首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Most people talk about the "five" senses of man. And it is true that we get our information about the outside world from our sen
Most people talk about the "five" senses of man. And it is true that we get our information about the outside world from our sen
admin
2009-05-15
53
问题
Most people talk about the "five" senses of man. And it is true that we get our information about the outside world from our senses of sight, heating, smell, touch and taste. Researchers tell us that sense of sight—our visual(视觉的) sense—gives us up to eighty percent of what we know about the world outside our bodies; while the other senses, the auditory (hearing), the olfactory (smell), the tactile (touch), and the gustatory (taste) bring into our brains information about the other 20% of what is happening. But there are two other senses that we cannot get along without it, though they are seldom noticed. These are the sense of balance, without which we would act like a drank man, and the kinesthetic (运动觉的)sense, which gives us our ideas about our own motion (行动).
选项
A、about 80% of our information about the world
B、about half of our information about the world
C、about 20% of our information about the world
D、all the needed information about the world
答案
C
解析
从文章第二句:...while the other senses...about the others 20% of what is happening.得知。故本题答案为C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/AByd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Richard:Inmyopinion,smokingisonlyanamusement,likeplayingcards,reading,etc.Manyyearsago,whenanadulthanded
【C1】________TheDailyMirrorandtheDailyExpressbothsellaboutfourmillioncopieseveryday.Apartfromthenationalpapers
ElizabethFreemanwasbornabout1742toAfricanAmericanparentswhowereslaves.Attheageofsixmonthsshewasacquired,al
Ifyourmotherwantstotellyousomething,sheuses【B1】.Birdscannot【B2】aswedo.Butsomebirdscanmakesoundsto【B3】theiry
Thispassageismainlyabout______.Whichofthefollowingistrueaccordingtothepassage?
Thefirstparagraphismainlyabout______.Accordingtothewriter,self-awarenessis______.
Wecanhardlyfindblackflowersbecause______.Inthetext,"it’sachanceinamillion."(Line2,Para.1)meansthat______
____________offtheradio—thebaby’sasleep.
Asshethenewspaper,Granny______asleep.
随机试题
思维的特点是______和______。
心血虚证与心阴虚证的共见症状是
患者,男性,46岁。上班乘坐公交车时总是担心会出现危险,尤其是车厢内人员拥挤的时候,症状加重,出现心悸、头晕、出汗、发抖、胸闷、好像透不过气来。该症状为
按照交易标的期货可以划分为商品期货和金融期货,下列属于金融期货的是( )。
从经济意义上看,信用的条件是()。
社会工作者小李计划向某社区基金会申请项目资助。在项目申请书中,小李应说明的内容有()。
论述资本主义绝对地租形成的条件、原因源泉。
为降低成本,华强生公司考虑对中层管理者大幅减员。这一减员准备按如下方法完成:首先让50岁以上、工龄满15年者提前退休,然后解雇足够多的其他人使总数缩减为以前的50%。以下各项如果为真,则都可能是公司这一计划的缺点,除了:
下列存储管理方案中,允许动态扩充内存容量的方案是()。
•Readthetextbelowaboutcustomercare.•Inmostofthelines(41-52)thereisoneextraword.Itiseithergrammaticallyinc
最新回复
(
0
)