首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
When fisheries have sunk or collapsed, one approach to fix the situation is to set up a marine reserve where fishing is banned.
When fisheries have sunk or collapsed, one approach to fix the situation is to set up a marine reserve where fishing is banned.
admin
2018-01-28
49
问题
When fisheries have sunk or collapsed, one approach to fix the situation is to set up a marine reserve where fishing is banned. The idea is to provide relief to stressed fish stocks by providing safe living environment where fish can reproduce, and then spread out.
Jennifer Caselle, a biologist from University of California, provided a local example of success. In 2003, the state of California set up a network of 12 marine reserves near Los Angeles and banned fishing in more than 488 square kilometers. By monitoring the area before and after, Caselle and her colleagues found that over 5 years there were 50% more blue rockfish and other species targeted by fishing inside reserves than outside. There was no change in species that people don’t eat, suggesting that fishing restrictions were responsible for the recovery.
Another success story comes from Australia, which created the first large marine reserve in the Great Barrier Reef Marine Park in 1975. After a major die-off of coral (珊瑚), the government decided in 2003 to rezone the park and increased the proportion of no-take areas from less than 5% to 32%. Many fish species quickly doubled in size and numbers. The new reserves also seemed to improve ecosystem health in general, as outbreaks of coral-eating starfish were nearly 4 times more frequent on the reefs where fishing was still permitted.
What makes a marine reserve successful? Taking a broad look at 56 marine reserves around the world, Joshua Cinner of James Cook University examined the social and economic factors. The number of people living near the reserves played a big role in some cases. In the Caribbean, reserves near large populations tended to have less fish relative to unprotected areas than did reserves that were more remote. But the opposite was true in the Western Indian Ocean. It’s not clear why, but one reason could be that people tend to move to places with healthy marine reserves so that they can fish nearby.
Another factor related to successful marine reserves was, as expected, compliance (遵从) with fishing restrictions. And that tended to be associated not just with enforcement, but more complicated social dynamics such as how well people work together and participate in research and management. "In areas where people work together to invest in their resources, we saw less people illegally catching fish inside marine reserves," Cinner said in a statement. "To get high levels of compliance with reserve rules, managers need to foster the conditions that enable participation in reserve activities, rather than just focusing on patrols."
What is Jennifer Caselle most likely to agree with?
选项
A、Commercial fishes almost died out in the reserves.
B、Non-commercial fishes remained unaffected in the reserves.
C、Commercial fishes almost disappeared outside the reserves.
D、Marine reserves should be built on a wider scale.
答案
B
解析
原文该句中的species that people don’t eat也可理解为“非经济鱼类”(non-commercial fishes),由此可见B是对该句的近义改写,故为本题答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/AET7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Thehealth-careeconomyisfilledwithunusualandevenuniqueeconomicrelationships.Oneoftheleastunderstoodinvolvesthe
InthefirstyearorsoofWebbusiness,mostoftheactionhasrevolvedaroundeffortstotaptheconsumermarket.Morerecentl
Electroniccigarettesarehandheldnicotine-deliverydevicesthat,despiteadevotedfollowing,arecurrentlyswirlingincontro
Electroniccigarettesarehandheldnicotine-deliverydevicesthat,despiteadevotedfollowing,arecurrentlyswirlingincontro
Theideaofusingyourdishwashertocookamealhasbeenaroundsincethe’80s.It’sbeenusedtocook【C1】______mainlyfish.Th
Carmakershavelongusedsextoselltheirproducts.Recently,however,bothBMWandRenaulthavebasedtheirlatestEuropeanm
Anybrainexerciseisbetterthanbeingatotalmentalcouchpotato.Buttheactivitieswiththemost【C1】______arethosethatr
SpaceTourism[A]Makeyourreservationsnow.Thespacetourismindustryisofficiallyopenforbusiness,andticketsaregoi
A、Inhalfayear.B、Infourorfiveyears.C、Inthreeyears.D、Inayear.B细节题。文章的最后提到了几个不同的表示学分或者学习时间的数字,其中,学生们要完成学业需要4~5年的时间。
A、Americanfarmerstravelsfromavillagetohisfieldseachmorning.B、Americanfarmershavemoremoney.C、EachAmericanfarmer
随机试题
Nowshemustworktwiceashardtocatchupwithothers.
红细胞沉降率加速主要是由于()(2002年)
下面四句话中表达不正确的是()。
某采购中心为某中学采购一批教学用实验设备,鉴于所购实验设备较为简易,且规格、型号、标准一致,国内产品质量过关、货源充足,价格稳定等特点,决定采用询价方式进行采购。他们询价的步骤是:第一步,从本中心工作人员中抽调6人组成三个询价小组;第二步,将一定范围内的1
房地产转让是指房地产权利人通过买卖、赠予或者其他合法方式将其房地产转移给他人的行为。其中的其他合法方式主要包括()。
某业主与W了程公司依据FIDIC条款格式,订立了某机电安装工程的施工合同。合同规定:采用单价合同,因设计变更而发生的工程量变化,按实调整;同时视具体的变,动情况,业主与承包商商谈变更后的单价。合同工期为18天,工期每提前1天奖励2000元,每拖后1天罚款4
工程建设法律关系的构成要素包括( )。
2006年底,全国广告经营额达1573亿元,比上年增长156.7亿元,增长率达11.1%,增幅比上年下降了0.9个百分点。2006年底,全国共有广告经营单位143129户,比上年增加17735户,增长14.1%;广告从业人员1040099人,比上年增加99
简述从欧共体成立到20世纪七八十年代.西欧同美国的关系。
第一部用马克思主义观点系统阐述教育理论的著作是
最新回复
(
0
)