首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、One fifth of them were on bad terms with their sisters and brothers. B、About one eighth of them admitted to lingering bitter f
A、One fifth of them were on bad terms with their sisters and brothers. B、About one eighth of them admitted to lingering bitter f
admin
2014-08-13
48
问题
In a study of older people with sisters and brothers, psychologist Debra Gold of the Duke Center for the study of aging and human development found that about 20% said they were either hostile or indifferent toward their sisters and brothers. Reasons for this ranged from inheritance disputes to hostility between spouses. But, many of those who had poor relationships felt guilty. Although most people admitted to some lingering rivalry, it was rarely strong enough to end the relationship. Only four out of the 54 people interviewed had completely broken with their sisters and brothers and only one of the four felt comfortable with the break. As sisters and brothers advanced into old age, closeness increases and rivalry diminishes, explains Victor Cicirelli, a psychologist at Purdue University. Most of the elderly people he interviewed said they had supportive and friendly dealings and got along well or very well with their sisters and brothers. Only 4% got along poorly. Gold found that as people age, they often become more involved with and interested in their sisters and brothers. 53% of those she interviewed said that contact with their sisters and brothers increase in late adulthood. With family and career obligations reduced, many said that they had more time for each other. Others said that they felt it was time to heal wounds. A man who had recently reconciled with his brother, told Gold there’s something that lets older people to put aside the bad deeds of the past and focus a little on what we need now, especially when it’s sisters and brothers.
16. What does the study by Debra Gold find about older people?
17. What has probably caused closeness to increase among sisters and brothers according to Victor Cicirelli?
18. What did the man who had recently reconciled with his brother tell Debra Gold about older people?
选项
A、One fifth of them were on bad terms with their sisters and brothers.
B、About one eighth of them admitted to lingering bitter feelings.
C、More than half of them were involved in inheritance disputes.
D、Most of them had broken with their sisters and brothers.
答案
A
解析
短文第一句提到心理学家发现大约有20%的老人表明他们对其兄弟姐妹非常仇视或冷漠,由此可知大约20%的老人与其兄弟姐妹不和。题干中的One fifth对应原文中的20%,on bad terms with对应原文中的hostile or indifferent。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/AIm7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Therearetoomanycomplaintsfromnetusers.B、Hackers’attackofMySpacecannotbeforbidden.C、Parentscannothelpchecking
国务院总理李克强在北京召开的国务院常务会议上表示,健全的养老服务体系有助力创造就业机会、促进经济结构调整。中国老龄化发展迅速,是老年人口最多的国家,达到近2亿人。中国将对一些新兴行业展开反垄断调查。据报道,中国国家发展和改革委员(theNational
In2011,manyshopperschosetoavoidthefranticcrowdsanddotheirholidayshoppingfromthecomfortoftheircomputer.Sales
Theidealcompanionmachinewouldnotonlylook,feel,andsoundfriendlybutwouldalsobeprogrammedtobehaveinanagreeable
Atsomepointin2008,someone,probablyineitherAsiaorAfrica,madethedecisiontomovefromthecountrysidetothecity.T
Theextentandlimitsofape(猿)intelligenceisahotareainscience,butmostoftheresearchhasfocusedoncognition.Nowat
ThinkorSwim:CanWeHoldBacktheOceans?[A]Astheworldgetswarmer,sealevelsarerising.Ithasbeenhappeningatasnai
A、Anyonewhoisinterestedinthatsport.B、Thosewhoplaybestatthatsport.C、Thesmarteststudentsinclass.D、Thecompetiti
A、Takerupherfirstjobatschool.B、Spendhersummerholiday.C、StudyforherMaster’sdegree.D、Studyasanexchangestudent.
Inthethrillingprogressiveyearsoftheearly20thcentury,fewthingsweremoreattractivethanthepromiseofscientifickno
随机试题
有关伤寒的描述错误的是
A.肺B.脾、肾C.胆D.心E.胃
垂体高度是指
下列各项中,可用红色墨水记账的有()。
根据《合同法》规定,客运合同的承运人应当履行的义务有()。
“为什么我的眼里常含泪水?因为我对这土地爱得深沉”,这句诗出自艾青的___________。
“未会牵牛意若何,须邀织女弄金梭”最有可能描写的节日是()。
根据以下资料,回答下列题。据中消协和全国30个省、自治区、直辖市消费者协会(委员会、下同)的统计汇总,2008年共受理消费者投诉638477件,比2007年下降2.8%,解决607423件,为消费者挽回经济损失66168万元,比2007年下降21
TheColdPlacesTheArcticisapolarregion.ItsurroundstheNorthPole.LikeAntarctica,theArcticisalandofice
Followingrepeateddelays,onNovember19ththeIMFfinallyapproveda$2.1billionloantoIcelandaimedatrevivingthecountr
最新回复
(
0
)