首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、He was knocked out during one contest. B、He lost the final chance to win a championship. C、He broke a bone in the wrist during
A、He was knocked out during one contest. B、He lost the final chance to win a championship. C、He broke a bone in the wrist during
admin
2010-09-10
85
问题
Wilt Chamberlain is retired now. He used to be a famous basketball player. He has set 65 different records, and still holds many of them. During the final years of his career, he drew a large salary and became very wealthy. He even built himself a 1.5 million dollars’ house. Yet, despite his personal success, he led his team to only one championship. His team often won enough games to qualify for the final rounds, but they almost always lost in the finals. As a result, Wilt became determined to win one more championship before he retired.
In 1972, while Wilt was playing against a New York team, he fell down and hit his wrist on the floor. He felt pain immediately and knew he had hurt himself badly. When a doctor examined Wilt, the doctor confirmed Wilt’ s fear. The doctor told Wilt that he had broken a bone in the wrist and that he could not play any longer.
Wilt didn’ t listen to his doctor’ s advice. The next night, with his many fans watching in surprise, he not only played the entire game, but he was outstanding. His team won the game and the championship. Wilt had realized his dream--to be a winner one last time.
选项
A、He was knocked out during one contest.
B、He lost the final chance to win a championship.
C、He broke a bone in the wrist during a match.
D、He was awarded with a luxury house.
答案
C
解析
事实题。通过浏览选项可知,本题考的是某人的遭遇,听录音时对于选项中出现的实义词要做好相应的信息匹配。根据录音中间部分“The doctor told Wilt that he had broken a bone in the wrist”,可知正确答案为C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/AT87777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Inaworldincreasinglyfearsomeandfragile,TVcommercialspresentanoasis(绿洲)ofcalmandcomfort.Forsixminutesinevery
A、Becauseheisthefriendofthemanagerinthathotel.B、Becauseheisthelocalofficer.C、Becauseheisalocalresident.D、
Inthistechnicalbusinessworld,theprocessofmanagementdecision-makinghasgrowncomplex.Thereis,however,alimittothe
A、Inanaturalhabitat.B、Inthewild.C、Inalaboratory.D、Inazoo.A短文最后提到Animalrightsgroupsthinkchimpsshouldhaveanat
Thismeetingroomis__________(太小而容纳不下)twentypeople.
A、Toherhusband.B、Toherboyfriend.C、Toherbrother.D、Toherson.C对话中Mybrother’sacollector(收集者)。
Theneedforbirthcontrolmethodshasdevelopedfairly【B1】______,withthedesireamongmanywomentobeableto【B2】______when
A、Shewillnotgetthecertificate.B、Shemustchangetoanothermajor.C、Shewillhavetoregisteragain.D、She’llneedtowait
A、ShelovedthepeopleinAfrica.B、Shelovedthetourinsomeplaces.C、Threeweeksisjustlikeafewminutes.D、Thewholetou
随机试题
超声探头的核心部分是
男性,26岁。在收割稻谷后突然发热、畏寒、头痛、全身酸痛3天就诊。体检:体温38.6℃,睑结膜充血,心率90次/min,两肺(一),按“上感”治疗,3天后症状未见好转,化验:WBC21.6×109/L.N0.90(90%),血清凝集溶解试验效价1:400,
预期寿命ex表示()
某汽车制造厂为赞助一次汽车拉力赛,无偿赠给比赛主办单位5辆越野车,每辆实际销售价格为15万元,该价格为增值税价税合并定价。问题:计算该厂赞助的5辆越野车应纳消费税税额(越野车的消费税税率为5%)。
关于MM定理的内容,下列说法正确的有( )。
在教学中不断地安排和进行专门的复习,使学生对所学的知识牢固地掌握和保存。这是遵循教学的()。
该公文中的收文机关应该是()。
近年来,出现了部分利用妇女、儿童做商品促销的广告。作为主管妇女工作的领导干部,请你就此谈谈自己的看法。
随着折现率的提高,未来某一款项的现值将逐渐降低。
Theirselfishnessismostshamelesslyexpressedindownsizingandoutsourcingbecausethesebusinessmaneuversdon’tacttocrea
最新回复
(
0
)