首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They distract children. B、They cost a lot. C、They are indispensable. D、They are dangerous. B由原文可知,男士承认手机的花费很大;女士表示赞同,并且感叹两个人至少
A、They distract children. B、They cost a lot. C、They are indispensable. D、They are dangerous. B由原文可知,男士承认手机的花费很大;女士表示赞同,并且感叹两个人至少
admin
2022-08-10
50
问题
W: So Tom, what do you think about children today having mobile phones?
M: Mobile phones? Well, I think it could be a good thing. I mean for safety reasons.
W: Really?
M: Yes. If I were a parent, I think I would feel safer knowing that my child had a mobile phone, and I could get in touch with him whenever^ need to. And if something happens like an emergency, then he will be able to use the mobile phone.
W: It sounds reasonable. But I would argue that it is quite dangerous actually.
M: That is an interesting point. Why would you think it will be dangerous?
W: Because children don’t really have the best attention spans (注意力持续时间) anyway and often they could, for example, walk into the road whilst they are talking on their mobile phones and generally pay no attention. What if there were some cars just at that moment? So I don’t think it is very safe for them.
M: Well, that’s a good point, but that could also teach them responsibility as well. If mobile phones are unsafe, bicycles could be unsafe and toys could be unsafe. But that’s all part of growing up and I think that if you teach them responsibility, it shouldn’t be a big problem.
W: But I think fewer children these days play on bikes than they used to. I think children are more dependent upon technology, and I see that as a definite negative thing because children don’t play out as they used to. They just stay in and watch TV and play computer games.
M: True, true. I suppose so, but you know technology is a necessity in our life and in the future. If we want them to become competent (合格的,能干的) to use technology and take advantage of technology, then I think it would be a good way to start.
W: A new mobile phone will cost at least several hundred. Don’t you think they are really expensive?
M: Oh, yeah, they are.
W: It is much better to spend money on more meaningful things, like education or even entertainment.
M: I couldn’t agree more.
W: If I were a parent, I would not want my child to phone people too often because it would cost so much money.
M: Well, you could be right about that. They do cost a lot of money.
W: Oh, I’m glad you agree. Well, yeah, at least we agree about something now.
M: For sure.
6. What does the man think about children having mobile phones?
7. Why does the woman say it is dangerous for children to use phones?
8. Why does the man mention bicycles and toys?
9. According to the man, what is the advantage of children’s using mobile phones?
10. What do the two speakers agree on about mobile phones?
选项
A、They distract children.
B、They cost a lot.
C、They are indispensable.
D、They are dangerous.
答案
B
解析
由原文可知,男士承认手机的花费很大;女士表示赞同,并且感叹两个人至少在此事上意见一致了。因此答案为B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/AokK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
A、Towatchwhales.B、Tosunbatheonthebeach.C、Tovisitanationalpark.D、Togofishing.A主旨题。对话中男士说“Iliketheonethatment
A、Toget200millionchildrentoschoolby2015.B、Toget57millionchildrentoschoolby2015.C、ToprovideyoungpeopleinAs
A、Anti-smokingcampaigns.B、Crowdedpeopleintheofficebuilding.C、Anti-smokinglaws.D、Pricesofcigarettes.A归纳题。从录音一开始女士就表达
A、23rd,March.B、10th,March.C、Thisweekend.D、Nextweekend.A细节题。问题是男士想要何时搬家。对话中女士说:“…it’sthe10thtoday…soifwegoforthe
A、1690-1943.B、1943-1960.C、1940-1963.D、1963-present.C选项均为时间,应留意相关信息。题目问拉斯科洞穴何时向大众开放过。录音中,女士提到,在1940年初次发现的时候,就已经开放。录音结尾部分,女士提到
Friends______oneofthepopulardramaseriesforstudentswhowanttostudyEnglish.
_____,amanwhoexpresseshimselfeffectivelyissuretosucceedmorerapidlythanamanwhosecommandoflanguageispoor.
Thegovernmentshoulddo______liesinitspowertoimprovethelivingstandardofthispoorregion.
Intoday’scompetitivesociety,peopleareonlytooanxioustospendalltheirtimeonworktomakealiving.Lookatthefollow
A.supplementedB.directC.expectationD.latterE.predominantlyF.outbreakG.laterH.sharplyI.abundanceJ.again
随机试题
在心动周期中,心室充盈主要依靠
患者,28岁,女性,产后第26天,主诉畏寒发热伴右乳疼痛3天,查右乳局部皮肤红肿痛,局部皮肤表面有脱屑,腋窝淋巴结肿大,压痛,问患者可能的诊断是
下列哪项不是珍珠母的功效
对于卧式或立式离心泵、混流泵机组,当进水池水位(或水源水位)变幅大于H效吸,且泵房地基承载力较低或地下水位较高时可建()。
某国游客在中国旅游期间自然死亡,按有关规定,若死者家属或()要求解剖,我方可同意,但必须有他们签字的书面请求。
受教育权是儿童享有的一项基本权利,是一项合法权利。()
下列选项中,属于法治应当遵循的基本原则的有()。
=________.
在如下基于网络入侵检测系统的基本结构图中,对应I、Ⅱ、Ⅲ模块的名称是——。
采用IEEE802.11b标准将两栋楼的局域网互连为一个逻辑网络,应使用的无线设备是
最新回复
(
0
)