首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
There are hidden factors which scientists call "feedback mechanisms". No one knows quite how they will interact with the changin
There are hidden factors which scientists call "feedback mechanisms". No one knows quite how they will interact with the changin
admin
2015-01-09
56
问题
There are hidden factors which scientists call "feedback mechanisms". No one knows quite how they will interact with the changing climate. Here’s one example:plants and animals adapt to climate change over centuries. At the current estimate of half a degree centigrade of warming per decade,vegetation may not keep up. Climatologist James Hansen predicts climate zones will shift toward the poles by 50 to 75 kilometers a year—faster than trees can naturally migrate. Species that find themselves in an unfamiliar environment will die. The 1,000-kilometer-wide strip of forest running through Canada,Russia,and Scandinavia could be cut by half. Millions of dying tress would soon lead to massive forest fires, releasing tons of CO
2
and further boosting global warming.
There are dozens of other possible "feedback mechanisms". Higher temperatures will fuel condensation and increase cloudiness, which may actually damp down global warming. Others,like the"albedo"ef-fect is the amount of solar energy reflected by the earth’s surface. As northern ice and snow melts and the darker sea and land pokes through,more heat will be absorbed,adding to the global temperature increase. Even if we were to magically stop all greenhouse-gas emissions tomorrow,the impact on global climate would continue for decades. Delay will simply make the problem worse. The fact is that some of us are doing quite well the way things are. In the developed world prosperity has been built on 150 years of cheap fossil fuels.
Material progress has been linked to energy consumption. Today 75 percent of all the world’s energy is consumed by a quarter of the world’s population. The average rich-world resident adds about 3.2 tons of CO
2
yearly to the atmosphere,more than four times the level added by each Third World citizen. The US,with just seven percent of the global population,is responsible for 22 percent of global warming.
It can be inferred from the passage that____.
选项
A、the developing world has decided to increase its energy consumption
B、a third-world citizen adds less than a ton of CO
2
yearly to the atmosphere
C、the world climate would soon gain its balance if we stopped greenhouse gas emissions
D、future prosperity of the world is dependent on cheap fossil fuels
答案
B
解析
推论题。文章最后一段第三句话说“The average rich—world resident adds about 3.2 tons of CO
2
yearly to the atmosphere,more than four times the level added by each Third World citizen.”这说明B正确。文中没有提到A;C和D与文章的意思不符。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/AMQO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Change—ortheabilitytoadaptoneselftoachangingenvironment—isessentialtoevolution.Thefarmerwhoselandisrequiredfo
TheclimateofEarthischanging.Climatologistsareconfidentthatoverthepastcentury,theglobalaveragesurfacetemperatur
(1)SiliconValleyisamagnettowhichnumeroustalentedengineers,scientistsandentrepreneursfromoverseasflockinsearcho
(1)SiliconValleyisamagnettowhichnumeroustalentedengineers,scientistsandentrepreneursfromoverseasflockinsearcho
Thecollaborationamongscientists,universitiesandindustryisnotnew.Boththeuniversityadministrationandtheindustrypl
Thecollaborationamongscientists,universitiesandindustryisnotnew.Boththeuniversityadministrationandtheindustrypl
随机试题
A、扩大胃的贮纳容量B、研磨、粉碎、混合和推进食物C、保持胃的形状及位置D、减慢胃排空E、促进胃的吸收胃容受性舒张的主要作用是()
男,35岁。黄疸已1个月,右上腹轻微胀痛,食欲不振,经内科治疗无效。查体:肝大,胆囊增大,血胆红素17μmol/L,凡登白直接反应阳性,转氨酶70单位,碱性磷酸酶45单位,AFP>50ng/ml,可能诊断是
A.外界因素B.患者因素C.医师因素D.药师因素E.护士因素使用了质量不合格的药品属于()
外国人作品在中国境外首先出版后,30天内在中国境内出版的:
某建筑物的建筑面积5000m2,坐落的土地面积为2000m2,土地价格1500元/m2,用成本法测算出的该建筑物的重建价格为1600元/m2,市场上该类房地产的正常房地价格为1800元/m2。该建筑物的现值是()。
提炼对目标人群最有吸引力的优势竞争点,并通过一定的手段传达给消费者,然后转化为消费者的心理认识,是品牌营销的一个关键环节。()
有黑、白、蓝三种颜色袜子各7双,装在一个纸盒里,现从纸盒中任意取出袜子,为了确保至少有2双不同颜色的袜子,至少要取出()只袜子。
无论是古代的邮驿系统,还是现代的邮政系统.书信从寄信人到收信入手中,都需要经过一个时间、空间的旅行,它的特点是慢。而这种慢又________了人们的情感体验方式和书信体验方式。正是因为书信的________,古人的时空感知才变得遥远而漫长,而等待、盼望、忐
对所有的产品都进行了检查;没有发现假冒伪劣产品。如果上述断定为假,那么以下哪项也一定是真的?Ⅰ.有的产品尚未经检查,但发现了假冒伪劣产品。Ⅱ.或者有的产品尚未经检查,或者发现了假冒伪劣产品。Ⅲ.如果对所有的产品都进行了检查,则可发现假冒伪劣产品。
AudienceofWritingAudienceisaveryimportantconceptforwriting.Youneedtoanalyzeyouraudienceintermsofthefoll
最新回复
(
0
)