首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The pounding rain began in the middle of the night. The people of Jackson, Ohio awoke to the sound then went back to sleep. The
The pounding rain began in the middle of the night. The people of Jackson, Ohio awoke to the sound then went back to sleep. The
admin
2012-04-23
51
问题
The pounding rain began in the middle of the night. The people of Jackson, Ohio awoke to the sound then went back to sleep. The next day the rain continued, and the water began to rise. Statistics said Jackson floods once every one hundred years, but no one believed this would be the flood of the century. People were evacuated from their homes to higher ground, leaving everything behind. Buildings in the low-lying areas were immersed in water. People watched as dogs, cats, cows and other animals were swept away. Cars and trucks were carried miles from their homes. The people felt helpless as they watched Mother Nature show her power.
Susan returned to her sixth-grade-student-teaching experience the following Monday. She told the story to her students and showed them pictures from the newspaper. Her inspired and compassionate students took action. They stopped raising money for their trip to Camp Kern and began raising money for the flood victims. They sold lollipops, wrote letters to the community asking for donations and collected their own money. Even first-graders donated money. Mountains of clothes furniture and food piled up. Susan’s class made Easter baskets from shoe-boxes and filled them with candy and toys as well as toothpaste, soap, toothbrushes and shampoo.
She and I loaded her mom’s black Chevy Beretta to the ceiling with the Easter baskets. On the trip there, I wondered what I would see; I couldn’t imagine losing almost everything. Dusk was beginning to set in, and I felt nervous when we arrived. My stomach dropped when I saw some houses reduced to the railroad ties that had been their foundation. The smell of river water permeated the air. No carpet, furniture, plumbing or appliances remained. Knowing that only days ago this had been someone’s home pained my heart. How many children had grown up here? What kind of memories lingered? Would the house ever be rebuilt? The monster flood had dulled its roar and retreated, but its impact would be long-lasting.
We drove from house to house, knocking on doors, ready to begin our mission. I was filled with trepidation. Would families who had been devastated by floodwater want an Easter basket? The gesture was beginning to seem useless. "Hello, I’m Susan Moore, and this is my friend, Allison. My sixth-graders at Pennyroyal Elementary made Easter baskets for you when they heard about the flooding because they wanted to help."
Their faces lit up as they opened their gifts. As we entered one home, a husband and wife were crouched over their floor with hammer and nails. When he opened the box, he began to cry. "I can’t believe those kids did this. Let me give you some money for their school." As I glanced at what was left of his home, I could not believe his generous spirit. He eventually conceded to write a thank-you note instead. One woman ran out to find us after opening her box, tears rolling down her face. "I collected bunny rabbits, and I lost them all in the flood. There was a small pink rabbit in my box. I can start my collection again. Thank you." The burly man standing next to her also had tears in his eyes.
My heart was warmed as I played the small role of messenger in this tribute to the good in the human spirit. So often we hear of the shortcomings of our youth, but these youngsters answered a cry for help and gave proof that generosity and love prevail.
Susan’s students sold lollipops, asked the community for donations and collected their own money to
选项
A、raise money for their trip to Camp Kern.
B、make Easter baskets for the holiday.
C、raise money for the victims in the flood.
D、buy clothes, furniture and food for the school.
答案
C
解析
文中第2段提到,学生们进行了一系列捐助活动,包括题干中所提到的活动,而这些活动的目的都是为洪水的受难者募集资金,因此可得出答案C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/BJiO777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Irelandhasalottoofferthetravelerbesidesitsfamouslygreencountrysideandpopulartraditionalmusic.Itisrichon【M1】_
GroupSpecifically,"group"isacollectionofpeoplewhointeractwitheachotherovertimetoaccomplishacommongoal.The
Normallyastudentmustattendacertainnumberofcoursesinordertograduate,andeachcoursewhichheattendsandgiveshim
A、strongwin&andlackofwaterB、rapideconomicgrowthC、lockeddoorsandwindowsD、overcrowdedpeopleD
DarwinandHisTheoryDarwinwasbornin1809asthesonofaphysician.Heearlierplannedtobecomea【1】intheChurchofEn
IntheUnitedStates,charterschoolsprovidealternativesto"regular"publicschools.Unlikemostpublicschools,chartersdon
Afullmoonwasshiningdownonthejungle.AccompaniedonlybyanIndianguide,theAmericanexplorerandarchaeologistEdward
Therearetwosortsofpeopleintheworld,whowithequaldegreesofhealth,andwealth,andtheothercomfortsoflife,become
ItisincongruousthatthenumberofBritishinstitutionsofferingMBAcoursesshouldhavegrownby254percentduringaperiod
SomeProblemsFacingLearnersofEnglishAlthoughmanyEnglishlearnershavegothighscoresinanEnglishtestsuchasIELT
随机试题
患者男,40岁,右侧耳后下疼痛半年,2个月前出现面瘫。检查见右腮腺内肿块,2cm×3cm,质硬,固定。对该患者的诊断应首先考虑
原始社会规范之所以不能称为“法”,下列对于原因的阐述正确的有:
下列关于公共秩序保留与“直接适用的法”的说法,正确的有:()
根据《中共中央、国务院关于加快水利改革发展的决定》,在加快推进西南等工程性缺水地区重点水源工程建设,坚持蓄引提与合理开采地下水相结合,以()为单元,尽快建设一批中小型水库、引提水和连通工程。
中子射线检测是通过物体对入射中子束强度的衰减而获得物体内部物理完整性两维图像的一种()检测方法。
甲公司与乙公司无关联方关系。甲公司2017年1月1日投资500万元购入乙公司100%股权,乙公司可辨认净资产公允价值为500万元,账面价值为400万元,其差额由一项采用直线法、按5年摊销的无形资产形成。2017年乙公司实现净利润220万元,分配现金股利60
剪:理发师:头发
一项调查表明,自1960年以来,夏季奥运会的平均投人大约是52亿美元,这只是直接用于各种比赛场馆和奥运村的建设费用,不包括道路等相关基础设施建成的开支。绝大多数主办城市的最终投入都会超支,且平均超支高达156%。这段文字能直接说明的是:
5分钟、双声道、22.05kHz采样、16位量化的声音,经5:1压缩后,其数字音频的数据量约为______。
打开工作簿文件EXC.XLSX,对工作表“产品销售情况表”内数据清单的内容按主要关键字“分公司”的升序次序和次要关键字“产品类别”的降序次序进行排序,完成各分公司销售量平均值的分类汇总。各平均值保留小数点后0位,汇总结果显示在数据下方,工作表名不变,保存E
最新回复
(
0
)