首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Charles Steinmets, at the age of twenty - seven, was already famous as an electrical genius and was becoming known as a warm - h
Charles Steinmets, at the age of twenty - seven, was already famous as an electrical genius and was becoming known as a warm - h
admin
2010-07-11
76
问题
Charles Steinmets, at the age of twenty - seven, was already famous as an electrical genius and was becoming known as a warm - hearted, unusual character. One bitter winter day, an electrical engineer entered Charles’ small laboratory to discuss a problem. He found the youthful scientist working in an overcoat, fur cap and boots, his hands blue with cold. The engineer could not resist asking Charles why he hadn’t built a fire. Charles replied that a mouse had babies in his stove and they were not old enough to move.
Born in Germany over a century ago, Charles specialized in mathematics, chemistry, and electrical engineering. In 1889 he emigrated to the United States and found work in a factory located in Yonkers, New York. Although he was offered an important job by the General Electric Company he decided not to accept it. Soon however, the General Electric Company purchased the company in Yonkers where Charles worked. He then moved to Schenectady, New York, and continued his experiments. Out of his laboratory came many experimental discoveries and over two hundred patents. A-round that time electricity was used only as direct currents, flowing in one direction. It could not be sent more than several miles from the generator that supplied the power. The experiments that Charles conducted helped the electrical industry move forward in giant strides. One of his major contributions was the simplification of alternating current. In addition to his books on the theory of alternating current , he was also known for studies of lighting.
In the beginning of the passage, an engineer came to see Charles. What happens to Charles next?
选项
A、He moves away to a city in New York.
B、He can’t figure out how to do the work the engineer wants.
C、He gets sick from the cold in his laboratory.
D、He’s offered a job in Germany.
答案
A
解析
细节题。本题问在本文开头,一个工程师来看望查尔斯。随后查尔斯发生了什么事。由本文第二节可知A。他搬到了纽约市的一个城镇是对的。故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/AyLC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Historianscan’ttelluswhen,whereor【71】thefirstfoodwascooked.Inearliest【72】whenpeoplehadeatentheirfood【73】,
Historianscan’ttelluswhen,whereor【71】thefirstfoodwascooked.Inearliest【72】whenpeoplehadeatentheirfood【73】,
Manypeoplearereported______inthenaturaldisaster.
Therearetwokindsofmemory:short-termandlong-term.Informationinlongtermmemorycanberememberedatalatertimewheni
Itmaydolittleforthecoldbutitcertainlycheersmeup.
Itisreportedthat______(identify)flyingobjectswereseenoverNewJerseylastnight.
A、Hemakesalotofmoney.B、Hehasjustbeenleftsomemoney.C、Hedoesn’tbelievethreehundreddollarsisenough.D、Hecan’t
Earthquakesaresomethingthatmostpeoplefear.Therearesomeplacesthathave【71】ornoearthquakes.Mostplacesintheworld,
Ayoungster’ssocialdevelopmenthasaprofoundeffectonhisacademicprogress.Kidswhohavetroubleingettingalongwiththe
Fordirectclassifiedservicecall800-055710A.M-4P.M.Monday-FridayAsecond-handjacketwillprobablycostyou______.
随机试题
格赛尔的同卵双生子爬梯实验证明了人身心发展的重要条件是
肾实质的主要成分是()。
男性,77岁。反复咳嗽咳痰伴喘息20余年。近6年来活动后气短,并间断有少尿、双下肢水肿。1周前“感冒”后气短、咳嗽加重,痰多不易咳出,伴发热,体温达38℃。2天来家人发现其精神萎靡急送医院。查体:嗜睡,唤之可睁眼,并能作简单回答,呼吸频率25次/分,血压1
双代号网络施工计划的优点是()。
背景资料某施工单位承担一井下轨道运输大巷的施工。根据建设单位提供的地质资料,巷道在施工到距9号交岔点128m时要穿过一砂岩含水层,含水层的穿越长度9m。施工单位按施工作业规程在掘进至距含水层5m时,停止掘进,进行打钻探水。打钻探水的施工队伍由掘进队成员构
高精度勘察阶段的探矿权评估方法主要有()。
公安机关保护公共财产和个人合法财产,其原因有()。
在谈到我国的法律时,有下列不同的观点:(1)认为法律应当具有稳定性,这是其固有的特点,否则朝令夕改就会让人难以适从;(2)认为当前我国正处在社会大变革时期,各种社会关系变化极快,无论怎样加紧立法,也永远无法适应生活对法律的需求,因此还是
某公司统计三季度考勤情况如表5-2所示。根据公司规定,凡缺勤不超过3天的人,每人发150元考勤奖;凡缺勤天数超过5天的人,每人每天缺勤从工资中扣30元,用于发放其他人的考勤奖。根据表5-2计算,该公司还需要拿出(27)元作为三季度的考勤奖。
A、Bedrooms.B、Bathrooms.C、Agarden.D、Agarage.D短文中提到,现在EdwardHouse已经成为一个舒适的学生宿舍。它有一个前厅,一个大花园,一个餐厅,休闲室在二楼,几个带有独立卫生问的卧室位于顶楼。根据
最新回复
(
0
)