首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Television has now come to nearly every family. It has become a very important part in people’ s life. School children in the US
Television has now come to nearly every family. It has become a very important part in people’ s life. School children in the US
admin
2015-10-05
54
问题
Television has now come to nearly every family. It has become a very important part in people’ s life. School children in the US watch TV about 25 hours a week.
Some people feel that television is good for children because it helps them learn about their country and the world. With the help of programs of education, children do better in school. Other people feel that there are too many programs about love and crime on TV, and that even programs of education don’t help children a lot. Children simply watch too much television, so they don’t do a lot of other important things for their education, children of three to six learn to speak their language and talk with people. When they are watching TV, they are only listening to the language, and they aren’ t talking with anyone. When school children watch TV, they read less. Because of this, they don’ t learn to read or write quickly at school.
All children learn by doing, and they need time to play in order to learn about the world. When they watch TV, they play less. They also have less time to do with their parents and friends, and they have less time for sports.
Recently, fifteen families in Denver decided to stop watch TV for a month or more. At first it was difficult, but there were soon a lot of good changes. The children read, played, and exercised more, and the family became full of joy. But at the end of the month all the families began to watch TV as much as before. Not one family was able to give up television completely.
Which of the following statements is TRUE according to the passage?
选项
A、People can not live without television.
B、When children are watching television, they talk with each other.
C、Only through television can children learn about the world.
D、When children watch TV, they read and play less.
答案
D
解析
根据第2段可知儿童看电视会占据大部分时间,而不会去玩耍或阅读。根据本文第3段的例子可知,A选项错;根据第2段中间部分,B选项错;C选项文中并没有提到电视是唯一途径。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ANTC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Whoistheperson______isstandingoverthere?
Manyteenagersactagainsttheirparent’swishes.Ifwe【C1】______neatness,ourteenagerswillbesloppy(邋遢的).They’llleavethei
Telephone,television,radio,andtheInternethelppeoplecommunicatewitheachother.Becauseofthesedevices,ideasandnews
Itisnotpossibleto______alongthiscoastbecausetheseaisbadlypolluted.
Isitpossibletopersuademankindtolivewithoutwar?Warisanancientinstitution(习俗,机制)whichhas【B1】______foratleasts
(2003)Somepeoplewanttogohunting_____otherswanttogofishing.
(2004)Theyhadstoreda_____quantityofgrainintheirhouse.
InJapan’scapitalcityTokyo,earthquakedangerlimitstheheightofbuildings.Thecityhasspreadoutsofarandthetraffic
Workaholism(工作狂)canbeaseriousproblem.Trueworkaholics(工作狂)wouldratherworkthandoanythingelseandtheyprobablydon’tk
Sheaccusedtheman______breakingintoherhouse.
随机试题
作为神经递质,下列哪一种物质仅存在于中枢神经系统?
下列有关同心环征描述正确的是
A.红色B.黄色C.绿色D.草黄色E.白色尿毒症引起的心包积液呈
心脏X线摄影是检查心脏病变的重要手段。心脏右前斜位摄影,服钡的目的是观察
已经办理审批手续的非农业建设占用耕地,一年以上来动工建设的,应()。
以下指数中不属于国内股票价格指数的是()。
银行及其从业人员在接受非现场监管的时候,提供的数据一定要真实、准确,但不必完整。()
甲公司和A公司所得税采用资产负债表债务法核算,适用的所得税税率均为25%。甲公司与A公司2015年度有关资料如下:(1)甲公司2015年1月1日发行股票10000万股取得A公司70%的股权,并能够对A公司实施控制。甲公司普通股股票每股面值为1元,发行日
【2013.山东省属】根据阿特金森的成就动机理论,如果某类学生选择成功率为50%的任务,那么对他们来讲,可能的情形是()。
去年以来,全国许多主要城市的房地产价格出现不同幅度的增长,有些城市甚至创出近期新高。这是自去年国家出台一系列调控措施后,房地产价格再次出现上涨。这也使社会舆论再次就经济是否过热展开了争论。在此背景下,有人认为,国家去年出台的宏观调控措施未达到预期效果。以
最新回复
(
0
)