首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The advantages of a marriage agreement. B、The expenses required by a wedding. C、How to make both ends meet in married life. D、
A、The advantages of a marriage agreement. B、The expenses required by a wedding. C、How to make both ends meet in married life. D、
admin
2017-10-17
49
问题
M: Karen, I heard that [6]
you signed a 15-page premarital agreement with your husband Steve,
right?
W: Yes.
M: What is it about?
W: Well, it states the rules we both must follow in our married life.
M: I’d like to ask you why you decided to write this agreement. You’ve both been married before, am I right?
W: Yes, I’ve been married twice, and [7]
Steve was married once before.
So we have some experience about what goes wrong in a marriage.
M: And that’s why you wrote this agreement?
W: Yes. [8]
We found that many problems happen when a person has different expectations from his or her spouse.
We wanted to talk about everything openly and honestly before we started living together. Also, we both know how important it is to respect each other’s quirks. We’re all bothered by things that seem small to someone else. Like, it used to really bother me when my ex-husband left his dirty clothes on the floor, so we put that in the agreement: "Dirty clothing must be put in the laundry bag." Now Steve knows what my expectations are.
M: I’m sure that some people hearing this report will think that this contract isn’t very romantic.
W: Well, we disagree. [9]
We think it’s very romantic.
A lot of problems occur in a marriage because people don’t talk about what they want. When we disagree about something, we work out a solution that’s good for both of us. I’d much rather do that than get some "romantic" gift like flowers or candy.
M: Some of these rules sound like, well, a business agreement. Many of your rules concern money in some way... even the rules about having children.
W: In our experience, disagreements about money can cause a lot of problems, so we talked about how we want to spend our money and put that in the agreement as well.
M: So, do you spend a lot of time checking on each other to see if the rules are being followed?
W: No, not at all. And we don’t argue about them, either. As matter of a fact, I think we spend less time arguing than most couples because we both know what the other person expects. We can spend our time doing things we enjoy and just being with each other.
M: What happens if one of you breaks a rule?
W: We don’t think that will be a problem. Because we’ve agreed on these rules.
M: But what if, say, you don’t want to cook dinner one night? What happens?
W: Well, [10]
we’ll talk about it and reach a compromise. Maybe there’s a good reason.
6. What are the speakers mainly talking about?
7. How many times has Steve been married?
8. According to the woman, why do so many problems happen in the marriage?
9. What does the woman think of this contract?
10. What happens if one of the couple sometimes breaks the contract?
选项
A、The advantages of a marriage agreement.
B、The expenses required by a wedding.
C、How to make both ends meet in married life.
D、How to save money after getting married.
答案
A
解析
对话开头男士跟女士求证:“我听说你跟你丈夫Steve签了一份协议,是吗?”女士回答说是的,接着男士就这份协议提了很多问题,女士回答了结婚协议的种种优点。由此可知A“结婚协议的种种好处”是他们谈论的主题。对话只提到合约规定了金钱的问题,但没有提到B“婚礼所需的费用”、C“婚姻生活中如何使收支平衡”和D“结婚后如何省钱”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/B8DK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Goodmorning,everyoneandwelcometotheEnglishforAcademicPurposesCenter.I’dliketobeginbybriefly【D1】______theservi
SportsFansEvernoticehowsportsfansinsistontalking/asifthey’reoneoftheplayers?/Doyouunderstandwhytheyb
PASSAGEFOURWhatistheauthor’sattitudetowardsthedeclineinmeatconsumption?
Ifthecountrywantstopullitsweightontheglobalstage,itwillhavetoshoulderagreater______ofresponsibility.
A、Relationship.B、Love.C、Marriage.D、Companion.C
Textbooks’DigitalFutureTherearealreadydigitaltextbooksavailable,andtheirnumbersareexpectedtogrow,/according
PASSAGETWOWhatistheauthor’sattitudetowardstheDRMsystem?
SummerSchoolandOnlineClassesIntheUnitedStates,【T1】______forhighschoolstudents【T2】______.But【T3】______.【T4】_____
A、Goshopping.B、Tidythehouse.C、Gotochurch.D、Visitrelatives.A本题考查行为。由句(5—1)可知,女士说有人告诉她圣诞节的第二天是购物的好日子;由句(5—2)可知,男士表示赞同,并告
随机试题
下列关于国务院立法的表述,不正确的是()。
温度升高会使污染物的毒性明显地增高。
下列有关原核生物DNA聚合酶Ⅰ的叙述,错误的是
A.IgMB.IgGC.IgDD.IgEE.SIgA
建设单位办理竣工备案应提交()等资料。
2014年6月22日,在卡塔尔首都多哈举行的第38届世界遗产大会上,中国大运河、中国与哈萨克斯坦、吉尔吉斯斯坦联合申报的丝绸之路相继获准列入世界遗产名录。至此,中国已经申报成功的世界遗产总数达47处。()
新农保养老金待遇由()组成。
天文学家一直假设,宇宙中的一些物质是看不见的。研究显示:许多星云如果都是由能看见的星球构成的话,它们的移动速度要比在任何条件下能观测到的快得多。专家们由此推测:这样的星云中包含着看不见的巨大质量的物质,其重力影响着星云的运动。以下哪项是题干的议论所假设的
在关系数据库系统中,为了简化用户的查询操作,而又不增加数据的存储空间,常用的方法是创建
算法的时间复杂度是指______。
最新回复
(
0
)