首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The bombing campaign in Afghanistan has worsened the environmental disaster that was initiated by years of civil conflict and dr
The bombing campaign in Afghanistan has worsened the environmental disaster that was initiated by years of civil conflict and dr
admin
2010-04-12
45
问题
The bombing campaign in Afghanistan has worsened the environmental disaster that was initiated by years of civil conflict and drought. The country’s remaining forests me being bombed or burned in the search for terrorists, and refugees me clearing forests for fanning and fuel. Afghanistan’s mountains— home to leopards (豹), bears, and Marco Polo sheep—were also at risk. Some refugees were reported to be hunting rare snow leopards to buy a safe passage across the border.
In Tasmania 77 Australian species, including some that had been eliminated on the mainland, were potentially at risk after foxes were introduced, perhaps deliberately by individuals who wanted new game. Wildlife managers were trying to devise ways of killing the foxes without harming native species. A threat to native freshwater species in the eastern U.S. was feared when northern snakehead fish—a species that can survive out of water for several days mid travel over land—were found in a pond in Maryland. A local man evidently had released two of these fish, and they were breeding. In September Maryland wild life officials sprayed poison into the pond where the snakeheads had been found.
On the Hawaiian island, an attempt to bring together a pair of the world’s rarest birds failed in May when the female bird, after being transferred to the territory of the only male, flew back to her own home range without encountering the male. There were only three surviving birds of this kind.
Besides the upsetting stories, some good news may make people relieved. Efforts to save the kakapo—New Zealand’s giant ground-nesting parrot, met with more success. The last surviving birds, brought together on one island, produced 24 chicks, more than in the whole of the previous two decades. This brought the world total to 86 kakapo, compared with 50 in 1995.
Obviously, the burden is heavy and the mad is long, so both the government and the public should pull together and fight for a more colorful and diverse world.
Which of the following statements about snakehead fish is NOT true according to the passage?
选项
A、It has a strong life force.
B、It can threaten some freshwater species.
C、Some people make a living by breeding it.
D、It has been found in a pond of Maryland.
答案
C
解析
文章第二段提到“在马里兰州的池塘里发现了黑鱼,这种鱼离开水也能存活几天而且能在陆地上移动,人们担心美国东部的淡水物种会受到它的威胁。很显然,一个当地人曾将两条黑鱼放到了池塘里,而它们现在正在繁殖”。选项C“有人靠繁殖黑鱼谋生”显然是不符合文章内容的说法。注意选项A“它有顽强的生命力”是完全可以从文章中推断出来的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/A3j7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
TheOlympicGamesareheldeveryfouryears,eachtimeinadifferentcity.TheGamesbeginwhenarunner,carryingalightedto
Thispassageismainlyabouttheimpactofenvironmentalissuesonactivitiesofindividualcompanies.Althoughanincreasingn
A、Readingmagazinearticles.B、Reviewingbookreports.C、Writingresearchpapers.D、Selectinginformationsources.CWhatkindof
Fromthefirstparagraph,whatisakeypointinpersuasivecommunication?WhyisVirginentrepreneurRichardBransonpopular?
A、TheislandofGuam:B、YokoiShoichi’smarriage.C、ThebattlesonGuamduringWorldWarⅡD、AJapanesesoldierwhohidonGuam.
Ilovetravelingbytrain.Fast【B1】______,slowlocaltrainswhichstopateverystation,【B2】______trainstakingbusinessmen
Beforethe20thcenturythehorseprovideddaytodaytransportationintheUnitedStates.Trainswereusedonlyforlong-distan
Beforethe20thcenturythehorseprovideddaytodaytransportationintheUnitedStates.Trainswereusedonlyforlong-distan
A、Theyhaven’tbeencleaned.B、Therearen’tanyavailable.C、Theyarealwaysexpensive,D、Theyareinexpensivenow.D
A、SinceFriday.B、SinceSaturday.C、SinceSunday.D、SinceMonday.C
随机试题
示范存在缺陷的原因。
当远端回肠被切除后将导致胆汁酸在
主要在回肠吸收的物质是
关于惊厥的描述哪项是错误的()
产热过多所致的发热常见于
关于抗原结合价错误的是
患者男,60岁。车祸致颅脑损伤伴下肢粉碎性骨折。深昏迷,营养状况差,轻度水肿。评估见骶尾部皮肤紫红色,有皮下硬结,并有小水疱。患者目前的皮肤状况处于()
实施培训课程的管理,应当包括()。
中国人喜欢用石头来代表仪式与权力,一个突出的例证是,人们喜欢在石头上进行书法创作,取_______的材料气质,达到永存文字的理想。石头取材方便、质地坚硬、体量巨大、保存容易、镌刻困难、端正严肃、_______等特性,让石头上的书法与其他材料上的书法有所区别
Yournewproductwouldnothavesoldsowellbutforalotofadvertisementsweputonthetelevision.
最新回复
(
0
)