首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
An Australian company is prepared to give away color TV sets, fur coats, diamond rings and a chance to win 12 000 Australian dol
An Australian company is prepared to give away color TV sets, fur coats, diamond rings and a chance to win 12 000 Australian dol
admin
2014-04-23
39
问题
An Australian company is prepared to give away color TV sets, fur coats, diamond rings and a chance to win 12 000 Australian dollars in ready cash to its employees. The only requirement is that they have to come to work regularly. Absenteeism had reached a point at the company.
Goodyear is a support plant in Sydney, where production lines were sometimes running at only 74% of capacity. And to be efficient, 95% was required. Absenteeism is a problem through-out Australian industry. It seems to be caused mainly by wealth and the wonderful climate. Workers often say, "It’s too nice a day to go to work", and they don’t. Two days off can be made up by one overtime shift, so the pocket does not suffer, either. It also seems that the Australian system of telling people how many sick days they are given encourages them to take the full number. Job tiredness and other factors take second place.
Goodyear began its campaign against absenteeism with a hand-delivered letter to each employee’s home. It explained to wives that if their husbands went to work regularly, and did not miss a day for any reason at all, they would qualify to win one of the prizes. All they had to do was go to work. At the end of the month, those who were qualified were put into ten groups and prizes were drawn—diamond rings, stereos, those who were still qualified were put into the draw for a color television set.
The plant employs 1 780 people and before the campaign started, 150 workers were often away on any one day. In the week just before the campaign, 613 working days were lost. In the first week after it began, this was reduced to 556 despite an influenza epidemic. In the first month attendance improved by between 9. 2% and 9. 8% each week.
An Australian company, according to the author, is prepared to offer prizes to its employees to encourage them to______.
选项
A、work over time
B、work harder
C、avoid sick leave
D、go to work regularly
答案
D
解析
本题是一道具体细节题。问文章作者指出,有家澳大利亚公司准备给其雇员奖励目的是为了鼓励他们做什么。文章第一段指出,一家澳大利亚公司准备给其雇员赠送彩电、毛皮大衣、钻戒和提供1.2万澳元现金的获奖机会,其唯一要求是,雇员必须正常上班,因为旷工现象在该公司已经到了无可复加的地步。因此,本题的正确答案应是D“正常定期上班”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/B6WO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
Marriedpeoplelive"happilyeverafter"infairytales,buttheydosolessandlessofteninreallife.I,likemanyofmyfri
Webbrowsers!Interactivesoftware!There’salotofnewtechnologytalkgoingoninpublicrelationsthesedays,andit’scomin
WhyisthemuseumgoingtoshowtheHopediamondwithoutitsusualsetting?
Lastmonth,thepublicaddresssystematEarl’sCourtsubwaystationinLondonwasorderedtogetthenoisedown.Passengers,it
Justinwasalwaysprepared.Hismottowas"Neverthrowanythingout,youneverknowwhenitmightcomeinhandy."Hisbedroomwa
EarlyinJanuary2009,thetemperatureinTanana,Alaska,fellto55belowzeroF.Itwassocoldthatwhentheairportrunwayl
Evenifyoupossessthesequalities,youwillnotachieveyourgoalwithoutuncompromisingeffort.
Thereisnodoubtthatairpollutionisaglobalcrisis:itcausesanannualdeath【C1】______of6.5million.Thatisdoublethet
Nuclearpower’sdangertohealth,safety,andevenlifeitselfcanbesummedupinoneword:radiation.Nuclearradiationha
Nuclearpower’sdangertohealth,safety,andevenlifeitselfcanbesummedupinoneword:radiation.Nuclearradiationha
随机试题
根据支付结算法律制度的规定,关于委托收款结算方式的下列表述中,正确的有()。
甲公司是一家设备制造企业,常年大量使用某种零部件。该零部件既可以外购,也可以自制。如果外购,零部件单价为100元/件,每次订货的变动成本为20元,订货的固定成本较小,可以忽略不计。如果自制,有关资料如下:(1)需要购买一套价值为100000元的加工设备,
甲和乙是大学同学。某日甲向乙借用自行车外出,回来后将自行车停放在宿舍楼前的车辆存放点,并将钥匙交还给乙。乙正好有急事出差,为避免自行车遭窃,遂要求甲于当晚将自行车停放在走廊中。甲于傍晚去吃饭时发现自行车仍然停放在原地点,但当晚九点吃晚饭回来发现自行车不见了
Goodadviceislikemedicineforthesoul.Whatkindof【C1】______haveyourecentlyreceived?Whodoyougotogeladvice?Doyou
CIPP评价模式的四个步骤是__________、输入评价、过程评价以及成果评价。
在计算GNP指标时,是以本国常住居民生产的最终产品和服务的价值为原则,即()。
填入下列横线处的词语,最恰当的是()。在物联网、云计算等新技术日趋进步之时,管理软件厂商如何提升自身的市场洞察力和创新能力已经__________。
有一段公路如下图所示,在B路口处为三车道,到A路口处并为两车道,已知A路口处每条车道平均约5秒钟通过一辆车,若要在A路口处不造成拥堵,B路口处每条车道平均约()秒钟通过一辆车。
下列哪一选项属于传闻证据?
程序流程图中带有箭头的线段表示的是
最新回复
(
0
)