首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Isn’t it surprising that scientists have a better understanding of how many stars there are in the galaxy (银河系) than how many sp
Isn’t it surprising that scientists have a better understanding of how many stars there are in the galaxy (银河系) than how many sp
admin
2013-02-05
68
问题
Isn’t it surprising that scientists have a better understanding of how many stars there are in the galaxy (银河系) than how many species there are on Earth? Their estimates of global species diversity vary from 2 to 100 million species. Most people agree on an estimate of somewhere near l0 million and yet only 1.75 million have actually been named. Current knowledge of species diversity is limited. This problem becomes more serious because there is a lack of a central database or list of the world’s species.
New species are still being discovered — even new birds and mammals(哺乳动物). On average, about three new species of birds are found each year, and since 1990, 10 new species of monkeys have been discovered. Other groups are still far from being completely described: an estimated 40 percent of freshwater fishes in South America have not yet been classified.
Scientists were started in 1980 by the discovery of a huge diversity of insects in tropical forests. In one study of just 19 trees in Panama, 950 new species of beetles were discovered.
As scientists begin investigating other little-known ecosystem, like the soil and the deep sea, "surprising" discoveries of species become commonplace. There is nothing strange about this, though, since as many as a million undescribed species are believed to live in the deep sea. And one gram of a small-sized piece of land might hold 90 million bacteria(菌类) and other microbes (微生物). How many species these communities contain is still anyone’s guess.
Which of the following best reveals the main idea of the passage?
选项
A、Surprising discoveries of new species are commonplace.
B、The mystery of the deep sea and the soil remains to be uncovered.
C、Knowledge of global species diversity is still limited.
D、Estimates of global species diversity vary among scientists.
答案
C
解析
主旨大意题。通读全文可以发现,作者一直在介绍地球物种的局限性。因此C选项最符合题意,故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/B4lK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
ThispracticebookisintendedforforeignengineersorstudentsofengineeringwhohavealreadymasteredtheelementsofEnglis
Inbusiness,manyplacesadoptacreditsystem,whichdatesbacktoancienttimes.Atpresent,purchasescanbemadebyusingcr
WhatisE-mail?Itisanewwayof____________formanypeople.
A、Inagrocerystore.B、Inagiftshop.C、Inanelectricalshop.D、Inabank.C逻辑推理题。男士说“昨天买的洗衣机,现在已经坏了”,女士说“我可以看一下收据吗”,注意“recei
Whenhereturnedhome,hefoundthewindowopenandsomething______.
Whenhereturnedhome,hefoundthewindowopenandsomething______.
Whyarescientistssurprisedbythefindingsintheirnoisestudy?Accordingtothetext,whatspecificallymayhappenifweca
A、ShelikeseverythinginLondon.B、ShelikesmanythingsinLondonexceptitsweather.C、Shedoesn’tliketheplaceatall.D、S
Educationhasacquiredakindofsnob(诌上骄下的势利鬼)valueinmoderntimes.Wearenolongercontenttobehonestcraftsmen(工匠),skil
LastsummersherevisitedTianshuiTown,whichwasnolongerwhat______.
随机试题
TheRedCrossis【B1】______organizationwhichcaresforpeoplewhoarein【B2】______ofhelp.AmaninaParishospitalwhonee
资产评估中,某项资产的最大最优用途是指()。
近年来.我国在国际事务中发挥着越来越重要的作用。多边外交力度明显加大。我国对外交往的根本准则是()。
对精神病人应当采取约束。()
孔子特别强调做事情的分寸,“过”和“不及”都是要尽力避免的。孔子提倡仁爱,但他并不认为应当以丧失原则的仁爱之心宽宥所有人的过失。有人问他:“以德报怨,何如?”孔子的回答是:“以直报怨,以德报德。”与这段文字文意不相符的是()。
下列属于互动式的支架的是()。
[*]
以下说法中正确的是( )。
Accordingtoonespeaker,wecouldskip______ifweareshortoftime.
Theageofrequiringretirementincompaniesshouldberaised,andso【M1】______shouldtheagetobeginSocialSecurity.First
最新回复
(
0
)