首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Pedro was a wonderful person among all the people of the ranch. Besides being the most renowned hunter, he had seen the world,
Pedro was a wonderful person among all the people of the ranch. Besides being the most renowned hunter, he had seen the world,
admin
2013-11-10
54
问题
Pedro was a wonderful person among all the people of the ranch. Besides being the most renowned hunter, he had seen the world, and conscious of his superiority, he strutted among the vaqueros and other ranch hands like an only rooster in a small barnyard. Besides, he spoke English, which he had learned on one of his trips up North. Yes, Pedro was a traveled man; he had been as far away as Sugar Land and had worked in the sugar-cane plantations. Many strange things he had seen in his travels. He had seen how the convicts were worked on the plantations and how they were whipped for the least offenses. Yes, he, Pedro, had seen that with his own eyes.
He did not stay in the Sugar Land country long; the dampness was making him have chills. So he hired himself as a section hand. His auditors should have seen that big black monster, el Tren Volador. It roared and whistled and belched fire and smoke as it flew over the land. He would have liked being a section hand on the railroads, had it not been for the food — corn bread and salt pork.
He had been told that if he ate salt pork, he would soon learn to speak English. Bah ! What a lie ! He had eaten it three times a day and had only learned to say "yes." But being anxious to see a city, he came to Houston. As he walked through the downtown streets one Saturday evening, he saw some beautiful American ladies singing at corner. What attracted his attention was that they played the guitar. And that made him homesick for the ranch. He stopped to listen, and the beautiful ladies talked to him and patted him on the back. They took him with them that night and let him sleep in a room above the garage. He could not understand them, but they were very kind and taught him to play the drum, and every evening the ladies, after putting on a funny hat, took the guitars and the drum, and they went to town. They sang beautifully, and he beat the drum in a way that must have caused the envy of the passers-by, and when he passed a plate, many people put money in it. During the winter he learned English. But with the coming of spring he got homesick for the mesquitales, the fragrant smell of the husache, the lowing of the cattle at sundown, and above all, for the mellow, rank smell of the corral. What would he not give for a good cup of black, strong ranch coffee, and a piece of jerky broiled over the fire! And so one night, with his belongings wrapped up in a blanket, he left south by west for the land of his youth. And here was again, a man who had seen the world but who was happy to be at home.
About the English language, Pedro
选项
A、never learned how to speak it.
B、could never learn how to speak and write it.
C、learned it on his trip in Houston.
D、spoke well enough to sing along with the beautiful American ladies.
答案
C
解析
细节题。根据最后一段提到的内容“During the winter he learned English.”,可见佩德罗是在休斯顿逗留期间学会了英语,故排除A 和B 。文中没有提到D ,因此正确答案是 C 。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/BOGK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Whatwasthemandoingbeforethewomanarrived?
Whywastheyoungwomanheldupinthefederalimprisonmentcenter?
Amongthemanywaysinwhichpeoplecommunicatethroughspeech,publicspeakinghasprobablyreceivedmorestudyandattractedm
Chinesediplomaticenvoysweresentwhoshouldstrengthenourinternationalpositionandstriveforworldpeaceandfriendly____
WriteonANSWERSHEETTHREEanoteofabout50-60wordsbasedonthefollowingsituation:YoupromisedtohelpJennybuyab
InsuranceTherearenumeroustypesofinsurance./Thosewhichyouwillbemostconcernedwitharemedical,auto-mobileand
Itisnothisillness______muchasidlenessthatruinedhimsomuch.
Theconceptofpersonalchoiceinrelationtohealthbehaviorsisanimportantone.Anestimated90percentofallillnessmayb
AstudyfoundthattheradiationfromCTscans—thetestsregularlyusedto(1)_____internalinjuriesorsignsofcancer—islikel
IwassurethatIwastobekilled.Ibecameterriblynervous.Ifumbledinmypocketstoseciftherewereanycigarettes,whic
随机试题
用0.1mol/LHCl溶液滴定0.16g纯Na2CO3(M=106.0)至酚酞变色为终点,需VHCl约()。
主含生物碱的药材有
胡某向法院提起诉讼,要求白某偿还借款15万元,并向法院提供了盖有白某的印章、指纹的借据及附件,后法院判决白某向胡某偿还“借款”15万元经白某申诉后查明,上述借据及附件均系胡某伪造,白某根本没有向胡某借款胡某的行为属于()
请从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性。()
AnearthquakehitKashmironOct.8,2005.Ittooksome75000lives,【C1】______130000andleftnearly3.5millionwithoutfoo
A.affectedB.backwardC.boomingD.cancelE.capacityF.closuresG.estimatedH.forceI.historic
TheNationalAssociationofSecuritiesDealersisinvestigatingwhethersomebrokeragehousesareinappropriatelypushingindivi
ToliveintheUnitedStatestodayistogainanappreciationforDahrendorf’sassertionthatsocialchangeexistseverywhere.T
宝贵的
Developmentbanksareinternationallendinggroups.Theylendmoneytodevelopingcountriestohelpfueleconomicgrowthandsoc
最新回复
(
0
)