首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Walter Isaacson’s new biography(传记)of Steve Jobs is a very successful book of the year, but Isaacson is confused that so many jo
Walter Isaacson’s new biography(传记)of Steve Jobs is a very successful book of the year, but Isaacson is confused that so many jo
admin
2016-06-02
18
问题
Walter Isaacson’s new biography(传记)of Steve Jobs is a very successful book of the year, but Isaacson is confused that so many journalists writing about the book have hold the anecdotes(轶事)about Jobs behaving like a monster to the people around him, without setting those anecdotes against the larger picture of everything that Jobs accomplished in his life.
"You have to judge people by the outcome," says Isaacson, the former editor of Time magazine who has written bestselling biographies of Benjamin Franklin and Albert Einstein. "In the end, Steve Jobs had four loving children who were all intensely loyal to him and a wife who was his best friend for 20 years. At work he ends up with a loyal professional team of A players at Apple who swear by him and stay there, as opposed to other companies that are always losing good talent. In the end he was an inspiring person. He inspired loyalty and real love. So you judge him by that."
Jobs died on October 5 at the age of 56 after battling cancer for many years. Isaacson, who spent two years working on the book, has fond memories of dinners with the Jobs family in their home in Palo Alto, Calif., sitting around a big wooden table in the kitchen beside a brick pizza oven. The house where Jobs lived with his wife, Laurene, and their children has no hedges or high walls, no long driveway. Out back is a vegetable and flower garden with beehives from which the family collects their own honey. "It was a house that you would not turn your head to look at as you go down the street. It was built in the 1930s and had no lavish spaces, no McMansion qualities. It was just a normal Palo Alto neighborhood home," Isaacson says.
Which issue confuses Isaacson after the publication of the biography of Steve Jobs?
选项
A、Many journalists collect Jobs’ pictures.
B、Many journalists love Jobs very much.
C、Many journalists criticize Isaacson.
D、Many journalists consider Jobs as a monster.
答案
D
解析
由题干中的confuses,biography ofSteve Jobs定位到第一段。第一段指出WalterIsaacson今年出版了乔布斯的传记,但是Isaacson发现很多记者评论该书时讲述了太多关于乔布斯的轶事,对周围的人而言乔布斯像是个怪人,由此可知D)为该句的同义转述。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/A25K777K
本试题收录于:
浙江省大学英语三级题库大学英语三级分类
0
浙江省大学英语三级
大学英语三级
相关试题推荐
Feedbackmatters.Whetherwearetryingtofindourwaytoanewfriend’shouse,aimingtoimproveourperformanceonthegolf
SomeAfricanAmericanshavehadaprofoundimpactonAmericansociety,changingmanypeople’sviewsonrace,historyandpoliti
A、Attheoffice.B、Onthewaytowork.C、Homeinbed.D、Awayonvacation.C题目问汤姆现在在什么地方。对话中女士说,医生让汤姆待在床上直到周一。因此,汤姆在家卧床休息。故选C。
There______nothingmorefordiscussion,themeetingcametoanendhalfanhourearlier.
Watchababybetweensixandninemonthsold,andyouwillobservethebasicideaofgeometrybeinglearning.Oncethebabyhasm
ItisveryimportantforstudentswhoarestudyingEnglishasasecondlanguagetoreadsimpleEnglish.Somestudentsmaynotlik
Thebabyelephant,Sheila,was【D1】_________BelfastZoobecauseoffearsshemightbehitbybombersduringtheBelfastBlitzof
Lisathinksonecanenjoyaholidaywithoutspendingalot.
Youaregivenaseriesofnumbers.Yourtaskistoseehowtheyformarelationshipwitheachother.Youhavetochoosethenumb
Ateamofscientistshasjustfinishedwhatmightliterallybedescribedasoneofthemostbreathtakingjobsintheworld—sur
随机试题
A.厌氧芽孢梭菌属B.无芽孢厌氧菌C.两者均是D.两者均否以外源性感染为主的细菌是()
校准证书上关于是否给出校准间隔的原则是________。
关于VBScript脚本语言的变量,下面叙述正确的是 【】
容易早期发生肺部转移的口腔颌面部肿瘤是
下列关于证券市场线的说法中,不正确的是()。
下列历史事件时间排序正确的一组是()。
根据以下资料,回答下列问题。2011年既是盈利能力最强的公司(前10名)之一,又是收入增长最快的公司(前10名)之一的公司,在2011年利润占收入的比重与2010年相比:
()对于铁矿石相当于板凳对于()
当一台交换机的根端口或阻塞端口接收到()包时,说明该交换机到根网桥的间接链路有问题,网络中可能出现交换到根网桥的链路失效的故障。
Educationisnotanend,butameanstoanend.Inotherwords,wedonoteducatechildrenonlyforthepurposeofeducatingthe
最新回复
(
0
)