首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
One of the most successful commercial products ever launched is said to have come about as the result of a mistake. In 1986, Jac
One of the most successful commercial products ever launched is said to have come about as the result of a mistake. In 1986, Jac
admin
2019-08-27
46
问题
One of the most successful commercial products ever launched is said to have come about as the result of a mistake. In 1986, Jacob’s Pharmacy in Atlanta, Georgia, was selling a nerve tonic known as "French Wine Cola — Ideal Nerve Tonic". By accidentally adding fizzy water instead of still water to the recipe, a pharmacist called John S. Pemberton invented what has today become the most popular soft drink in the world: Coca-Cola. Along with its closest rival — Pepsi — which appeared on the market three years later. Coke has enjoyed great success worldwide, particularly in the past fifty years. Indeed, old bottles and "limited edition" cans can often fetch considerable sums from collectors, and there are even stores which deal exclusively in Coke products and memorabilia.
What could possibly account for the amazing success of Coca-Cola? How has this combination of carbonated water, sugar, acid and flavorings come to symbolize the American way of life for most of the world? After all, even the manufacturers could hardly describe Coke as a healthy product since it contains relatively high amounts of sugar (admittedly not the case with Diet Coke which contains artificial sweeteners instead of sugar) and phosphoric acid, both of which are known to damage teeth.
One explanation may be found in the name. The original recipe included a flavoring from the coca plant and probably included small amounts of cocaine (an addictive substance), but since the early part of this century all traces of cocaine have been removed. However, Coke (like all cola drinks) also includes a flavoring from the cola tree; cola extract contains caffeine, which is a stimulant, and the Coca-Cola Company adds extra caffeine for good measure. While caffeine is not thought to be an addictive substance in itself, there is considerable evidence that over a period of time the consumption of caffeine has to be increased in order for its stimulating effect to be maintained, and so sales of Coke perhaps benefit as a result.
A more likely reason for the enduring popularity of Coke may, however, be found in the company’s enviable marketing strategies. Over the years it has come up with some of the most memorable commercials, tunes, slogans and sponsorship in the world of advertising, variously emphasizing international harmony, youthfulness and a carefree lifestyle.
Few other companies (arguably including Pepsi) have been able to match such marketing strategies so consistently or effectively.
As suggested earlier, the influences of American culture are evident just about everywhere, and Coca-Cola has somehow come to represent a vision of the United States that much of the rest of the world dreams about and aspires to. Perhaps drinking Coke brings people that little bit closer to the dream.
In the last sentence of the second paragraph, the author implies that______.
选项
A、it is easy for the company to argue that Coke is a healthy drink
B、Coke is generally considered to be unhealthy as a drink
C、the company believes Coke is not an unhealthy product
D、Coke is, in fact, quite a healthy drink
答案
B
解析
本题细节定位于第二段最后一句话“After all,even the manufacturers could hardly describe Coke as a healthy product since it contains relatively high amounts of sugar(admittedly not the case with Diet Coke which contains artificial sweeteners instead of sugar)and phosphoric acid,both of which are known to damage teeth”。由此可知,由于可乐中含有相当高的糖分和磷酸,这些都有损牙齿健康,因此,甚至制造商都很难将可乐描述为一种健康的产品。B项与原文意思相符,A,C和D三项与原文意思相反,因此选择B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/AITO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Anewbiotechnologyprocedurethatcouldbecomecommerciallyavailableinaslittleastwotofouryearsis"transgenosis",whic
Mr.Smithbecamevery______whenitwassuggestedthathehadmadeamistake.
Whatdotheextraordinarilysuccessfulcompanieshaveincommon?Tofindout,welookedforoperations.Weknowthatcorrelation
Whatdotheextraordinarilysuccessfulcompanieshaveincommon?Tofindout,welookedforoperations.Weknowthatcorrelation
______isthequestionofusingexistingresourcestoproduceoriginalandbeneficialsolutions,ideasorproducts.
Usingextremelydifferentdecoratingschemesinadjoiningroomsmayresultin______andlackofunityinstyle.
AtleastsincetheIndustrialRevolution,genderroleshavebeeninastateoftransition.Asaresult,culturalscriptsaboutm
AtleastsincetheIndustrialRevolution,genderroleshavebeeninastateoftransition.Asaresult,culturalscriptsaboutm
AtleastsincetheIndustrialRevolution,genderroleshavebeeninastateoftransition.Asaresult,culturalscriptsaboutm
随机试题
A.黄水B.云门C.阴俞D.莲花E.弓子治疗马母马阴道脱、子宫脱、带下和公马阴肾黄、垂缕不收宜选
A.临时心脏起搏器置入B.肾上腺素C.直流电复律D.毛花苷丙(西地兰)E.阿托品女,30岁,发热3天,晕厥1次,心电图显示三度房室传导阻滞,心室率40次/分。治疗应首选
A.不得调剂B.应当告知处方医师,请其确认或者重新开具处方C.药师可自行修改D.应当拒绝调剂,及时告知处方医师,并应当记录,按照有关规定报告在处方调剂过程中,最关键的步骤就是药师对处方的核查。在审核的过程中,药师应该对于不规范处方或不能判定其合
在会计电算化过程中,将原手工会计核算资料输入计算机的过程称为()。
税收必须以()为其依据和保障。
材料1 2015年,39岁的李民被派驻到大山深处的林沟村担任第一书记。今年春节,李民仍然驻在村里,“村里的事太多了,回不去。”怀着内疚的心情,李民给老婆和8岁的孩子虎子写了一封家信。以下就是这封家信。亲爱的老婆、孩子: 刚起个头,我竟然不知道从何
(A)条件(1)充分,但条件(2)不充分.(B)条件(2)充分,但条件(1)不充分.(C)条件(1)和条件(2)单独都不充分,但条件(1)和条件(2)联合起来充分.(D)条件(1)充分,条件(2)也充分.(E)条件(1)和条件(2)单独都不充分,条
俗话说,牙疼不是病,但疼起来真要命。前些日子我突然开始牙疼,随便找了点止疼药,希望赶紧止住疼痛。可试了好些天都不管用,最后还是得找牙医。
Ideas,emotionsorthoughtshavetobepresentedinwaysthatmakethemcommunicable,________inwords,music,graphic,orartf
WesternNebraskagenerallyreceiveslesssnowthan______EasternNebraska.
最新回复
(
0
)