首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、2 million. B、2.5 million. C、50,0000. D、15,0000. B该题问“根据政府的调查,在21世纪初期,大约有多少孩子在家接受教育?”文中提到:Homeschooling groups estimate that tw
A、2 million. B、2.5 million. C、50,0000. D、15,0000. B该题问“根据政府的调查,在21世纪初期,大约有多少孩子在家接受教育?”文中提到:Homeschooling groups estimate that tw
admin
2010-08-21
61
问题
A new school year has begun in America. But some children do not go to school. Instead, they learn at home, usually with parents as teachers. Educational companies, libraries, school systems and the internet provide families with teaching material. Homeschooling is increasingly popular. Homeschooling groups estimate that two-million children, around two percent, learned at home in 1985. The government estimate was 2.5 million in 2001. Some parents choose homeschooling because of their religious beliefs. Others say it provides more time for the family to be together. Many parents also believe homesehooling avoids problems of a lot of traditional schools. One problem is classes with too many students.
Critics say children need to attend school with other children to help them learn things like social skills. They also say that some homeschooled children do not get a very good education.
All fifty states and the District of Columbia permit homeschooling. Some, however, require more preparation of parents. Homesehooling is as old as the country. In farm areas, people often lived far from a school. So their parents had to teach them at home. In 1852, there were about 50,000 children studying at home, so the state of Massachusetts passed the first law to requite all children to attend school and limited support was given to children in the farm areas.
选项
A、2 million.
B、2.5 million.
C、50,0000.
D、15,0000.
答案
B
解析
该题问“根据政府的调查,在21世纪初期,大约有多少孩子在家接受教育?”文中提到:Homeschooling groups estimate that two-million children, around two percent, learned at home in 1985. The government estimate was 2.5 million in 2001.(参与家庭教育的孩子在1985年大约有2 million,据政府估计2001年有2.5 million。)因此B项“2.5 million”符合题意。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Af7K777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
UnderdevelopedPeopleTheIndianslivingonthehighplainsoftheAndesMountains,inSouthAmerica,haveabackgroundrich
A、Thepoliticalviewsandbeliefsofofficeworkers.B、Theinterpersonalrelationshipswithinacompany.C、Thevariousqualities
A、Badweather.B、Thelargesizeofairplanes.C、Mistakesbyairtrafficcontrollers.D、Crowdedairtraffic.C该题问“根据本段,什么因素最能给飞机带
Aslongasherparentscanremember,13-year-oldKatieHarthasbeentalkingaboutgoingtocollege.Hermother,Tally,afinanc
A、Toobservepeople’sattitudetowardsstrangers.B、Toseehowpeoplegetalongwiththeirfriends.C、Tochangepeople’sbehavio
TheCulturalPatterningofSpaceLiketime,spaceisperceiveddifferentlyindifferentcultures.Spatialconsciousnessinm
Peterwishesthat__________________________.(他以前在大学学习的是法律专业而不是文学)
A、Hefindsit’sdifficulttodealwiththedata.B、Hecansubmitthereportonlime.C、Heneedsseveraldaystocompleteanother
OrganicFoodOrganicfarmingwasamongthefastestgrowingsegmentsofU.S.agricultureduringthe1990s.Thevalueofretai
A、Congressionalsecretary.B、Congressman.C、Senator.D、Vicepresident.D
随机试题
在依法必须进行招标的工程范围内,施工单项合同估算价在_______万元人民币以上的,必须进行招标。()
人类从记数、计数到计算,经历了漫长的历史阶段,即从__________、__________,一直发展到现今的____________。
眼球壁()
限制型心力衰竭病人常常死于
下列不属于ETF份额申购和赎回原则的是()。
在企业所得税中,补充养老保险和补充医疗保险分别在不超过职工工资总额()标准内的部分允许税前扣除。
计算下列定积分:
一项发明或者实用新型获得专利权的实质条件是______。
有以下程序:#includemain(){ints=5,i;for(i=1;i<3;i++)switch(i){default:s+=i;case2:s++;break;case4:s+=2;break;}printf(’’%d\
Todaywetalkaboutthedifferencebetweenacollegeandauniversity.Collegesanduniversitieshavealotincommon.Theyprep
最新回复
(
0
)