首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
[A] So next time your child counts using her fingers, or you see your employees spreading out information over their desks and
[A] So next time your child counts using her fingers, or you see your employees spreading out information over their desks and
admin
2023-02-22
77
问题
[A] So next time your child counts using her fingers, or you see your employees spreading out information over their desks and walls, be reassured: they are not limited in their capacity to think well, nor are they handicapping their ability to do so. In fact, they are enhancing their ability to think. Your mind does not think like a computer, but it thinks with the objects (including computers) and people around you. And our capacity to think and reason well, at any given moment, depends as much on our cognitive abilities as it does on the richness—or paucity—of material things which sup-port our thinking and decision-making.
[B] Our ability to think and reason has been trained and tested in real world situations that restrict our ability to use our hands. For example, at school, children quickly learn to count "in their heads’ without using their fingers as props. The implicit assumption that underpins the practice is that truly intelligent behavior originates from the inner parts of the brain, and the brain alone. Recent research strongly challenges this assumption, showing instead that people’s thoughts, choices and insights can be transformed by physical interaction with things. In other words, thinking with your brain alone— like a computer does—is not equivalent to thinking with your brain, your eyes, and your hands—as humans frequently do. Consider a game of Scrabble: players naturally touch, move and re-arrange the tiles they receive. If thinking were simply done "in the head", what’s the purpose of these moves?
[C] To put this to the test, researchers design thinking tasks under laboratory conditions during which people can physically interact with the properties of the problem. Interactivity inevitably benefits performance. In part this is because changes in the physical environment make it easier for people to remember what information they are considering. But also dynamically changing the problem’s configuration prompts new possibilities for action, or unveils new ways of solving problems. People are more creative and more efficient when solving problems with their hands: thinking is an embodied activity embedded in a physical environment.
[D] They also applied this approach to the study of complex statistical reasoning. Previous research had found that, depending on the ease of mentally representing the statistical information presented, between 11 percent and 40 percent of people succeeded in solving these reasoning problems using just pen and paper.
[E] In fact, these moves are integral to the process of generating words. As players reconfigure the physical properties of their environment, they are not simply making it easier for them to think; they are thinking. Moves can be deliberate or serendipitous. This suggests that thinking is fundamentally relational: it unfolds along a series of physical changes in the environment that at times affects, and at times is affected by, a series of biological changes in the brain.
[F] Researchers recently applied this approach to a study of creativity and insight. While posing a problem presented with a classic pencil and paper fonnat never led to a breakthrough, those who could use physical artefacts to build a model of the problem were much more likely to reach some insight, no matter the difference between the participants’ cognitive abilities.
[G] They presented the same information on a pack of cards that reasoners were free to spread out and rearrange in any way they preferred. Not all participants fully engaged with the cards—perhaps unwilling to be judged as poor thinkers for doing so. Yet, the success rate for those who made the most of this opportunity to use the material world to boost their thinking leapt to 75 percent.
【D16】→【D17】→【D18】→【D19】→D→【D20】→A
【D17】
选项
答案
E
解析
B末尾讲到玩拼字游戏的人会不断移动字母片的位置,并通过设问来引发读者对移动字母片这种举动(these moves)的作用的思考,下文应为对该问题的分析和解答。E首句的these moves跟B末尾提问的举动相对应,E即对这个设问的解答.两段语义衔接紧密。C首句的put…to the test意为“验证……”,通常要验证的是某事是否正确或真实,即this应指代一件事情、一个现象或一个观点,这与B末尾的内容不符,两段无法衔接,故排除C。F首句的this approach在B中也找不到所指。从G的内容判断,首句的They并非指玩拼字游戏的players;另外该句的the same information在B中也找不到其指代的具体内容,可排除G。故最终确定本题答案为E。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/AZMD777K
0
考研英语一
相关试题推荐
"Juststicktoscience."ThisisacommonadmonitionthatSciencereceiveswhenwepublishcommentariesandnewsstoriesonpoli
Firstitwaspets,thenfish.Nowit’spoultryandpigs.The【C1】________ofanimalsallowedtofeedoninsectsisgrowing.Anew
Firstitwaspets,thenfish.Nowit’spoultryandpigs.The【C1】________ofanimalsallowedtofeedoninsectsisgrowing.Anew
Thinnerisn’talwaysbetter.Anumberofstudieshave【C1】________thatnormal-weightpeopleareinfactathigherriskofsomedi
[A]MBAprogramboominSouthAfrica[B]CurrentassessmentofMBAprograms[C]ViewsontherankingsofMBAprograms
Inanew【C1】________publishedinthejournalHeart,researchersfoundthatSwissadultswhotookoneortwodaytimenapsperwee
Inanew【C1】________publishedinthejournalHeart,researchersfoundthatSwissadultswhotookoneortwodaytimenapsperwee
SupposeyouarewritinganemailtoProfessorSmithinyouruniversitytoinquireaboutthemattersrelatedtohisoptionalcour
Oneofthemostpressingchallengestheworldwillfaceinthenextfewdecadesishowtoalleviatethegrowingstressthathuma
Scientistshavediscoveredapowerfulantibioticinthebloodstreamofgiantpandasthatcandestroybacteria.TheChineserese
随机试题
公证行政法律责任
Shepretended______indifferentbutherfacialexpressionbetrayedher.
患者,女,26岁。高热、寒战、腰痛2天,尿呈酱油色,红细胞2.0×1012/L,网织红细胞50%,血Ham试验(+),血红蛋白尿(+)。下列处理方法适宜的是
为加强城乡规划管理监督检查工作,除了要加强和完善城乡规划的法制建设,建立和完善城乡规划管理监督制度,尚需形成一种机制,以强化对城乡规划实施情况的监督工作。这种机制是()。
某单层堆垛储物仓库,耐火等级为二级,占地面积为2500m2,储存物质为用塑料瓶包装的成品罐装饮料,储物高度为4m,已知每瓶饮料总质量为1.5kg,塑料瓶包装质量为0.32kg。仓库内设有自动喷水灭火系统,划分为一个防火分区。根据以上材料,回答下列问
某企业销售产品一批,货款100000元,增值税税额为17000元。款项尚未收到,产品成本为80000元。那么该企业应做的会计处理是()。
北京城最早的基础是唐代的幽州城。在此后的一千年中,北京曾经有过四次大规模的发展,或扩建,或新修,分别为金代的中都、元代的大都、明代早期所修的内城以及中叶以后所建的外城。北京的凸字形城墙就是这样完成的。清代承继了明朝的北京,对城市的整体布局系统未加改动,一直
某银行保险柜被撬,巨额现金和证券失窃。警察局经过侦破,拘捕了三名重大的犯罪嫌疑人:施辛格,赖普顿和安杰士。通过审讯,查明了以下的事实:(1)保险柜是用专门的作案工具撬开的,使用这种工具必须受过专门的训练。(2)只有施辛格作案,安杰士才作案。(3)赖普
下列问题是基于如下叙述:关系模式Student(Sno,Sname,Cno,Cname,Grade,Tname,Taddr)的属性分别表示学号、学生姓名、课程号、课程名、成绩、任课教师名和教师地址。其中,一个学生可以选修若干门课程,一个教师可以讲授若干门课
Thegovernmentistobanpaymentstowitnessesbynewspapersseekingtobuyuppeopleinvolvedinprominenteases【C1】______the
最新回复
(
0
)