首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Japan has a problem many other countries would envy—its workforce works too hard. Curing Japanese workers of disease "workaholis
Japan has a problem many other countries would envy—its workforce works too hard. Curing Japanese workers of disease "workaholis
admin
2009-08-15
68
问题
Japan has a problem many other countries would envy—its workforce works too hard. Curing Japanese workers of disease "workaholism" is proving a difficult job, partly because many of them like work better than anybody else, experts say.
Last month, the Japanese government passed a law for a 40-hour working week, down from 48 hours, to let people spend time away from the office or factory. But it could be many years before average work hours fall to the new level.
In 1985, Japanese workers worked an average of 2 168 hours a year. But people in Britain worked 1 952 hours, the United States 1 924, West Germany 1 965 and France 1 643. Many Japanese workers work long hours not only because of devotion and pleasure of the job, but also because of fear and inefficiency (无效,不称职).
Many people feel that if they raked week off, they will lose touch with the business and fall behind other people. So they would rather stay at their desks. It is also considered bad form in many offices to leave before the boss. So workers will sit at their desks pretending to be busy until their boss finally puts on his jacket and heads out the door.
选项
A、do not want to leave work
B、fear their bosses
C、work inefficiently
D、take day off because of disease
答案
A
解析
文章第一句提到,Japan has a problem...its workforce works too hard,A说的也是同样的意思。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/AEfd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
WhatisthemostimportantclueinthestorytohelpKenRobertsfindthehare?ThestonecrossesinAmpHillwerebuilt______
Thisarticlemainlytellsaboutthestoryof______.Whichofthefollowingshowstherightorderofwhathappenedtothediary?
Thisarticlemainlytellsaboutthestoryof______.Philadelphiaisthoughttobethebesthomeforthediarybecause______.
Thisarticlemainlytellsaboutthestoryof______.Fromthetext,welearnthatthediaryisnowownedby______.
LONDON(Reuters)—Organicfruit,deliveredrighttothedoorstep.ThatiswhatGabrielGoldprefers,andheiswillingtopayfo
【B1】【B16】
【B1】【B13】
【B1】【B11】
WhyareAmericanbillsorpapermoneyunlikethatinmanyothercountries?
Inmostwesterncountries,accordingtothereport,workersarepaid______.
随机试题
左边给定的是多面体的外表面,右边哪一项能由它折叠而成?请把它找出来。
在职权与影响力的比较中,职权来源于()
产妇进入产房后,护士不正确的处理是
A.溶出原理B.扩散原理C.溶蚀与扩散相结合原理D.渗透泵原理E.离子交换作用原理制成包衣片
显影时间延长时照片所受影响不包括
影响定额动态人工日工资单价的因素包括()。
邓小平多次指出,在改革中我们必须始终坚持的两条根本原则是()。
“十三五”时期我国对外服务贸易的总抓手是()。
商品是用来交换的能满足人们某种需要的劳动产品,具有使用价值和价值两个因素,是使用价值和价值的矛盾统一体。商品的二因素是由
Everysooften,lateatnight,DavidWoodlandstealsawaytothedenofhishomeinAberdeen,Washington,sothathecanchecks
最新回复
(
0
)