that darken the skin artificially without exposure to sunlight. These pills and lotions can be bought by anyone at any drugstore. A rich man can spend hundreds of dollars on a vacation in the sunny West Indies and get his suntan there. But his lowest-paid clerk can have what looks like the same tan out of a bottle for a few cents.
Pills and lotions have been invented in Western Europe and North America ______.
选项
A、to protect people from sunburn
B、to make people look wealthy
C、to smooth people’s skin
D、to help people to have a quick tan
答案
D
解析
本题考查的也是考生对细节的把握,答案对应文章第六段中第三句“The desire for a quick tan has led to the invention of pills and lotions that darken the skin artificially without exposure to sunlight.”
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/9yJO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
Scientistsinthe1950sproclaimedtherobotthebrainwave(灵感,灵机)ofthefuture—itwouldfreehousewivesofdrudgery(单调沉闷的工作)
Morethan30000driversandfrontseatpassengersarekilledorseriouslyinjuredeachyear.Ataspeedofonly30milesperho
Forseveralyears,scientistshavebeentestingasubstancecalledinterferon,apotentialwonderdrugthatisprovingtobeeff
Forseveralyears,scientistshavebeentestingasubstancecalledinterferon,apotentialwonderdrugthatisprovingtobeeff
Thiscountryisfullycommittedtotheintroductionofcomputersintoschools.Thisisdemonstratedbythefactthatvirtuallya
TheeconomyoftheUnitedStatesafter1952wastheeconomyofawell-fed,almostfullyemployedpeople.Despiteoccasionalalar
Anyoneoftheapplesthatarenowrottingawayinthecoldbin______betterthanthisonehejustselectedforus.
Thenormalfood______ofmandependinpartontheamountofexternalworkhedoes.
Theamountofsleepahumanbeingneedsdependson【C1】______,theindividualandpossiblyrace.Forexample,doctorsthinkthat
全球化也正在改变人们的生活方式。
随机试题
公司网络采用单域结构进行管理,网络中所有的计算机都运行微软公司的Windows系列操作系统。出于安全方面的考虑,网络中一些重要的服务器,如备份服务器,文件服务器,域控制器被放置在机房,所有员工不能直接使用这些服务器(以交互方式登录服务器,并对其进行使用)。
原始社会的管理道德规范()
冠心病绝大多数是指
尿三杯试验中,哪一项提示血液来自肾脏
下列物质中,两个氢原子的化学性质不同的是()。
讲话稿的写作中,在开头部分必须说明讲话目的和原因。()
既定的一组经济资源可以分别生产A、B、C三种产品。生产B产品收入900万元,生产C产品收入1000万元,那么生产A产品的机会成本为()。
实用无线电报系统的发明者是()。
据报道,我国每年家用电器的理论报废量已超5000万台,且以年均20%的速度在增长。大量废旧家电产品,如果处理不当就会变成“环境炸弹”,利用好就会成为“城市矿山”。由“环境炸弹”变成“城市矿山”的哲学依据是()
设A为m×s矩阵,B为s×n矩阵,要使ABX=0与BX=0为同解方程组的充分条件是().
最新回复
(
0
)