首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They think it is a serious breach of the contract. B、They find a good reason to rewrite the rule. C、They talk about it and rea
A、They think it is a serious breach of the contract. B、They find a good reason to rewrite the rule. C、They talk about it and rea
admin
2019-04-29
47
问题
M: Karen, I heard that you signed a 15-page premarital agreement with your husband Steve, right?
W: Yes.
M: What is it about?
W: Well, it states the rules we both must follow in our married life.
M: I’d like to ask you why you decided to write this agreement. You’ve both been married before, am I right?
W: Yes, I’ve been married twice, and Steve was married once before. So we have some experience about what goes wrong in a marriage.
M: And that’s why you wrote this agreement?
W: Yes. We found that many problems happen when a person has different expectations from his or her spouse. We wanted to talk about everything openly and honestly before we started living together. Also, we both know how important it is to respect each other’s quirks. We’re all bothered by things that seem small to someone else. Like, it used to really bother me when my ex-husband left his dirty clothes on the floor, so we put that in the agreement: "Dirty clothing must be put in the laundry bag." Now Steve knows what my expectations are.
M: I’m sure that some people hearing this report will think that this contract isn’t very romantic.
W: Well, we disagree. We think it’s very romantic. A lot of problems occur in a marriage because people don’t talk about what they want. When we disagree about something, we work out a solution that’s good for both of us. I’d much rather do that than get some "romantic" gift like flowers or candy.
M: Some of these rules sound like, well, a business agreement. Many of your rules concern money in some way... even the rules about having children.
W: In our experience, disagreements about money can cause a lot of problems, so we talked about how we want to spend our money and put that in the agreement as well.
M: So, do you spend a lot of time checking on each other to see if the rules are being followed?
W: No, not at all. And we don’t argue about them, either. As matter of a fact, I think we spend less time arguing than most couples because we both know what the other person expects. We can spend our time doing things we enjoy and just being with each other.
M: What happens if one of you breaks a rule?
W: We don’t think that will be a problem. Because we’ve agreed on these rules.
M: But what if, say, you don’t want to cook dinner one night? What happens?
W: Well, we’ll talk about it and reach a compromise. Maybe there’s a good reason.
6. What are the speakers mainly talking about?
7. How many times has Steve been married?
8. According to the woman, why do so many problems happen in the marriage?
9. What does the woman think of this contract?
10. What happens if one of the couple sometimes breaks the contract?
选项
A、They think it is a serious breach of the contract.
B、They find a good reason to rewrite the rule.
C、They talk about it and reach a compromise.
D、They have to ask if this marriage really works.
答案
C
解析
本题问如果夫妻一方有时违反协议,发生了什么事。对话最后男士问了这个问题,女士先是觉得那不会是问题,男士继续追问后,她说他们会就此谈论并达成一个折衷方案。C项与原文一致,为答案。A“他们认为这严重违反了合同”与don’t think that will be a problem不符。reach a compromise“妥协”并不代表要重写规则,B“他们找到一个很好的理由来重写规则”不对。D“他们要问这桩婚姻是否真的有的有效”没有原文依据。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/BQRK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
WelcomeSpeech1.RoomallocationRoomnumberThebeginningletterreferstothethree【T1】______ofthecollege【T1】______The
Ifyouareasuccessfullanguagelearner,you______independently,actively,andpurposefully.
SheisgoingtoFranceonaspecial_______foroneofthemajordailynewspapers.
Livinginthedesertinvolvesalotofproblems,_______watershortageistheworst.
Theofficestaff_______assembledoutsidethebuildingtomournthevictimsintheearthquake.
A、Makingpeopleknoweverychildhastherighttoeducation.B、Transferthepoorkidsfrompublicschoolstotheprivateones.C
______wehavenotmadeanyarrangementforourpicnic.
FixaBrokenFriendship1.Takethe【T1】【T1】______Beopenaboutwantingto【T2】【T2】______SaysorryMeanitandbe【T3】【T3】______
A、St.Ives.B、London.C、Salisbury.D、Bath.C①选项都是表示地点的名词,听音时留意并记录地点的有关信息。②男士想要了解本学期安排在周末的旅行有哪些,女士提供了相关信息。四个选项中的地点女士都有提到,但是安排在3月1
Thechairmanoftheboard______onmetheunpleasantjobofdismissinggoodworkersthefirmcannolongeraffordtoemploy.
随机试题
十九大指出,中华民族永续发展的千年大计是()
下列哪种氨基酸含有羟基
《中华人民共和国环境影响评价法》规定:建设项目的环境影响报告书包括的内容有()。
工程量清单中开列的工程量是()。
某工程事故中有20人死亡,该事故属于()。
下列情形,应按规定视同销售确定收入的是()。
把下面的六个图形分为两类,使每一类图形都有各自的共同特征或规律,分类正确的一项是。()
尽管是航空业萧条的时期,各家航空公司也没有节省广告宣传的开支。翻开许多城市的晚报,最近一直都在连续刊登如下广告:飞机远比汽车安全!你不要被空难的夸张报道吓破了胆,根据航空业协会的统计,飞机每飞行1亿公里死1人,而汽车每走5000万公里死1人。汽车工业协会
BSP方法的实施是一个转化过程,即将企业战略转化为_______系统战略。
Psychologicallytherearetwodangerstobeguardedagainstinoldage.Oneoftheseis【C1】______absorptioninthepast.Onesh
最新回复
(
0
)