首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
At least 2.3 million people took some kind of online course in 2004, according to a recent survey by The Sloan Consortium, an on
At least 2.3 million people took some kind of online course in 2004, according to a recent survey by The Sloan Consortium, an on
admin
2014-10-30
43
问题
At least 2.3 million people took some kind of online course in 2004, according to a recent survey by The Sloan Consortium, an online education group, and two-thirds of colleges offering "face-to-face" courses also offer online ones. But what were once two distinct types of classes are looking more and more alike—and often dipping into the same pool of students.
At some schools, online courses—originally intended for nontraditional students living far from campus—have proved surprisingly popular with on-campus students. A recent study by South Dakota’s Board of Regents found 42 percent of the students enrolled in its distance-education courses weren’t so distant: they were located on campus at the university that was hosting the online course.
Numbers vary depending on the policies of particular colleges, but other schools also have students mixing and matching online and "face-to-face" credits. Motives range from lifestyle to accommodating a job schedule to getting into high-demand courses.
Washington State had about 325 on-campus undergraduates taking one or more distance courses last year. As many as 9,000 students took both distance and in-person classes at Arizona State last year.
At some schools online courses were first conducted for ______.
选项
A、all the students who choose the courses
B、students who live on campus
C、students who have no time in taking regular classes
D、students who live far away from school
答案
D
解析
事实细节题。本题询问一些学校开设网络课程起初是针对谁的。根据第二段第一句话的前半部分可知,他们开设网络课程起初是为居住地离学校很远的非住校生准备的,故选项D为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/AniK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
Thefollowingisanapplicationletter.Afterreadingit,youshouldgivebriefanswerstothe5questions(No.56throughNo.6
Whydopeoplehavetotakeaseriesoftestsinthepassage?Inordertoget______.
Whatdoscientiststhinkofdreams?Manyscientistsbelievethatdreamsare______.
Asthepaceoflifecontinuestoincrease,wearefastlosingtheartofrelaxation.Onceyouareinthehabitofrushingthroug
IntheUnitedStates,teachingisveryimportant.Ifteachersdonotteachwell,studentscomplain.Ifmanystudentsdonounder
A、Ateacher.B、Amanager.C、Adoctor.D、Acomputerengineer.D题目询问女士现在从事什么工作。由女士说“们是现在我却是电脑工程师”可知选项D(电脑工程师)正确。
Unlikemanyscientists,AlbertEinsteinmadehisdiscoveries______.Einsteinhelpedustounderstandthelawsof________.
Ingeneral,theancientRomanswereapracticalpeople.TheycaredlessaboutphilosophyantipuremathematicsthandidtheGree
Thearticlewasobviously(lead)______,andthenewspaperhasapologizedforit.
FromthefirstparagraphweknowthatintheUnitedStates,thecar______.Thethirdparagraphimplies,butdoesn’tdirectlys
随机试题
正三角形牙嵌离合器的齿槽底与齿顶___________。
热秘的特征为
女,50岁,因患短肠综合征,予全胃肠外营养(TPN)治疗。应用一周时病人出现昏迷,但尿内无酮体。病人既往曾有空腹血糖高(11mmol/L)。此病的发病机制是由于
A.前置性审查规则B.广告发布规则C.媒介限制规则D.内容限制规则E.审查批准规则药品广告发布前必须经药品审查机构审查批准,属于药品广告规则中的()
()是股份有限公司通过发行股票向社会公众筹集资金的市场。
或有事项符合负债确认条件时可以转化为负债。()
著有《普通教育学》,被誉为“教育科学之父”的教育家是()。
FirstFlightMr.Johnsonhadneverbeenupinanairplanebeforeandhehadreadalotaboutairaccidents,soonedayw
民事单方法律行为是指根据民事主体一方的意思表示即可成立的法律行为。依据上述定义,下列属于单方法律行为的是:
A、Diligent.B、Interesting.C、Creative.D、Cooperative.D预览选项可知,本题可能考查对某物的评价。短文中提到蜜蜂通过跳各种不同的舞蹈从而让同伴们知道自己找到了食物,这说明蜜蜂是善于合作的,故答案为D)。
最新回复
(
0
)