首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
By the mid-nineteenth century, the term "icebox" had entered the American language, but ice was still only beginning to affect t
By the mid-nineteenth century, the term "icebox" had entered the American language, but ice was still only beginning to affect t
admin
2010-08-21
43
问题
By the mid-nineteenth century, the term "icebox" had entered the American language, but ice was still only beginning to affect the diet of ordinary citizens in the United States. The ice trade grew with the growth of cities. Ice was used in hotels, taverns (酒馆), and hospitals, and by some forward-looking city dealers in fresh meat, fresh fish, and butter. After the Civil War (1861-1865), as ice was used to refrigerate freight cars, it also came into household use. Even before 1880, half of the ice sold in New York, Philadelphia, and Baltimore, and one-third of that sold in Boston and Chicago, went to families for their own use. This had become possible because a new household convenience, the icebox, a precursor of the modern fridge, had bean invented.
Making an efficient icebox was not as easy as we might now suppose. In the early nineteenth century, the knowledge of the physics of heat, which was essential to a science of refrigeration, was rudimentary (未发展的). The commonsense notion that the best icebox was one that prevented the ice from melting was of coarse mistaken, for it was the melting of the ice that performed the cooling. Nevertheless, early efforts to economize ice included wrapping up the ice in blankets, which kept the ice from doing its job. Not until near the end of the nineteenth century did inventors achieve the delicate balance of insulation and circulation needed for an efficient icebox.
"But as early as 1803, and ingenious Maryland farmer, Thomas Moore, had been on the right track. He owned a farm about twenty miles outside the city of Washington, for which the village of Georgetown was the market center. When he used an icebox of his own design to transport his butter to market, he found that customers would pass up the rapidly melting stuff in the tubs of his competitors to pay a premium price for his butter, still fresh and hard in neat, one-pound bricks. One advantage of his icebox, Moore explained, was that farmers would no longer have to travel to market at night in order to keep their produce cool.
It can be inferred from the passage that the theoretical foundation of ice box should be that ______.
选项
答案
the melting of ice performed cooling
解析
题目询问冰盒的理论原理是什么。可以定位到文章第二段的第三句话,...for it was the melting of the ice that performed the cooling,此句大意说当时人们以为阻碍冰融化才能有效制冷,但实际上这是错误的观点,因为只有在冰的融化过程中才能有效制冷。可见冰盒的理论原理就是the melting of ice performed cooling。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/At7K777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、NoteveryonefromEnglandlikestoreadallthetime.B、PeoplewhoteachEnglishlikethingsbesidesbook.C、TheEnglishlike
A、Friedchicken.B、Sandwiches.C、PizzaD、Kebabs.B4个选项是四种食品,考生对提到的食品种类的词应给予特别注意。问题是男士通常吃什么快餐,男士的话中包含答案“Yourpoetrybookmaymake
WaterProblemsWhere’sthewater?Water.Ifyou’vegotit,youprobablytakeitforgranted.Butaquicklookatthegl
A、Tovisitthecity.B、Totradewithforeigners.C、Tobuildoneofthebusiestseaports.D、Tolookforjobs.D成千上万的中国人来到上海寻找工作;T
A、Apetdog.B、Thesonofthecouple.C、Apetcat.D、Theman’syoungerbrother.B本题问“根据对话内容,Max可能是谁”。文中提到的"grandmother"表明Max是
A、Itemphasizestheimportanceofthecommunicationtolanguagelearning,B、Itdoesnotfeaturegrammaticalexplanationsandtra
TheLibraryofCongressisAmerica’snationallibrary.Ithasmillionsofbooksandotherobjects.Ithasnewspapers,【B1】______
Ice-cream’soriginsareknowntoreachbackasfarasAlexandertheGreat,althoughnospecificdateorpersonalityhavebeencr
A、Badweather.B、Thelargesizeofairplanes.C、Mistakesbyairtrafficcontrollers.D、Crowdedairtraffic.C该题问“根据本段,什么因素最能给飞机带
A、Theyareusuallymoreclever.B、Theygettiredeasily.C、Theyaremorelikelytomakeminormentalerrors.D、Theyaremoreski
随机试题
在某次考试中,学生成绩普遍较差,经核实,学生成绩普遍较差的原因既不是学生学得不好,也不是老师教得不好。所以,我们认为这次考试学生成绩普遍较差的原因是试卷难度过高。以下选项如果为真,最能支持以上观点的是:
肾小球滤过膜
一因车祸受重伤的男子被送去医院急救,因没带押金,医生拒绝为病人办理住院手续,当病人家属拿来钱时,已错过了抢救最佳时机,病人死亡。本案例违背了病人权力的哪一点
红细胞生成的基本原料是
配伍变化处理方法
上海某区法院审理案件过程中,被告人丁某(彝族)提出自己听不懂普通话,要求翻译。对此,以下说法正确的是()。
焊缝的外观检验包括()。
阅读以下文字,完成问题。“微博粉丝”的兴起与媒体技术的发展密切相关,同时也受“粉丝”自身心理因素的驱动。美国社会学家卡茨认为:人们接触和使用传媒的目的都是为了满足自己的社会、心理需要。“微博粉丝”的出现也是源于这个群体的特定需求。“微博粉丝”对于
TherecentsocialandeconomicchangesintheUShavegreatimpactonalltheAmericanhousingsystem.
Cellscannotremainaliveoutsidecertainlimitsoftemperatureandmuchnarrowerlimitsmarktheboundariesofeffectivefunc
最新回复
(
0
)