首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Hair loss is one of those things we still do not understand. Science has, of course, shown that men are more likely than women t
Hair loss is one of those things we still do not understand. Science has, of course, shown that men are more likely than women t
admin
2021-09-26
27
问题
Hair loss is one of those things we still do not understand. Science has, of course, shown that men are more likely than women to suffer major hair loss. Some kinds of hair loss are temporary, an effect of illness. In those cases we can expect the hair to grow back.
It all depends on whether the hair root is alive. If it is not, hair loss is permanent and nothing will help. Some daily loss of hair is a normal, healthy sign. Most people lose between 40 to 50 scalp hairs each day.
Each of these scalp hairs grows for from two to six years and then rests. About three months later it is pushed out by a new hair growing from the same root. This is not something that should cause great concern.
Something else we know is that normal hair loss is seasonal, with the most hair loss occurring in the fall. Everyone experiences a normal cycle of loss and growth. The problem of hair loss results when loss is greater than growth.
The main cause of hair loss in men seems to be accumulation of a hormone in the body. When that hormone reaches a certain level, the hair growing period is shortened and hair loss is the result. There is no cure for most cases of hair loss. This, however, is not the end of the world.
According to science, ________.
选项
A、all hair loss is a normal, healthy sign
B、man should pay special attention to hair loss
C、it’ s likely that men have more problems of hair loss
D、men lose more hair than women do
答案
C
解析
事实细节题。根据第一段“Science has,of course,shown that men are more likely than women to suffer major hair loss.”可知。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/BWRC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Therearenotmanyteacherswhoarestrong______oftraditionalmethodsinEnglishteaching.
Itiswidelybelievedthathighlyeducatedstudentsaremorelikelytogetagoodjob.However,atanon-campusjob【C1】______in
Lifereallyshouldbeonelongjourneyofjoyforchildrenwhoarebornwithaworldofwealthattheirtinyfeet.Butexpertso
Adinnerpartyisoftenapleasurabletimeforeveryonebutthehost,sotheimportantpointtokeepinmindisthat"planning"
Adinnerpartyisoftenapleasurabletimeforeveryonebutthehost,sotheimportantpointtokeepinmindisthat"planning"
Haveyoueverseenamovieinwhichabuildingwasburneddownorabridgewasdestroyed?Haveyouseenfilmsinwhichatrainc
Bythetimehewas1yearsold,hehaddevelopedtotheextentthatheneverlistenedtohisparents’advice.
W:Jim,whatareyougoingtodotonight?M:Ihavenoidea.Whataboutyou?W:【D1】______M:Soundsgood’ButIhear
Wesawanewplayatthetheatre,______wehadsupperatarestaurant.
随机试题
下列关于证券公司的股东及实际控制人的说法,正确的有()。 Ⅰ.股东转让所持有的证券公司股权,受让方及其实际控制人也要符合监管部门规定的资格条件 Ⅱ.实际控制人,是指能够在法律上或事实上支配证券公司股东行使股东权利的法人、其他组织或个
舞蹈作品:芭蕾舞剧《白毛女》。
一般抗心律失常药物按作用机制可分为
羔羊痢疾主要危害()日龄的羔羊。
(2011年)对于混流泵、离心泵和轴流泵,按比转数大小的排序是()。
()应向验船部门申请拖航检验,并取得验船师签发的拖航检验报告或适航批准书。
下列短文是一名高一新生的周记:“我是个内心孤独的人,我身边没有知心朋友,内心总是冷冷清清,没有乐趣,我觉得自己像块木头,像块铁。”下面是我最想说的,也是我最困惑的:上了初中,我良好的人生观、世界观全变了,我看清了很多,明白了很
苏联解体、东欧剧变,原因是多方面的,最根本的原因在于这些国家执政的共产党人没有解决好发展问题,即()。
设λ0为A的特征值.若|A|≠0,求A-1,A*,E—A-1的特征值.
在数据库系统中,考虑数据库实现的数据模型是
最新回复
(
0
)