首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The magnet for tourists, the symbol of the city, Manhattan is probably the most deceptive of the boroughs to outsiders who gener
The magnet for tourists, the symbol of the city, Manhattan is probably the most deceptive of the boroughs to outsiders who gener
admin
2010-02-20
23
问题
The magnet for tourists, the symbol of the city, Manhattan is probably the most deceptive of the boroughs to outsiders who generally limit themselves to quick looks at the Theater District around Times Square (moving gingerly past the seediness of 42nd Street west of Broadway), the shopping promenade of Fifth Avenue, the munificence of the temples of finance on and near Wall Street, the eccentricities of bohemian life in the East Village and Soho, the exotica of Chinatown, or the special flavours of Little Italy and Harlem. At first glance, Manhattan is only the city of skyscrapers, glaring lights, and frenzied pace, an island of the strange, the neurotic, and the avant-garde. Crammed into its 23 square miles (57 square kilometres) are more than 1,400,000 residents. Its waterfront, formed by the Harlem, East, and Hudson rivers, is 43 mi- les (69 Kilometres) in length, but only scattered groups of slum children swim in the pollution; and the few fisherment find only scanty catches.
To the residents of the island, each section is a hometown. Those who live in the West 70s, 80s, and 90s -- the Up- per West Side, though streets run above 200 at the northern tip -- know their neighbourhoods as a cosmopolitan mixture of languages, occupations, and income levels. It is the origin of much of the chaos of the party. On the Upper East Side, east of Central Park, is a different mixture, generally more affluent.
The Chelsea area of the West 2Os, with its tenements, renovated brownstones, and huge cooperatives built by labour unions, has a more sedate pace than the East Village and Soho ( derived from "south of Houston Street" ), comprising much of the old Lower East Side and containing the city’s major concentration of struggling writers and artists. Greenwich Village, the old centre of bohemian life, has become a favourite dwelling place for affluent professionals and successful authors and artists. Harlem means more than just tenements, housing projects, and black polities. It means a vibrant street life ranging from sports to stoop seminars, and it is spiced with luxury apartment houses with doormen, inhabited almost entirely by blacks. Yorkville, in the East 80s, retains pockets of Czech, Hungarian, and German cultures in a clash of old tenements and towering luxury apartment houses. The neighbourhood taverns of the Irish proliferate through Inwood at the northernmost part of the island, where the borough of Manhattan spills over the Harlem River to encompass an enclave of a few square blacks within mainland Bronx. In Inwood lie manhattan’s few remaining forested acres, and on open recreation areas the Irish keep alive their national sports of hurling and Gaelic football -- much as courts are maintained for bocciball games in Little Italy many miles to the south. On Morningside Heights around Columbia University, the civilities of the academic world overlook the bleak stretches of Harlem below and to the east and north.
Even fantastic Lower Manhattan, from the Battery, with its ferry slips at the island’s tip, to City Halls, has began taking on the atmosphere of a neighbourhood. Apartment houses have gone up in the vicinity of City Hall, and the over- whelming skyscraper jungle around Wall Street, which is home to hundreds of financial and insurance institutions and some of the nation’s largest banks, exerts international power.
According to this passage, Manhattan is ______.
选项
A、the origin of much of the chaos of the Democratic Party
B、nothing but a mixture of languages, occupations, and income levels
C、short of affluent professionals
D、proud of the overwhelming skyscraper jungle around Wall Street
答案
D
解析
该题问:据文章所介绍,曼哈顿是个怎样的地方?由第二段第二句中的Those who live in the West 70s,80s, and 90s—the Upper West Side,...as a cosmopolitan mixture of languages,occupations,and income levels可知,人们把曼哈顿的the Upper West Side看作a cosmopolitan mixture of languages,occupations,and income levels,并没有说:曼哈顿只是一个mixture of languages,occupations,and income levels。所以,选项B不正确。第二段第四行some say it is the origin of much of the chaos of the Democratic Party的意思是:“有人说,‘the Upper West Side’是‘the origin of much of the chaos of the Democratic Party’”,并没有说“本文认为曼哈顿是‘the origin of much of the chaos of the Democratic Party’”。所以,选项A不正确。由第三段第四行的Greenwich Village,...has become a favourite dwelling place for affluent professionals可知,曼哈顿的格林威治村成了富有的专业人员青睐的居住区。所以,选项C(曼哈顿缺少富有的专业人员)不正确。由全文最后一句中的the overwhelming skyscraper jun- gle around Wall Street,which is home to hundreds of financial and insurance institutions and some of the nation’s lar- gest banks,exerts international power(华尔街一带的摩天大厦高耸人云,其中坐落着数以百计的金融和保险机构,还有几家全国最大的银行。这些金融机构从事的业务遍及全球)可知,华尔街一带的摩天大厦群是曼哈顿引以自豪的地区。所以,选项D应为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/A7vO777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
IhavejustcomehomeafterviewingsomeastonishingworksofartthatwererecentlydiscoveredinChurchHolecaveinNottingha
Weoftenhearandreadaboutcontroversialissuesinscienceandtechnology.Forexample,willradiationfromelectronicequipm
A、Mr.Smithisoneofthebestbusinessmenbecauseheiswell-educated.B、Mr.Smithhasthebesteducationofallthebusinessme
Scienceisadominantthemeinourculture.Sinceittouchesalmosteveryfacetofourlife,educatedpeople,needatleastsome
A、JackwasabitupsetforanotherordinaryChristmas.B、JackwasalwaysdisappointedwithChristmas.C、JacktouchedtheChristm
Infact,theysay,onereasonendangered-specieslegislationhasnotpassedisthatCanadiansfindithardtobelievethatwith
FlatswerealmostunknowninBritainuntilthe1850swhentheyweredeveloped,alongwithotherindustrialdwellings,forthela
A、Becausetheyarequitepopulartoday.B、Becausetheyareimportantinpeople’slife.C、Becausepeopleoftendiscussthesesite
Theinterrelationshipofscience,technology,andindustryistakenforgrantedtoday—summedup,notaltogetheraccurately,as"
Thirty-twopeoplewatchedkittyGenovesebeingkilledrightbeneaththeirwindows.Shewastheirneighbor.Yetnoneofthe32he
随机试题
论述法定资本制的核心内容。
A.吲哚美辛B.对乙酰氨基酚C.阿司匹林D.保泰松E.布洛芬抗炎抗风湿作用强、解热镇痛作用较弱的药物是
A.勇担风险,团结协作B.掌握手术指征,动机纯正C.以健康、稳定的情绪影响患者D.对症下药,剂量安全E.减轻痛苦,加速康复心理治疗的伦理学要求是()
与普罗帕酮相符的叙述是
(2008年)如图5—19所示,左端固定的直杆受扭转力偶作用,在截面1—1和2—2处的扭矩为()。
我国的世界遗产中属于文化与自然双遗产的项目有()。
国务院常务会议审议并原则通过了《全国土地利用总体规划纲要(2006——2020年)》,新修订的《纲要》提出了坚守()亿亩耕地红线的目标。
根据下面材料回答下列问题。中国网民总数量同比增长最多的年份是()年。
已知:MT公司2005年初所有者权益总额为1500万元,该年的资本保值增值率为125%(该年度没有出现引起所有者权益变化的客观因素)。2008年年初负债总额为4000万元,所有者权益是负债的1.5倍,该年的资本积累率为150%,年末资产负债率为0.25
Illegalpublicartisinthenews.ThemostnotoriousinstancethissummerwastheswitchofflagsontheBrooklynBridge,bytw
最新回复
(
0
)