首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Researchers have established that when people are mentally engaged, biochemical changes occur in the brain that allow it to act
Researchers have established that when people are mentally engaged, biochemical changes occur in the brain that allow it to act
admin
2010-05-25
61
问题
Researchers have established that when people are mentally engaged, biochemical changes occur in the brain that allow it to act more effectively in cognitive areas such as attention and memory. This is true regardless of age.
People will be alert and receptive if they are faced with information that gets them to think about things they are interested in. And someone with a history of doing more rather than less will go into old age more cognitively sound than someone who has not had an active mind.
Many expert are so convinced of the benefits of challenging the brain that they are putting the theory to work in their own lives." The idea is no necessarily to learn to memorize enormous amounts of information," says James Fozard, associate director of the National Institute on Aging. "Most of us don’t need that kind of skill. Such specific training is of less interest than being able to maintain mental alertness." Fozard and others say they challenge their brains with different mental skills, both because they enjoy them and because they are sure that their range of activities will help the way their brains work.
Gene Cohen, acting director of the same institute, suggests that people in their old age should engage in mental and physical activities individually as well as in groups. Cohen says that we are frequently advised to keep physically active as we age, but older people need to keep mentally active as well. Those who do are more likely to maintain their intellectual abilities and to be generally happier and better adjusted." The point is, you need to do both," Cohen says, "Intellectual activity actually influences brain-cell health and size."
People who are cognitively healthy are those ______.
选项
A、who can remember large amounts of information
B、who are highly intelligent
C、whose minds are alert and receptive
D、who are good at recognizing different sounds
答案
C
解析
细节理解题。文章的第一段介绍了研究人员的发现,即当人的大脑活动时,大脑内会产生某种化学变化,使得大脑在诸如注意力和记忆等感知区域的活动更加增强,因此当回答哪些人可称为在感知方面健康时,我们应该选择C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/AV2K777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Somepeoplebelievethatinternationalsportcreatesgoodwillbetweenthenations.Theythinkthatifcountriesplaygamestoget
Ifyoukeepgettingwrongnumbers,yourphonecouldbe______.
Tim,thefootballer,alwaysscores______atfootballmatches,buthefeelsfrustratedateachexamination.
Directorsofmodernenterprisesmustknow______.
Aspokesmansaidthedealmightleadtonegotiationsthat______largequantitiesofrawmaterials.
Frankhastoldhisfriendsthathealwaysescapes______ashehasgotaveryfastcar.
Aestheticthoughtofadistinctivelymodernbentemergedduringthe18thcentury.Thewesternphilosophersandcriticsofthist
Computerpeopletalkalotabouttheneedforotherpeopletobecome"computer-literate",inotherwords,tolearntounderstan
Thesunroseuponatranquilworld,andbeameddownuponthepeacefulvillagelikeabenediction.Breakfastover,AuntPollyhad
随机试题
每到毕业季,大学毕业生们纷纷以毕业聚餐、旅行、写真等活动来表达情感,留住校园里的美好记忆。有的花费6000元,有的甚至花费超过10000元。对此,你怎么看?
Thecaptain,aswellasthecoaches,______byXiaoZhou’sperformanceinthematch.
关于妊娠宫颈的变化,错误的是
李某从田某处购得一辆轿车,但未办理过户手续。在一次查验过程中,某市公安局认定该车系走私车,予以没收。李某不服,向省公安厅申请复议,后者维持了没收决定。李某提起行政诉讼。下列哪一选项是正确的?(2009—卷二—46,单)
基金在销售宣传内容中引用的数据和统计资料应当真实、准确,并注明出处。()
一般资料:求助者,女性,32岁,公司职员,大学本科。案例介绍:求助者在一家大型外企从事人力资源管理工作,收入较高,工作得心应手,没有量化的业绩指标压力。丈夫为某高校副教授,有一女儿3岁,健康活泼,家庭幸福。求助者对自己的生活却不满意,常常自问:“
简述新课改理念下的教师角色。
流行总是在轮回,“怀旧情结”流行趋势大大激发了设计灵感。人们都愿意将一些________能流逝时光、让人静下心来欣赏的艺术品搬回家。生活节奏更快,生活环境更新换代也更快,企盼昨日重现的心情自然而然的高涨。过去最平常的物件,如今却变得异常新奇和珍贵,比如电风
鳗鱼是北极燕鸥和海鹦的主要食物。1980年到1990年,随着鳗鱼从100万头下降到45万头,北极燕鸥的数量从100万头下降到了25万头以下,而海鹦的数量却只从100万头下降到50万头。以下哪项最好地解释了上述表面上的矛盾现象?
EducationStudyFindsU.S.FallingBehindA)TeachersintheUnitedStatesearnlessrelativetonationalincomethantheircoun
最新回复
(
0
)