首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Beijing’s top hotels are fielding scores of calls from foreigners and Chinese people eager to book rooms during the 2008 Olympic
Beijing’s top hotels are fielding scores of calls from foreigners and Chinese people eager to book rooms during the 2008 Olympic
admin
2014-11-28
19
问题
Beijing’s top hotels are fielding scores of calls from foreigners and Chinese people eager to book rooms during the 2008 Olympic Games in the Chinese capital. The luxurious and recently-renovated Beijing Hotel said it had received nearly 100 telephone inquiries from people wanting to book rooms during the Games since Beijing won its bid to host the event. "Out of these people, foreigners make up 30 to 40 per cent, including people calling from the United States and Europe, " a hotel sales manager surnamed Song said.
Minutes before the decision by the International Olympic Committee (IOC) was announced in Moscow, the hotel had already received 50 to 60 such phone calls from would-be game-goers gambling on the result. Domestic callers have mainly come from the southern provinces of Guangdong and Fujian. Song said the hotel was not taking reservations, but only noting down names of callers, because seven years was too far in advance. The hotel also may be used by the IOC and would then need to set aside rooms for IOC members, he said.
Beijing will have more than 800 hotels with star ratings before the Olympic Games in 2008. The city currently has 20 five-star hotels, 34 four-star hotels and 338 other hotels with lower ratings. About 70 hotels will be designated to accommodate athletes and Olympic officials during the Games.
Which of the following statement is TRUE according to this passage?
选项
A、Beijing Hotel has just been opened recently.
B、There are too many luxurious things in Beijing Hotel.
C、Beijing Hotel will prepare rooms for those that had booked the room.
D、Not only foreigners but also native people wanted to book rooms for Games.
答案
D
解析
A和B项与事实不符,属于错误答案;C项也被否定,原因是文中说北京饭店并不接受提前这么长时间的预订,而只是记下预订人的姓名。D项可以在文章中找到出处:“…the hotel had already received 50 to 60 such phone calls from would—be game-goers gambling on the result.Domestic callers have mainly come from the southern provinces of Guangdong and Fujian.”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Aqii777K
本试题收录于:
GCT工程硕士(英语)题库专业硕士分类
0
GCT工程硕士(英语)
专业硕士
相关试题推荐
下列选项中,属于有朝以来终世不改的根本大法是()。
Man:Excuseme,madam.MayIsithere?Woman:______
Theproblemwiththereadingcourseasmentionedinthefirstparagraphisthat______.Themainideaofthepassageisthat__
Floodscausebillionsofdollarsworthofpropertydamage______.
Man:Excuseme,Miss.DoyouknowwhereIcanfindfileholders?Saleswoman:Youseethekitchenwarethere?______
Floodscausebillionsofdollarsworthofpropertydamage______.
Aneffectivewaytopreventtheburnoutofyoungathletesis______.Theauthor’spurposeinwritingthepassageis______.
NeighborA:Hey,wouldyouliketogobowlingwithustonight?NeighborB:______.I’mgoingtoHasan’sawarddinner.Hetooku
ThefirstOlympiadissaidtohaveconsisted______ofa200-yardfootracenearthesmallcityofOlympia.
随机试题
男性,60岁。进行性吞咽困难3个月,体重下降5公斤,查体无阳性所见,首选的检查方式是
欧洲债券投资者的利息收入是免税的,一般每半年付息一次。()
“既要满足当代人的需要,又不对后代人满足其需要的能力构成危害的发展”指的是()。
计算机网络中,通常把提供并管理共享资源的计算机称为“服务器”。()
心理咨询员在筛选心理问题的类型时,一般遵循的顺序是()。(2003年12月三级真题)
“大珠小珠落玉盘”是形容_________(乐器)的声音。
作为行政相对人,任何人,任何组织,任何团体不得阻碍政府职能的正常行使,这体现政府职能的()。
近几年来,我国开始对国内20个制造业行业中820家企业的采购经理进行月度问卷调查,加工汇总他们对所在行业的采购和供应等问题的判断结果,得到制造业采购经理指数(PMI)。PMI是一个综合指数,由生产、新订单、主要原材料库存、从业人员、供应商配送时问
【B1】【B2】
A、Becausemanysettlementswereabandoned.B、Becausethereweremanygold-hungrysailors.C、Becauseprivategoldcouldnotbepr
最新回复
(
0
)