首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Advertising was just one business model that people considered at the start. Google originally thought maybe 15 percent of the
Advertising was just one business model that people considered at the start. Google originally thought maybe 15 percent of the
admin
2022-02-15
45
问题
Advertising was just one business model that people considered at the start. Google originally thought maybe 15 percent of their revenue was going to come from ads; most of their money was going to come from licensing their search engine to corporate clients. It’s funny; now everything relies on ads.
You start from this intuitive place: if I have all this data about someone, shouldn’t I be able to get messages to them that will persuade them to behave how I want? There are two kinds of failure in this thinking; one is the failure of correlation versus causation. You often end up targeting people who would have bought the product anyway, and so the question of whether or not the ad gets you to change your behaviour is unclear. Second, everybody assumes the data you get about people is extremely accurate. But it turns out that that’s flawed as well.
Advertising works, but its effect is so limited that in order to figure out whether or not it actually makes a difference, you have to conduct these enormously expensive experiments. A few years ago, Procter & Gamble decided to cut $ 200m from their digital ad spending budget. The result was nothing changed at all—they sold the same amount—which asks what that $ 200m is being spent on. Advertisers say to regulators, "don’t take my data away because if you do, the ads will become less effective and you’ll destroy our market. " But then we know nothing happens. Suddenly this begs the question, what have you been collecting all this data for this whole time? The problem is that programmatic advertising generates money quickly. It’s difficult to imagine an alternative monetisation model that has the same pattern.
The bubble has to pop at some point. Look at the history of every other market bubble and it has exactly the same phenomenon; the underlying value of attention captured by advertising is declining. Advertising has allowed us to kick the can down the road on some difficult questions. Are we okay with an internet that grows slower and is more expensive to access? In a world where everybody needs to subscribe to a search engine, should it be public or should the government subsidize access? What about a social network? A lot of alternatives are better from a social standpoint, but they may not grow in the way that Silicon Valley is used to growing.
An internet that doesn’t rely on advertising means we’ll see more innovative business models. Some of them will benefit content creators, others will benefit companies. It will change the nature of the internet, and that’ll take some time getting used to.
Which of the following is NOT the opinion of author?
选项
A、The intrinsic value of advertising is overrated.
B、From a social perspective, advertising is not the best.
C、The authorities should subsidize advertisers.
D、The internet should develop diversified business models.
答案
C
解析
细节题。根据出题顺序原则,可定位至最后两段。由倒数第二段第一句中泡沫破裂的比喻可知,广告的内在价值被高估了,其市场泡沫可能随时破裂,故排除选项A:选项B是倒数第二段最后一句中A lot of alternatives are better from a social standpoint的同义改写,故排除;由最后一段可知,作者支持除了广告之外的其他商业模型,故排除选项D;根据选项C可定位至倒数第二段第五句,这是个疑问句,且文中提到的是资助“用户”,而不是广告商,偷换概念,故选项C正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/B6mZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
"MoneyMattersonCampus"isarecentlyreleasedstudyonfinancialliteracyamongyoungadults.Itsupportsprovidingstudents
Formostofhumanhistoryrichpeoplehadthemostleisure.Ontheotherhand,thepoorhavetypicallyworkedpersistently.Hans
AwaronsugarhasbegunintheUKthatechoesthenation’ssuccessfulcampaignagainstsalt.Theeffortis【C1】______becauseit
AwaronsugarhasbegunintheUKthatechoesthenation’ssuccessfulcampaignagainstsalt.Theeffortis【C1】______becauseit
AwaronsugarhasbegunintheUKthatechoesthenation’ssuccessfulcampaignagainstsalt.Theeffortis【C1】______becauseit
Alcoholmaytastesweeterifyouwereexposedtoitbeforebirth,suggestsastudyinrats.Thefindingsmayshednewlight【C1】_
Muchoftheworldshouldgoonadietin2014.Morethanathirdofadults【C1】______wereestimatedtobe【C2】______orobesein20
Muchoftheworldshouldgoonadietin2014.Morethanathirdofadults【C1】______wereestimatedtobe【C2】______orobesein20
Ifyouhavelotsofunusedstoragespaceonyourharddisk,thenwhynotshareitwithothersontheInternet?Thebenefitcould
随机试题
We_.Pleasefastenyourseatbelt.()
新生儿通过胎盘从母体中获得的免疫球蛋白是
男性,23岁。3年来多次于夜晚饱餐后次日清晨醒来发现四肢不能活动,大小便正常,吞咽和呼吸正常,数日后恢复,已发作5次。今晨醒来又出现四肢不能运动。体检:颅神经正常,四肢肌力均为1级,腱反射低,无病理反射,感觉正常,该患者首选治疗措施是
编制数量指标指数一般是采用()做同度量因素。
机器设备的经济性贬值通常与()有关。
如图,△ACD是等边三角形,△ABC是等腰直角三角形,∠ACB=90°,BD交AC于E,AB=2.求AE的长.
Loveroftowns______Iam.IrealizethatIoweadebttomyearlycountrylife.
下列关于WindowsServer2003系统下DNS服务器的描述中,错误的是()。
下列链表中,其逻辑结构属于非线性结构的是
下面程序有注释的语句中,错误的语句是( )。 #include <iostream> using namespace std; class A{ int a; public: void show A(
最新回复
(
0
)