首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Brownlow Hall, a Victorian mansion just outside South Dean, was totally destroyed last Sunday by a fire which started in the mea
Brownlow Hall, a Victorian mansion just outside South Dean, was totally destroyed last Sunday by a fire which started in the mea
admin
2012-02-12
53
问题
Brownlow Hall, a Victorian mansion just outside South Dean, was totally destroyed last Sunday by a fire which started in the meadows beside the River Don. A fresh breeze spread the blaze up the slopes of Potter’s Hill and, before firemen could even reach the area, it had engulfed the hall, home of the Quirk-Browne family for over a hundred years.
The present owner, Col. Edward Quirk-Browne narrowly escaped with his life.
Taking his customary afternoon nap, he was awoken by the smell of smoke and found himself trapped in his bedroom, the staircase and most of the ground floor being already well ablaze.
Fortunately he was able to get through to the fire brigade before the telephone lines were destroyed and, with help on the way, he scrambled up on to the roof, clutching two Holbein miniatures and his Indian Army medals, which were the only things saved out of the entire contents of the house.
By the time the brigade arrived it was impossible to approach the building and get a ladder up to him, so the Colonel was, in fact, lifted off the roof in the nick of time before it collapsed, by an RAF helicopter from nearby Rampling Airbase.
Col. Quirk-Browne and his wife, who fortunately was visiting friends at the time of the fire, are staying with friends at Chichester while they decide on their plans for the future. He said: " There is nothing left of the house, only a shell. It will have to be demolished. It would be far too expensive to rebuild it as it was, but it may be possible to build a more modest house on the same site.
After the fire the house was______.
选项
A、quite badly damaged and it would be expensive to demolish it
B、left with only the walls standing
C、so badly damaged that it would have to be pulled down and rebuilt
D、left with only the walls and the roof undamaged
答案
B
解析
文中最后一段提到:There is nothing left of the house,only a shell.屋子什么都没有了,只剩下空壳,也就是说,只剩下墙壁了。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/BSkK777K
本试题收录于:
D类竞赛(专科)题库大学生英语竞赛(NECCS)分类
0
D类竞赛(专科)
大学生英语竞赛(NECCS)
相关试题推荐
Heisquitesurethatit’s_______impossibleforhimtofulfillthetaskwithintwodays.
Asadevelopingcountry,wemustkeep______withtherapiddevelopmentoftheworldeconomy.
Shewasstandingoutsideinthesnow,______withcold.
Chinesepeoplehad______8years’warwithJapanandfinallywonthewar.
Mymothercan’tget_____becauseshehasrheumatism(风湿病).
EveryyearmillionsofcandidatesattendtheNationalCivilServantExam,someofwhomevenregarditastheirlifelongcareeri
Theschoolcommitteehopedthattheirchoiceofplaywouldbe________withthestudentsandtheirparents.
Meilingreturnedfromabroadatotallydifferentperson.Theitalicizedpartfunctionsasa(n)________inthesentence.
A.fightingB.subjectsC.certainlyD.questionE.resultinF.furtherG.appearance
Doyouoftenuseshampoo?Doyouputketchuponyourfood?Haveyouevervisitedasauna?Ifyouthinkthesewordsareoriginall
随机试题
茶艺职业道德的基本准则,应包含这几方面主要内容:遵守职业道德原则,热爱茶艺工作,不断提高服务质量等。
就投资者经验来讲,标志着企业承认自己处于财务困境的措施是()
关于循环功能衰竭按血流动力学的病因分类,描述不正确的是
投标人经复核认为招标人公布的招标控制价未按照《建设工程工程量清单计价规范》GB50500—2013的规定进行编制的,应向招投标监督机构和工程造价管理机构投诉。投诉书内容包括()。
D公司正面临印刷设备的选择决策。它可以购买10台甲型印刷机,每台价格8000元。且预计每台设备每年末支付的修理费为2000元。甲型设备将于每4年末更换,预计无残值收入。另一个选择是购买11台乙型设备来完成同样的工作,每台价格5000元,每台每年末支付的修理
农业生态系统模式:沼气、猪、鸡、玉米、粪便、沼气池。在一个人工农业生态系统中,玉米、鸡、猪、人组成的食物网如图所示。鸡、猪、人的粪便以及玉米秸秆通过沼气池发酵,产生的沼气用于照明和做饭,沼渣可以做肥料。请分析回答以下问题:如果工厂排放的有害物质如铅
如图所示,一物体以速度v0冲向光滑斜面AB,并能沿斜面升高h,下列说法正确的是:
设函数,且y=f(x)+g(x)在(-∞,+∞)内连续,试确定常数a,b的值.
[A]Indiarunslikeathreadthroughthistale.CottonwasbeingspunintheIndusValleyin3000BC:Herodotusadmireditsquali
Thereceptionist,______jobwastoanswerthephone,hadlaryngitis(喉炎).
最新回复
(
0
)