首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They were thrown into financial difficulties. B、They thought it was dangerous to fly long distance. C、They feared to be involv
A、They were thrown into financial difficulties. B、They thought it was dangerous to fly long distance. C、They feared to be involv
admin
2013-08-22
90
问题
Juan Trippe was one of the pioneers of modern air travel. His company—Pan American Airways—was one of the first to offer cheap air travel round the world. Trippe was born in New Jersey in 1899. After graduating from Yale in 1921, he worked first on Wall Street and then as a pilot. From 1924 to 1926 he worked for Colonial Air Transport, and founded Pan American Airways the following year.
At first, Pan American offered flights across the Caribbean and South America. This was so successful that Trippe started to offer flights to Asia eight years later. At the end of the thirties he introduced the first transatlantic flights. Immediately after the Second World War, Trippe decided to offer cheap transatlantic flights.(31)Other airlines objected— they wanted to keep prices high, and earn maximum profits. For several years, many airports in Europe refused to accept Pan American flights. The other airlines only finally agreed to offer economy flights in 1952.
Trippe started on his next project the same year—the development of the jet engine. This would make it possible for planes to fly longer distances at higher speeds.
In the sixties, Trippe commissioned Boeing to build a jet, which could carry more passengers. This was the 747. Unfor tunately, Trippe ordered too many 747s and put Ban American into financial difficulties. In 1968 he resigned from the company. Thirteen years later he died.
30. Q: What do we learn about Juan Trippe?
31. Q: Why did other companies object transatlantic flights?
32. Q: What benefit can jet engine bring to the air travel industry?
选项
A、They were thrown into financial difficulties.
B、They thought it was dangerous to fly long distance.
C、They feared to be involved in the Second World War.
D、They wanted to maintain higher prices and more profits.
答案
D
解析
文章提到其他公司拒绝提供横跨大西洋的特惠航班,因为他们想要保证高价和利润最大化,故选D)项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/BM07777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Asystematicapproachtothejobhuntandacareerchangeinvolvesknowingwhatskillsyouenjoyusing,determining【C1】______y
Mostworthwhilecareersrequiresomekindofspecializedtraining.Ideally,therefore,thechoiceofan【C1】______shouldbemade
Thereisnothingmorefatiguingthannotsucceeding—beingblocked,notmovingahead.Itisa【S1】circle.Failurebreedsfatigue
A、Payatrafficticket.B、Letthepassengerout.C、Continuetodrive.D、Parkatthecomer.B女士说“警察看到你闯红灯了”。男士说“是黄灯。不管怎么说,反正他已经转弯
Itispossibletolearnsomethingaboutmusicthroughbriefcontactwithit,butwithoutthebenefitofformalinstruction.Peop
Fortheemployee,beingplacedinapositionthatiscomfortableandmeetsexpectationswillmakethejoblessstressfulandall
Formanypeopletoday,readingisnolongerrelaxation.Tokeepuptheirworktheymustreadletters,reports,tradepublicatio
A、leftpocket.B、rightpocket.C、backpocket.D、frontpocket.A细节考核题,在文章第一段,考生应抓住关键词:Pocket,来找到答案。注意文章第—句话、.thatalmostalways
A、Ahousewhichhasbeenshutupforsomeperiodoftime.B、Anemptyhousethatisusuallykeptclean.C、Acomfortablehouse.D、
A、Howtoincreasefarmland.B、Whatisthebiggestprobleminagriculture.C、Howtosatisfytheneedsofthefarmers.D、Asoluti
随机试题
Exchangeaglancewithsomeone,thenlookaway.Doyourealizethatyouhavemadeastatement?Holdtheglanceforasecondlong
简述轻粉的用量用法及使用注意。
肺胀属外感风寒诱发,痰从寒化为
不引起食物中毒的细菌是
宋代大画家_______创造的白描法影响中国后代画家千余年,堪称中国绘画史上的巨擘。
图3表示膝跳反射时,神经支配同侧下肢屈肌和伸肌之间协调作用。问题:完成该反射活动的反射弧由__________个神经元构成,效应器为__________。
管理学中激励原理的核心是以人们各种需要为基本内容的动力问题。()
笔为剑在教师培训班上认真学习了加涅的信息加工理论,得出以下启示,其中正确的有()。
【F1】We’removing;intoanotherera,asthetoxiceffectsofthebubbleanditsgraveconsequencesspreadthroughthefinancials
WiththesuccessofJiangsuSatelliteTV’s"IfYouAretheOne",someotherTVstationshavebeenmakingtheirowndatingprogra
最新回复
(
0
)