首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
By adopting a few simple techniques, parents who read to their children can greatly increase their children’s language developme
By adopting a few simple techniques, parents who read to their children can greatly increase their children’s language developme
admin
2011-01-24
50
问题
By adopting a few simple techniques, parents who read to their children can greatly increase their children’s language development. It is surprising but true. How parents talk to their children makes a big difference in the children’s language development. If a parent encourages the child to actively respond to what the parent is reading, the child’s language skills increase.
A study was done with 30 three-year-old children and their parents. Half of the children participated in the experimental study; the other half acted as the control group. In the experimental group, the parents were given a two-hour training session in which they were taught to ask open-ended questions rather than yes-or-no questions. For example, the parent should ask, " What is the doggie doing?"rather than"Is the doggie running away?" The parents in the experimental group were also instructed in how to help children find answers, how to suggest alternative possibilities and how to praise correct answers.
At the beginning of the study, the children did not differ in measures of language development, but at the end of one month, the children in the experimental group showed 5. 5 months ahead of the control group on a test of verbal expression and vocabulary. Nine months later, the children in the experimental group still show an advance of 6 months over the children in the control group.
According to the author, which of the following questions is the best type to ask children about?
选项
A、Do you see the elephant?
B、Is the elephant in the cage?
C、What animals do you like?
D、Shall we go to the zoo?
答案
C
解析
推理判断题。根据第二段提到的“…they were taught to ask open—ended questions rather than yes-or-no questions.”可以看出,父母应该问一些开放性的问题,而不是只需回答yes或no的问题.四个选项中只有C符合。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ABGC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
计算,其中区域D由直线y=0,y=z及x=1围成.
Haveyou【B1】______askedyourselfwhychildrengotoschool?Youwillprobablysaythattheygo【B2】______theirownlanguagea
Haveyou【B1】______askedyourselfwhychildrengotoschool?Youwillprobablysaythattheygo【B2】______theirownlanguagea
American【B1】______aresimilartoothercities【B2】______theworld.Ineverycountry,citiesreflectthevaluesofthe【B3】___
Manyteachersbelievethattheresponsibilitiesforlearningliewiththestudent.【51】alongreadingassignmentisgiven,instru
LastnightafterdinnerItoldmyfamilythebadnews.1hadthisclassassignmenttomonitorouruseofenergyathomeforawe
Everyoneknowsthattaxationisnecessaryinamodernstate:【51】it,itwouldnotbepossibletopaythesoldiersandpolicemenw
Everyoneknowsthattaxationisnecessaryinamodernstate:【51】it,itwouldnotbepossibletopaythesoldiersandpolicemenw
PepysandhiswifehadaskedsomefriendstodinneronSunday,September2nd,1666.TheywereupverylateontheSaturdayeveni
CAREEROPPORTUNITIESFullTimeSecretaryPositionAvailable:Applicantsshouldhaveatleast2year’sexperienceandbeable
随机试题
在市场经济条件下,利率水平的高低主要取决于()。
悬臂梁受载情况如图所示,在截面C上:
控制图的异常现象是指点子排列出现了( )等情况。
以下关于产业组织创新的说法不正确的是( )。
下列有关持续经营假设的说法中,不正确的有()。
阅读材料完成下列问题。《傅雷家书两则》原文1954年10月2日聪,亲爱的孩子。收到9月22日晚发的第六信,很高兴。我们并没为你前信感到什么烦恼或是不安。我在第八封信中还对你预告,这种精神消沉的情形,以后还是会有的。我是过来人,
最近一期的《瞭望新闻周刊》有文章称“消费就是爱国”,有关专家撰文加以嘲笑:我从来没有想到________的生活方式,居然会成为一种道德瑕疵。填入划横线部分最恰当的一项是()。
下列人员,享有选举权的是()。
物理安全技术包括机房安全和________。
Hewouldhavefinishedhiscollegeeducation,buthe______toquitandfindajobtosupporthisfamily.
最新回复
(
0
)