首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Micro-Enterprise Credit for Street Youth A)Although small-scale business training and credit programs have become more common th
Micro-Enterprise Credit for Street Youth A)Although small-scale business training and credit programs have become more common th
admin
2020-06-08
73
问题
Micro-Enterprise Credit for Street Youth
A)Although small-scale business training and credit programs have become more common throughout the world, relatively little attention has been paid to the need to direct such opportunities to young people. Even less attention has been paid to children living on the street or in difficult circumstance.
B)Over the past nine years, Street Kids International(S.K.I.)has been working with partner organizations in Africa, Latin America and India to support the economic lives of street children. The purpose of this paper is to share some of the lessons S.K.I and our partners have learned.
C)Typically, children do not end up on the streets due to a single cause, but to a combination of factors: a dearth of adequately funded schools, the demand for income at home, family breakdown and violence. The street may be attractive to children as a place to find adventurous play and money. However, it is also a place where some children are exposed, with little or no protection, to exploitative employment, urban crime, and abuse.
D)Children who work on the streets are generally involved in unskilled, labour-intensive tasks which require long hours, such as shining shoes, carrying goods, guarding or washing cars, and informal trading. Some may also earn income through begging, or through theft and other illegal activities. At the same time, there are street children who take pride in supporting themselves and their families and who often enjoy their work. Many children may choose entrepreneurship because it allows them a degree of independence, is less exploitative than many forms of paid-employment, and is flexible enough to allow them to participate in other activities such as education and domestic task.
E)S.K.I, has worked with partner organizations in Latin America, Africa and India to develop innovative opportunities for street children to earn income.
F)The S.K.I. Bicycle Courier Service first started in the Sudan. Participants in this enterprise were supplied with bicycles, which they used to deliver parcels and messages, and which they were required to pay for gradually from their wages. A similar program was taken up in Bangalore, India.
G)Another successful project, The Shoe Shine Collective, was a partnership program with the Y.W.C.A. in the Dominican Republic. In this project, participants were lent money to purchase shoe shine boxes. They were also given a safe place to store their equipment, and facilities for individual savings plans.
H)The Youth Skills Enterprise Initiative in Zambia is a joint program with the Red Cross Society and the Y.W.C.A. Street youths are supported to start their own small business through business training, life skills training and access to credit.
I)The following lessons have emerged from the programs that S.K.I, and partner organizations have created.
J)Being an entrepreneur is not for everyone, nor for every street child. Ideally, potential participants will have been involved in the organization’ s programs for at least six months, and trust and relationship building will have already been established.
K)The involvement of the participants has been essential to the development of relevant programs. When children have had a major role in determining procedures, they are more likely to abide by and enforce them. It is critical for all loans to be linked to training programs that include the development of basic business and life skills.
L)There are tremendous advantages to involving parents or guardians in the program, where such relationships exist. Home visits allow staff the opportunity to know where the participants live, and to understand more about each individual’ s situation.
M)Small loans are provided initially for purchasing fixed assets such as bicycles, shoe shine kits and basic building materials for a market stall. As the entrepreneurs gain experience, the enterprises can be gradually expanded and consideration can be given to increasing loan amounts. The loan amount in S.K.I, programs have generally ranged.
N)All S.K.I, programs have charged interest on the loans, primarily to get the entrepreneurs used to the concept of paying interest on borrowed money. Generally the rates have been modest(lower than bank rates.)
O)Conclusion There is a need to recognize the importance of access to credit for impoverished young people seeking to fulfil economic needs. The provision of small loans to support the entrepreneurial dreams and ambitions of youth can be an effective means to help them change their lives. However, we believe that credit must be extended in association with other types of support that help participants develop critical life skills as well as productive businesses.
The fact that youths are attracted by streets resulting from many problems, such as few available schools, inadequate money and violence at home.
选项
答案
C
解析
题干意为,儿童流离失所是因为很多问题所致,比如没有可上的学校、家庭经济负担和家庭暴力。定位原文C段首句,“children do not end up on the street…a dearth of adequately funded schools,the demand for income at home,familybreakdown and violence”,可知题干是此句的原意改写。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/AhP7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Depressionisoneofthedarkdemons(恶魔)ofadolescence.Upto1in12Americanteenagersisaffected,accordingtotheNational
A、Eight.B、Seven.C、Six.D、Five.B细节题。从文章第一句VietnameseauthoritiesreportedonMondaythatbirdfluhasspreadtoseventhprovin
WhyIBecameaTeacher:toPassonMyLoveofLiteratureA)Likelotsofpeople,IneverthoughtI’dbeateacherwhenIwasat
HowtoCopewithYourSoul-destroyingJobsA)Weallhaveheard—oratleastseeninthemovies—greatstoriesaboutpeoplewhoar
Althoughinteriordesignhasexistedsincethebeginningofarchitecture,itsdevelopmentintoa【C1】______fieldisreallyquite
Althoughinteriordesignhasexistedsincethebeginningofarchitecture,itsdevelopmentintoa【C1】______fieldisreallyquite
BernardBailynhasrecentlyreinterpretedtheearlyhistoryoftheUnitedStatesbyapplyingnewsocialresearchfindingsonthe
BernardBailynhasrecentlyreinterpretedtheearlyhistoryoftheUnitedStatesbyapplyingnewsocialresearchfindingsonthe
ItisgettinghardertogoanywherewithoutsteppingonapieceofLego-relatedhype.TheLegoMovieisnumbertwoattheAmeric
随机试题
触摸屏是用于实现替代()的功能。
某男性工人,在施工中头部被砸伤,出血不止,急诊来院。经检查,沿发际外侧有一纵行裂口,长约3.5cm,需清创缝合。下列除哪一项外,都是供应头皮的血管
发行债券是公司追加资金的需要,它属于公司的资本金。
下列句子修辞归类正确的一项是()。①指导员讲的真来劲,嘎子竖起耳朵听②我的母亲早已迎着出来,接着飞出了八岁的侄子宏儿③荷花人暮犹愁热,低面深藏碧伞中④一颗有生命力的种子,如果不落在肥土里,而落在瓦砾堆里,它绝不会悲观,也绝不会叹气⑤油蛉在
甲参加某旅行社组织的新马泰五日游旅行团,在旅游过程中与旅行社导游发生争执打斗,将旅行社诉至法院,甲与旅行社形成的诉讼法律关系的客体是
已知A=,二次型f(x1,x2,x3)=xT(ATA)x的秩为2,求实数A的值.
Forthefirsttime,morewomenthanmenintheUnitedStatesreceiveddoctoraldegreeslastyear,theclimaxofdecadesofchang
在关系数据库设计中,关系模式设计属于()。
A、Thefamousbrands.B、Thecereals.C、Books.D、Meat.B列举中直接提到了cereals。A的干扰性较大,女士建议“你经常使用的品牌产品可以上网选购”,并没有说这些产品是“名牌产品”。
A、Shesellspapersandcigarettestolocalfactoryworkers.B、Shesellsfreshmilk,frozenfish,cookedmeattohousewives.C、Sh
最新回复
(
0
)