首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In an experiment published last month, researchers from the University of Illinois recruited schoolchildren, ages 9 and 10 and a
In an experiment published last month, researchers from the University of Illinois recruited schoolchildren, ages 9 and 10 and a
admin
2013-06-17
62
问题
In an experiment published last month, researchers from the University of Illinois recruited schoolchildren, ages 9 and 10 and asked them to run on a treadmill, hoping to learn more about how fitness affects the immature human brain.
The researchers sorted the children, based on their treadmill runs, into highest-, lowest- and median-fit categories. Only the most- and least-fit groups continued in the study (to provide the greatest contrast). Both groups completed a series of cognitive (认知的) challenges. Finally, the children’s brains were scanned, using MRI technology to measure the volume of specific areas.
Previous studies found that fitter kids generally scored better on such tests. And in this case, too, those children performed better on the tests. But the MRIs provided a clearer picture of how it might work. They showed that fit children had significantly larger basal ganglia, a key part of the brain that aids in maintaining attention and "executive control". Since both groups of children had similar socioeconomic backgrounds, body mass index and other variables, the researchers concluded that being fit had enlarged that portion of their brains.
The findings arrive at an important time. For budgetary and administrative reasons, school boards are reducing physical education, while on their own, children grow increasingly sluggish (懒散的). Roughly a quarter of children participate in zero physical activity outside of school.
At the same time, evidence accumulates about the positive impact of even small amounts of aerobic (有氧的) activity. Past studies found that "just 20 minutes of walking" before a test raised children’s scores, even if the children were otherwise unfit or overweight.
But it’s the neurological (神经的) impact of sustained aerobic fitness in young people that is especially compelling. A years-long Swedish study published last year found that, among more than a million 18-year-old boys who joined the army, better fitness was correlated with higher IQs, even among identical twins. The fittest of them were also more likely to go on to profitable careers than the least fit, rendering them less likely to live in their parents’ basements.
No correlation was found between muscular strength and IQ scores. There’s no evidence that exercise leads to a higher IQ, but the researchers suspect that aerobic exercise, not strength training, produces specific growth factors and proteins that stimulate the brain.
The University of Illinois experiment was different from previous studies in that______.
选项
A、its researchers categorized the children only by fitness levels
B、it highlighted the importance of students’ running on a treadmill
C、it showed how being fit affects children’s performance on the tests
D、it asked the subjects to complete tests that were beyond their levels
答案
C
解析
根据题干中的previous studies将本题出处定位到第3段前3句。这几句提到,以前的研究已经发现,身体更健康的小孩在这一类测试中得分较高。同样地,在该研究中,身体更健康的儿童也在测试中成绩更好。不过磁共振成像技术扫描更清晰地向人们呈现出这究竟是怎么发生的。由此可知,伊利诺斯州大学的实验与以前实验的不同在于它展示了身体健康是如何影响孩子在测试中的表现的,故答案为[C]。第2段首句提到研究人员是根据这些儿童在跑步机上的跑步情况将他们分成健康水平不同的三个小组的,并非根据他们的健康水平将他们分组,[A]与原文不符,故排除。文中提到让小学生 踩跑步机,但并没有强调踩跑步机的重要性,故排除[B]。文中提到让他们参加认知测试,但并未说这些测试超出他们的能力,故排除[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Am07777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
ASpearorarobothasthequalityoftechnologyonlywhenit______.Theword"assert"(paragraph3)mightmean______.
ASpearorarobothasthequalityoftechnologyonlywhenit______.Theauthorthinksthattheinventionofthecomputerisa
TheWriter’sLifeAsurveyofBritain’syouthfoundthatmanyaspire(立志)tobecomewriters.Theyclearlydon’tknowhowhar
A、Computersmaychangethelifetheyhavebeenaccustomedto.B、Spendingtoomuchtimeoncomputersmayspoilpeople’srelations
Manyteachersbelievethattheresponsibilitiesforlearningliewiththestudents.Ifalongreadingassignmentisgiven,instr
A、thebank.B、thecarpark.C、thelake.D、theoffice.C此题考查听特定信息的能力。解题关键在于听到“bythelakeontheothersideofthispark”,排除答案B干
It【C1】______aroundnineo’clockwhenIdrove【C2】______homefromworkbecauseitwasalreadydark.AsIapproachedthegatesIsw
Therearetwotypesofpeopleintheworld.Althoughtheyhaveequaldegreesofhealthandwealthandtheothercomfortsoflife
A、Itcandevelopbetweenpeoplewithabigdifferenceinincome.B、Itcanbemaintainedamongpeopleofdifferentagegroups.C、
ShoppinghabitsintheUnitedStateshavechangedgreatlyinthelastquarterofthe20thcentury.【C1】______inthe1900smostAm
随机试题
同步带传动可获得准确的传动比是其优点之一。()
A.炎症经子宫黏膜向上蔓延引起B.伞端闭锁,管腔内充满干酪样物质C.化脓性细菌经宫旁淋巴结播散首先侵及输卵管引起的炎症D.输卵管伞端及峡部粘连闭锁,浆液性渗出积聚E.输卵管闭塞、脓液积聚输卵管结核
慢性胰腺炎患者脂肪摄入要求
应用β2受体激动剂缓解哮喘发作时,首选的给药方法是
()属于政府影响就业量变化的宏观经济政策。
天宇建筑公司签订了一项建造合同,承建一栋房屋,合同总金额为2400万元,工程期为3年。该项工程于2008年1月1日开始动工,从2008年1月1日至2010年12月31日,最初预计合同总成本为2000万元,到2009年末,由于原材料价格上涨等原因调整了预
某公司购买写字楼应缴纳的税金为()。
教育目的的作用主要体现在()。
中国电信的经营理念是()。
阅读下列材料后分析文化对企业跨国经营活动的影响。某客人在餐厅要一杯啤酒,突然发现杯中有一只苍蝇。法国人:将杯中物倾倒一空;西班牙人:留下钞票不声不想地离去;日本人:将餐厅经理训斥一番;英国人:以绅士态度吩咐侍者:“换一杯啤酒来”;沙特阿拉伯人:将啤酒递
最新回复
(
0
)