首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Read the following job advertisement. Are sentences 16-22 on the opposite page ’ Right’ or ’ Wrong’ ? If there is not enough inf
Read the following job advertisement. Are sentences 16-22 on the opposite page ’ Right’ or ’ Wrong’ ? If there is not enough inf
admin
2013-11-18
42
问题
Read the following job advertisement.
Are sentences 16-22 on the opposite page ’ Right’ or ’ Wrong’ ? If there is not enough information to answer ’ Right’ or ’Wrong’ , choose ’ Doesn’t say’.
For each sentence(16-22), mark one letter(A, B or C)on your Answer Sheet.
Job Vacancy
Administrator for Our
Volunteer Programme
We need a well-motivated administrator for our busy centra! office at our national headquarters. The person appointed will play an important part in providing administrative support services to the programme manager.
The Administrator’s duties will include co-ordinating staff recruitment and appointment procedures nationwide. You will need to have excellent secretarial, organizational and communication skills as well as an ability to meet deadlines promptly and efficiently. A knowledge of the latest versions of Word and WordPerfect is essential. You must also be able to read spreadsheets produced in QuattroPro or Excel.
For a job description and an application form(please do not send CVs at this stage), call our 24-hour answer phone on 21238888. Or you can email us, addressed to Melanie Slim, and giving reference VP. Closing date for applications is 7th March. Interviews will take place at our National HQ on 18th March.
The administrator will have his/her own office at national headquarters.
选项
A、Right
B、Wrong
C、Doesn’t say
答案
C
解析
文章第一段提到“We need a well—motivated administrator for our busy centraloffice at our national headquarters.”但是并没有提到administrator有自己的办公室。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/B4bO777K
本试题收录于:
BEC初级阅读题库BEC商务英语分类
0
BEC初级阅读
BEC商务英语
相关试题推荐
AHousepriceshaverisenagainthismonthasdemandcontinuestooutstripsupply,accordingtothelatestresearchfromthepro
ReadthisarticleabouttheeffectoftheAsiancrisisonLatinAmericancountries.ChoosethecorrectwordfromA,B,CorDt
ReadthisarticleabouttheeffectoftheAsiancrisisonLatinAmericancountries.ChoosethecorrectwordfromA,B,CorDt
Readthearticlebelowaboutresearchanddevelopmentinindustryandthequestionsontheoppositepage.Foreachquestion13—1
Readthearticlebelowaboutresearchanddevelopmentinindustryandthequestionsontheoppositepage.Foreachquestion13—1
Arequestforfurthernegotiationsletterismuchlikeyouracceptanceorrejectionofletter.Thedifferenceisthatthereques
Arequestforfurthernegotiationsletterismuchlikeyouracceptanceorrejectionofletter.Thedifferenceisthatthereques
Readthearticlebelowaboutstockexchange.Inmostofthelines34—45thereisoneextraword.Itiseithergrammaticallyinco
•Lookatthenotesbelow.•Someinformationismissing.•Youwillhearamanbargainingforabetterprice.•Foreachquestio
BillCornellneedstimetoTodeveloptheforeignmarket,suchproblemsas______willemerge.
随机试题
正强化法是行为矫正技术中一种最基本的方法,简述其操作程序和操作原则。
Word2003对文档提供了3种方式的保护,如果要禁止不知道密码的用户打开文档,则应设置_______。
软组织中的声衰减量
关于应付债券的会计处理中正确的是()。
某公司拟采购一批零件,供应商报价如下:(1)立即付款,价格为9630元;(2)30天内付款,价格为9750元;(3)31-60天内付款,价格为9870元;(4)61-90天内付款,价格为10000元。假设银行短期贷款利率为15%,每年按36
根据马克思主义原理,法律的本质包括()。
幼儿理解能力发展的表现之一是()。
下列说法中错误的是()。
Aplasticwheelcanbeastoughasametalone.
AfterbecomingpresidentofPurdueUniversityin2013,MitchDanielsaskedthefacultytoprovethattheirstudentshaveactuall
最新回复
(
0
)