首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Many young people tell me they want to be writers. I always encourage such people, but I also explain that there’s big differenc
Many young people tell me they want to be writers. I always encourage such people, but I also explain that there’s big differenc
admin
2012-06-02
45
问题
Many young people tell me they want to be writers. I always encourage such people, but I also explain that there’s big difference between "being a writer" and writing. In most cases these young people are dreaming of wealth and fame, not the long hours lonely at a typewriter. " You’ve got to want to write, " I say to them, " not want to be a writer. "
The reality is that writing is lonely, private and poor - paying. For every writer kissed by fortune there are thousands more whose longing is never realized. When I left a 20 - year career in the U.S. Army to become a freelance writer(自由撰稿者), I had no expectation at all. What I did have was a friend who found me my room in a New York apartment building. It didn’t even matter that it was cold and had no bathroom. I immediately bought a used typewriter and felt like a true writer.
After a year or so, however, I still hadn’t gotten any breakthrough and began to doubt myself. It was so hard to sell a story that I barely made enough to eat. But I knew I wanted to write. I had dreamed about it for years. I wasn’t going to be one of those people who gave up halfway. I would keep putting my dream to the test------even though it meant living with uncertainty and fear of failure.
This is the
shadow - land
of hope, and anyone with a dream must learn to live there.
Why did the author begin to doubt himself after the first year of his writing career?
选项
A、He wasn’t able to produce a single book.
B、He wasn’t able to have a rest for a whole year.
C、He found his dream would never come true.
D、He hadn’t seen a change for the better.
答案
D
解析
因果关系考题。本题问作者为什么在开始写作生涯一年后竞开始怀疑起自己来。根据文章第三节第一句:然而,一年左右之后,我却没有取得任何突破,便开始怀疑起自己来,这“没有取得任何突破”显然就是怀疑自己的原因,故选D0他没有看到情况改观(向好的发向转变)。这里需要注意的是:没有取得任何突破,并不意味着没有文章或书发表,而仅是说经济窘迫依旧,挣的钱只能勉强糊口。因此,不可选“A。他连一本书都没出过”作为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/BYGC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
TodaythecomputerplaysavitalroleinthelivesofmanyAmericansandisseenasoneofthegreatesttechnologicaldevelopmen
I______mythingstoahotelinGreenStreet.
Shedecidedto______inthehistorycourseatthelocaleveningschool.
Manypeoplekeeptheir______(save)inbanks.
Otherexperimentshaveshown【61】thebrainneedstimeto"digest"【62】hasbeenlearned.Thetimenecessary【63】thisis5to1
Otherexperimentshaveshown【61】thebrainneedstimeto"digest"【62】hasbeenlearned.Thetimenecessary【63】thisis5to1
"Whydidyouleavethemeetingearly?""Ifoundthediscussion______."
Todayanyonewillacceptmoneyinexchangeforgoodsandservices.Peopleusemoneytobuyfood,furniture,books,bicyclesand
Mostanimalshavelittleconnectionwithanimalsofadifferentkind,unlesstheyhuntthemforfood.Sometimes,however,twoki
Hardlyhadhefinishedhisspeech______theaudiencestartedcheering.
随机试题
“走出去”战略与______共同构成了我国对外开放的完整格局。
由于人为活动对自然环境的改变导致人体出现非正常疾病和有害的生理过程,使人类生理素质和健康水平下降的现象叫作________。
禁食早期每日静脉给予葡萄糖,其主要作用是【】
A.国家食品药品监督管理局B.各级卫生主管部门C.省级(食品)药品监督管理局D.药品生产企业、药品经营企业、医疗卫生机构E.国家()负责医疗卫生机构中与实施药品不良反应报告制度有关的管理工作
根据票据法律制度的规定,下列有关票据权利消灭时效的表述中,不正确的是()。
企业整体能够具有价值,在于它可以为投资人带来现金流量。这些现金流量可以视同为资产分别出售所获得的现金流量。()
2002年1月1日,甲上市公司将其闲置不用的办公楼委托其关联方乙公司经营,该办公楼2002年年初账面价值为2000万元,按托管协议规定,该办公楼委托经营期为3年,每年实现的损益均由乙公司承担和享有,乙公司每半年支付给甲公司委托经营收益50万元。2002年1
分析不同价格和采购中各项费用的支H{,以选择采购成本较低的供应商,这种供应商选择方法称为()。
巴比松画派
某县打算在县中心城区建设一个城市广场,决定作出后,县政府成立了由副县长为组长、15人组成的城市广场建设领导指挥办公室,购置各种办公设备花费20万元。然后开始进行拆迁工作,动用3000元安置被迁居民、商户,又请专家进行规划设计,花费了400万元。为了建设一个
最新回复
(
0
)