首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Read the following reviews of a book called The Bosses Speak. For each question 23-28, choose the correct answer. Mark letter
Read the following reviews of a book called The Bosses Speak. For each question 23-28, choose the correct answer. Mark letter
admin
2014-03-08
68
问题
Read the following reviews of a book called The Bosses Speak.
For each question 23-28, choose the correct answer.
Mark letter (A,B or C) on your Answer Sheet.
John Stuart is an executive recruitment specialist who has turned to writing. The result is this book, based on interviews with twenty Chief Executives.
Each top manager—none of them famous names, surprisingly is given a short chapter, and there is some introductory material and a conclusion. This means you can jump from one person to another, in any order, which is good for people who are too busy to read a book form cover to cover. For a management book it isn’t expensive, although whether it’s good value for money is doubtful.
Some of the twenty interviewees started their own businesses, while others joined a company and worked , and fairly new in their position, and others have had years of experience—though, strangely, Stuart doesn’t seem interested in these differences. The interviewees work in everything, from retailing to airlines to software, and it is this variety that forms the main theme of Stuart’s book.
I have to say that Stuart’s approach annoys me. He rarely stays at a distance from his interviewees, who are mostly presented in their own, positive words. If this were always the case, at least you would know where you were. But he seems to dislike certain interviewees. As a result, I don’t know whether to accept any of his opinions.
It also means that the book gives no clear lessons. At the very least, I expected to learn what makes a successful Chief Executive. But these people seem to share two types of qualities. Some of them are very common, suggesting that anyone can be equally successful, which is definitely not the case. And the other qualities are ones which most successful bosses I’ve seen definitely do not have. So in the end I’m no wiser about what really goes on.
Perhaps I’m being unfair. As long as you don’t think about whether you’d like them as friends, and pay no attention to most of the advice they give, the most readable parts are where the bosses describe their route to their present position.
Stuart seems to think that his book would be useful for people aiming for the top, and that it might even make a few want to start their own company; but, in fact, what they could learn here is very limited. Seen as light business reading for a doctor or teacher, though, this book would provide some good entertainment.
The reviewer suggests that one advantage of the book is that .
选项
A、it is better value than other management books
B、it does not need to be read right through
C、it is about well-known people
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/B7bO777K
本试题收录于:
BEC初级阅读题库BEC商务英语分类
0
BEC初级阅读
BEC商务英语
相关试题推荐
•Lookatthearticlebelowaboutgettingalongwiththebossandfollowingquestions.•Foreachquestion(13-18),markonelet
•Readthetextbelowaboutsupermarketcheckouts.•Inmostofthelines41—52theresoneextraword.Itiseithergrammatically
•Readthearticleaboutchoosinganagent.•Inmostofthelines34~45thereisoneextraword.Itiseithergrammaticallyincor
Readthearticlebelowaboutrecruitingandmanagingstaffandthequestionsontheoppositepage.Foreachquestion13—18,mark
Readthearticlebelowaboutrecruitingandmanagingstaffandthequestionsontheoppositepage.Foreachquestion13—18,mark
•Readthefollowingarticleaboutjobinterviewsandthequestionsbelowthepassage.•Foreachquestion(13—18),markonelette
•Readthefollowingarticleaboutjobinterviewsandthequestionsbelowthepassage.•Foreachquestion(13—18),markonelette
•Lookatthestatementsbelowandtheadvertisementsontheoppositepage.•Whichadvertisementdoeseachstatement1-7refer
•Readthearticleaboutmanagingasmallbusinessandthequestionsbelow.•Foreachquestion13—18,markoneletter(A,B,Cor
Readthebookreviewbelow.Inmostofthelines(34-45),thereisoneextraword.Itiseithergrammaticallyincorrectordo
随机试题
下列有关杀精剂的描述,正确的是
患儿,女,2岁。高热,呼吸困难,双肺散在小水泡音,诊断为支气管肺炎,青霉素试验(+),宜用()
国家支持中医药对外交流与合作
债券基金是根据()划分的证券投资基金的种类。
转移支付是国家为了某种特定需要,将一部分财政资金无偿补助给企业和居民的一种再分配形式。()
华光房地产开发公司是N银行的存、贷款客户,在该行有短期流动资金贷款100万元,并结欠当年第二季度利息5万元。7月1日,该公司归还该行到期贷款30万元,并支付第二季度的利息5万元。根据上述资料,回答下列问题。该两笔业务的会计分录分别是()。
以下关于投资性房地产后续计量模式的变更,说法错误的是()。
2015年8月某进出口公司发生下列业务:(1)进口一批优质红木用于生产红木工艺筷子,成交价折合人民币20万元,另向境外支付包装材料和包装劳务费用合计折合人民币1万元,支付运抵我国海关前的运杂费和保险费折合人民币2万元。(2)进口化妆品一批,支付国外的买
ChildrenasyoungasfourwillstudyShakespeareinaprojectbeinglaunchedtodaybytheRoyalShakespeareCompany.TheRSC
Inwhichcountrywasthewomanborn?
最新回复
(
0
)