首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
With the breakneck speed at which today’s businesses move, there’s one mantra we’d all do well to remember: Change is constant.
With the breakneck speed at which today’s businesses move, there’s one mantra we’d all do well to remember: Change is constant.
admin
2015-09-26
44
问题
With the breakneck speed at which today’s businesses move, there’s one mantra we’d all do well to remember: Change is constant. Even so, few businesses equip their employees with strategies for dealing with change. It’s often up to savvy employees to negotiate changes on their own.
Few companies can guarantee they won’t need to redeploy workers or have them work a different shift. In fact, a quick search of the jobs on Yahoo! HotJobs found that 977 contained the words "subject to change. "
When approached with changing roles and responsibilities, resist the urge to protest by pointing to your original job description. Employers expect their employees—unless they are under an employment contract—to be flexible, tackling whatever task they’re given with zeal.
It’s OK to be concerned that you may lack some of the key skills and experiences required for the new position. If so, consider asking for additional training at a local college or other professional development organization. If classes are not in the budget, ask if you can expense instructional books related to the new job or visit your local library.
Part of the fun of writing this newsletter is hearing all your stories. One came across my desk recently that I think gets to the heart of today’s tip.
An employee was told that her company was adding a new managerial position that she would report into. Initially undaunted, she decided to interview for the managerial job(good for her), but when notified that she didn’t get the job, she shut down(bad for her).
When I say "shut down" , I’m being literal. She no longer speaks to co-workers. She does what her job description says—but nothing else.
Having been a manager for more than a decade, I can tell you that this employee has forced herself into a dead end. It’s not enough to do your job while sending the message that you’d rather be "anywhere but here". Companies don’t stop and tend to bruised egos. The only way to win in this employee’s situation is to come to terms with the circumstances and adopt a professional demeanor, or move on.
In fact, change can happen because you’re the best. Companies often redeploy star performers in an attempt to turn around problem areas. Management may also hope that a star employee’s good habits will rub off on others.
Companies sometimes impose change on a strong performer expressly for that employee’s benefit. Smart executives move star employers to give them broader experience of operations and departments and to help groom them for senior management roles.
Try not to focus on why you were tapped to change, but how you will turn it to your advantage. Don’t dwell too long on the topic or complain. The key is to be curious without appearing to be resistant. Convey that you’re eager to learn new skills and take on new challenges—and that more information will help you be more effective. Embrace your new role with enthusiasm and optimism. Remember that change is ultimately what you make of it.
What is the expectation of the employers to their employees?
选项
A、Be optimistic.
B、Be flexible.
C、Be courageous.
D、Be resistant.
答案
B
解析
细节题。由文章第三段第二句Employers expect their employees…to be flexible,tacklingwhatever task they’re given with zeal.可知答案为[B]。[A]为“积极的”、[C]为“勇敢的”和[D]为“有抵抗力的”,均与原文不符。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/AlXK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Thebusinessoftoday,______sellinggoodsorshippingthem,wentquitesmoothly.
Ireallyappreciate______metogetoutofthetroublesthatIranintorecentlybutfoundithardtohandle.
LimitingtheGrowthofTechnologyThroughouthistorymanhaschangedhisphysicalenvironmenttoimprovehiswayoflife./
WangQingdidnotcometothemeeting;he______thenoticeontheblackboardsincewesawitonourwaytothedininghall.
Publicacceptanceofrabbitasaneconomicalsourceofproteindependson______.
TherearefewstrangeralliancesinAmerica’sculturewarsthantheonebetweennativistsandmulticulturalistsonthesubjecto
Accordingtothepassage,howmanypeopleintheworldcanNOTgetenoughfoodtobehealthy?
InEnglish,thecolorgreenisassociatedwithjealousy,whichissometimesjokinglycalled"thegreen-eyedmonster".Butit’s
InEnglish,thecolorgreenisassociatedwithjealousy,whichissometimesjokinglycalled"thegreen-eyedmonster".Butit’s
随机试题
云南省现有世界地质公园1个,即石林世界地质公园。()
某服装公司历史悠久,是一家北京老字号企业。在过去相当长的时期,销售业绩非常好,形成了广大的客户群。但由于服装市场竞争越来越大,目前的销售业绩有明显下滑的趋势。为了扭转这种被动局面,公司决定在传统服装的基础上加入时尚元素,同时切实搞好网络营销工作。为此,营销
已知两曲线y=f(x)与y=∫0arctanxe-t2dt在点(0,0)处的切线相同,写出此切线方程,并求极限.
下述除哪项外均为淋巴瘤发生的可能因素
不是《中华人民共和国产品质量法》的适用范围。
力量训练后,适当补充蛋白质能加速肌肉的增长。()
共同过错,也叫共同侵权行为、共同致人损害行为。指两个或两个以上的行为人,基于共同的故意或过失致他人损害。共同过错的特征在于:1)行为人必须是两个或两个以上;2)数个行为人之间主观上具有共同过错;3)行为的共同性;4)数个行为人的行为与损害结果之间具有因果关
可以解释“一千个读者有一千个哈姆雷特”现象的理论是
Mostadultsoncestudiedatschool,hadclassesanddidtheirhomeworkeveryday.Thesame(41)isgoingonatschoolnow.But
Sincethebeginningof2013,theseregulations______inmostworkplacesacrossthecountry.
最新回复
(
0
)