首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The Benefits of Traveling Abroad More and more people choose to travel abroad in their vacations. Many people believe that t
The Benefits of Traveling Abroad More and more people choose to travel abroad in their vacations. Many people believe that t
admin
2021-08-05
61
问题
The Benefits of Traveling Abroad
More and more people choose to travel abroad in their vacations. Many people believe that traveling abroad benefit them a lot. Write a composition of about 200 words on the following topic:
The Benefits of Traveling Abroad
You are to write in three parts.
In the first part, state specifically what your opinion is.
In the second part, support your opinion with appropriate details.
In the last part, bring what you have written to a natural conclusion or a summary.
选项
答案
The Benefits of Traveling Abroad As we have more money to dispose, we tend to choose to take our vacations abroad. Admittedly, traveling abroad has a lot of benefits, among which are broadening our horizon and building up our character. First of all, traveling abroad enables us to broaden our view. We are no longer confined to the landscape and culture of one nation. Instead, we will be greeted by exotic folk culture and sceneries, which will trigger us to learn more about the destination. Bit by bit, as we travel across many different nations, we will be more acutely aware of the varieties of cultures in the world. Secondly, traveling abroad is a character-building experience for us, especially for young people. A person who travels a lot is usually independent, tolerant and resilient. Because of the different practices and beliefs between the foreign culture and the home culture, one needs to adapt quickly to the local culture. "Do in Rome as the Romans do". Besides, the more you are exposed to the foreign lands, the more you are aware of the cultural differences. Therefore, you will be more tolerant with different people and customs along the way. In conclusion, traveling abroad brings you "seeing eyes" to see the kaleidoscopic sceneries and an "open mind" to experience and embrace the world.
解析
本题属于“给定观点型”作文,涉及的题材是“社会热点”。该题要求考生对“出国游的好处”提出个人的意见。按照题目的要求,可谋篇布局如下:
开头:提出话题,指出出国游有很多好处。
主体:阐述原因。
1.出国游能让我们扩大视野。
2.出国游能塑造我们的性格。
结尾:总结出国游的主要好处是扩大视野、塑造性格。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/BZ3K777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
ItwouldmeangivingmorepowertoCongress,manyof______membersarewidelybelievedtobecorrupt.
Thereisnodoubt______alargenumberofpeoplehavebenefitedfromheartsurgery.
Ifdad______theconcerttomorrow,hewouldbuyticketsforus,butheisonabusinesstripabroad.
A.accordinglyB.accountsC.allowanceD.benefitsE.budgetsF.commissionG.demandingH.exceedinglyI.
A.accordinglyB.accountsC.allowanceD.benefitsE.budgetsF.commissionG.demandingH.exceedinglyI.
A.accordinglyB.accountsC.allowanceD.benefitsE.budgetsF.commissionG.demandingH.exceedinglyI.
随机试题
本能说
早期发现大肠癌的初步筛查手段是
工程实践证明,当沥青的黏度在()时,对应的温度适宜进行沥青混合料的拌和;而当沥青的黏度在()时,对应的温度适宜进行沥青混合料的碾压成型。
在工程咨询服务投标文件中“技术建议书”的“咨询人员工作安排”部分不应包括的内容是()
货币均衡的自发实现主要依靠()的调节。这段话反映的是我国的()问题。
减小抽样方案的AQL值意味着()。
下列文学常识描述错误的一项是()。
医学上认为,不论在哪个年龄段,超重者患高血压、心血管疾病以及Ⅱ型糖尿病的风险都会升高,这些疾病同时也是导致肾病的危险因素。研究人员曾对1830名6岁至14岁的日本儿童进行尿检,结果显示,27名儿童出现持续性蛋白尿、尿中红血球增多等肾病症状。经对比后发现,这
Whydidthemangotoseehisdoctor?
看到古代的生活完整地保存下来,我们是多么高兴啊!(preserve)
最新回复
(
0
)