首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The world has developed into a world of cities. With the current rate of urban growth (3. 8% in tile Third World), the major par
The world has developed into a world of cities. With the current rate of urban growth (3. 8% in tile Third World), the major par
admin
2011-01-21
71
问题
The world has developed into a world of cities. With the current rate of urban growth (3. 8% in tile Third World), the major part of the population of the world will be living in cities by the year 2000. This will transform the rural-urban equation which has marked the history of mankind up to now and will call for new examples and a great deal of innovation to face this phenomenon.
This being so, one must accept the fact that for some years to come, no policy will be able to stop or reverse the present migratory trends from the rural areas to the cities in the Third World. In Africa, the urban population will reach 330 million people by the end of the century as against 150 million in 1986.
The number of people living in shanty towns will inevitably increase despite the efforts to improve housing conditions. Africa alone needs to build twelve million housing units between now and the year 2000 to meet its most basic needs. In an ILO study, M. S. V. Sethuraman estimates That in 70 Third World cities the proportion of people living in shanty towns varies from 15% to 70% and that about US $ 116 billion are needed to give minimum comfort to these people by the turn of the century--less than US $ 10 billion per year.
The world population is growing at a rate of about 90 million people per year, with the Third World accounting for 80 million of them. The pressure on cities can only go on increasing. The urban population of the developing countries will exceed two billion people by the year 2000 and since the main factor for the high demographic growth is poverty, the rest population will be mostly made of people of very limited means.
According to the passage" about US $ 116 billion are required to give minimum comfort to these people by the turn of the century--less than US $ 10 billion per year", do you think which year was the article written?
选项
A、1985.
B、1990.
C、1988
D、1987
答案
C
解析
由第三段最后一句话可以计算出,现在距下世纪初还有11. 6年。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Aa3d777K
本试题收录于:
公共英语三级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语三级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Accordingtothespeaker,whatshouldthelistenersdoassoonaspossible?
Whatkindofproofdidthemanprobablyhavewhenheboughttheradio?
Whatistheconversationmainlyabout?
Walking—likeswimming,bicyclingandrunning—isanaerobicexercise,【B1】______buildsthecapacityforenergyoutputandphysica
Youmaysaythatthebusinessofmarkingbooksisgoingtoslowdownyourreading.Itprobablywill.That’soneofthe【B1】_____
Youmaysaythatthebusinessofmarkingbooksisgoingtoslowdownyourreading.Itprobablywill.That’soneofthe【B1】_____
Youmaysaythatthebusinessofmarkingbooksisgoingtoslowdownyourreading.Itprobablywill.That’soneofthe【B1】_____
Therateofpopulationgrowthisfastestinunderdevelopedcountries.Inthesecountriesahighbirthrateisaccompaniedbyal
Inparagraph1,whenthewriterrecallssomethingsthathappenedbetweenhimandhisfriends,______.Inparagraph2,thewrit
WhatisthelargestethnicgroupinSanFrancisco?
随机试题
Yourideaseemstobegoodbutitisn’t().
关于深Ⅱ°烧伤的描述,错误的是
疖,热毒蕴结证的主治方剂是
关于罪数,下列哪些选项是正确的(不考虑数额或情节)?()
图示结构的超静定次数为()。
企业是否愿意对人力资源进行投资主要取决于()。
Thousandsofpeople______towatchyesterday’smatchagainstIreland.
甲、乙、丙3人参加了物理和化学2门考试。3人中,只有1人在考试中发挥正常。考前,三人分别说了下面的话。甲说:如果我在考试中发挥不正常,我将不能通过物理考试。如果我在考试中发挥正常,我将能通过化学考试。乙说:如果我在考
“充军”是()代创制的刑罚。
数据库系统的三级模式分别为______模式、内部级模式与外部级模式。
最新回复
(
0
)