首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
One mistake that schools and parents often make is to think that it’s not necessary to teach traffic laws (交通法规) until the child
One mistake that schools and parents often make is to think that it’s not necessary to teach traffic laws (交通法规) until the child
admin
2018-05-23
54
问题
One mistake that schools and parents often make is to think that it’s not necessary to teach traffic laws (交通法规) until the child is old enough to drive a car. Some children die in traffic on bikes before then because they haven’t learned traffic laws. Many children become bad drivers even after they are old enough to drive. They think they know traffic laws when they don’t. Some people don’t know the laws for bike travel because they didn’t learn the laws as children. For example, I have been told several times that a car has the right of way over a bike because it is bigger and faster. In our traffic laws there is no mention of the bigger, faster vehicle (车辆) having the right of way ! But we do have a law saying that the slower vehicle must keep to the right for the faster vehicle to pass.
While they are young, children must be taught to follow traffic laws. They mustn’t run across the street in front of a car, and they must stop at a red light when riding their bikes. They need to know that breaking traffic laws will bring them trouble.
Children had better learn traffic laws before they can drive.
选项
A、Right
B、Wrong
C、Doesn’t Say
答案
A
解析
从文章第一段“Some children die in traffic on bikes before then because they haven’t learned traffic laws.”可知,本题的判断是正确的。故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ATed777K
本试题收录于:
公共英语一级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语一级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Thewriterargued(争论)withhissonbecause______.Whenthewritersays"Igaveup"attheend,hemeans______.
Peoplewearitwhenitrains.Itcatchesmiceforus.
Alllivingthingsneedair______.Whichisnotsaidthatcanpolluteourair?
Howoftendoesthewomanseeherparents?
Thethingsthatlookdifferentarealwaysdifferent.Whenthingsaremoving,theylookbeautiful.
Thisis______wonderfulgarden.
Manyteenagersthinkthattheirfriendscanunderstandthembetter.Thewriterthinksthatparentsshouldtrytheirbesttound
Sportsareenjoyedbyeveryone.Themostinterestingsportsareteamsports.Theyareoftenplayedoutsidewithaballandwatch
[A]library[B]bell[C]noon[D]visit[E]outside[F]camera[G]worryamachinetotakepictures
随机试题
有以下程序:#include<stdio.h>maill(){inta=1,b=0;printf("%d,",b=a+b);printf("%d\n",a=2*b);}程序运行后的输出结果是()。
[*]
符合溃疡型胃癌声像图特征的是
女,35岁。自然分娩后3周,母乳喂养,右乳外红肿,疼痛伴发热3天,查体,体温39.3℃,右乳外上象限5cm范围皮肤红肿,触痛,波动性明显,实验室检查,WBC16.6×109/L,最主要的治疗是()
下列哪种附加剂是抗氧剂
根据《票据法》的规定,在汇票到期日前,下列情况中,汇票持票人可以行使追索权的是()。
设A、B为同阶正定矩阵.且AB=BA.证明:AB为正定矩阵.
AccordingtoNigel,mostproblemsofairtravelarecausedby______.
A、Therewillbemoreuneducatedchildrenin2015than2007.B、Therearemoregirlsthanboysdroppingoutofschool.C、Thereare
Ratsthateathighlevelsofanaturalsugarknownasfructose(果糖)seemtoagefasterthanotherrats-andthesamecouldbetru
最新回复
(
0
)