首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Money. B、Message. C、Media. D、Market. C录音提到系统的广告计划应该包含四个“M”,分别是市场(Market)、媒体(Media)、花费(Money)和信息(Message)。因此选C项。
A、Money. B、Message. C、Media. D、Market. C录音提到系统的广告计划应该包含四个“M”,分别是市场(Market)、媒体(Media)、花费(Money)和信息(Message)。因此选C项。
admin
2016-08-29
56
问题
Last time we were talking about the need for advertising. Now, let’s look at how you can successfully call attention to the service or product you want to sell. To succeed, you’ve got to develop a systematic approach. But what does a systematic advertising plan look like? Well, it covers what we call—the "Four Ms": Market, Media, Money, Message. All are important areas to focus on when creating your advertising plan.
The First step is to look at your Market, that’s the people who might become customers, buyers of your service or product. You need to know all about your possible customers: Who are they? What age group are they? What do they like, or dislike? How do they shop?
Next, Media. You need to figure out: Which media you should advertise through? Which media will reach your intended audience? So, you do research, trying to determine which media will reach the most potential customers for the lowest cost. For instance, if you have a product, that teachers would like, then teachers are your market. So you ask yourself: What magazines do the majority of teachers read? What TV programs do teachers watch? Do teachers listen to much radio? At what times of the day?
The third M—Money. You have an advertising budget to spend, but how do you spend it wisely. Again, research is the key: When to advertise? Or how to get the best rates? Like, maybe you’re advertising sports equipment, and you have been spending most of your budget during the holiday season when people buy gifts for each other. Now, in theory, that would seem a great time to advertise, but a research may show you’re wrong, that the customers who buy sports equipment tend not to give it as a holiday gift, but want to use it themselves. In that case, advertising during a different season of the year might give you better results.
OK, finally, there is your Message: What do you want to say about your product? Why will buying it make the customer’s life easier, or safer or better somehow. Whatever the message is, make sure you get it right. For example, there was this Soup Shop, the soup was really tasty, but there weren’t a lot of customers. The owner thought that may be if they give something away for free with each purchase, then more people would come buy soup. So they got some cheap socks, and they advertise to give a pair away with each bowl of soup. But, then even fewer people came to the restaurant. Well, you can imagine why. People started to associate the soup with feet: they began to imagine the soup smelled like feet. The advertising massage, soup means free socks, was a bad choice.
16 What is the second "M"?
17 Why shouldn ’t we advertise sports equipment during holiday season?
18 Why does the soup shop lose its customers?
选项
A、Money.
B、Message.
C、Media.
D、Market.
答案
C
解析
录音提到系统的广告计划应该包含四个“M”,分别是市场(Market)、媒体(Media)、花费(Money)和信息(Message)。因此选C项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/BZG7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Smallcompanies.B、Industrialists.C、Tradeunions.D、Theyoungergeneration.B细节题。短文提到,工业家们并不反对政府这些计划,他们承认,缩减工作时间会帮助他们减少成本。由此可
A、Ithasbeenthebestsellerforweeks.B、Itadvisespeopletochangethemselves.C、Itisbeingsoldataverylowprice.D、Itd
DoctorsinBritainarewarningofanobesity(肥胖症)timebomb,whenchildrenwhoarealreadyoverweightgrowup.So,whatshould
Cosmeticorplasticsurgeryoftenevokesimagesoffamouspersonalitieswantingtoaltertheirappearancesthrough【B1】______surg
ItiscommonlybelievedintheUnitedStatesthatschooliswherepeoplegotogetaneducation.Nevertheless,ithasbeensaidthatto
A、Hewasnotinterestedinpoliticalreform.B、Hehadanunusualmilitarycareer.C、Hehadnopoliticalexperience.D、Heexpress
A、Mostofthemareoperatedbyreligiousgroups.B、Mostofthemdonotreceivegovernmentmoney.C、Theymustbeapprovedbythe
AJewishproverbsaysthatGodcouldnotbeeverywhereandthereforehemademothers.Herearesomemotherswhohaveachievedfa
AJewishproverbsaysthatGodcouldnotbeeverywhereandthereforehemademothers.Herearesomemotherswhohaveachievedfa
A、Refusetoworkafterhours.B、Arrivealittlelate.C、Getaridehomefromwork.D、Gotoworkearly.A“Whydon’tyou…”是提出建议或意见
随机试题
男孩,4岁。因发热、呕吐2天,抽搐1次来院急诊。体检:神萎,颈抵抗,心、肺检查无异常,腹软,肝、脾无肿大,布氏征阳性,双侧巴氏征阳性,背部发现一疖肿,周围发红。脑脊液外观混浊,白细胞数2500×109/L,中性粒细胞0.90,糖1.68mmol/L,蛋白1
A.以白饮和服方寸匕B.灯心煎汤送服C.甘澜水八碗,煮取三碗D.上锉麻豆大,每服五钱匕哪项属于三仁汤的用法
最可能的诊断是这种疾病又被称作
某单位职工,男,48岁。平时和同事相处甚难,某同事想让其就诊心理咨询,但该职工坚决反对;心理医师也不主张这样的人来门诊治疗,是因为心理治疗的性质有
治疗尿路阻塞之癃闭,应首选()
我国刑法中目前存在绝对确定的法定刑的罪名是()
论述培养和提高教师素养的主要途径。(2015年华南师大)
Hippocrateshasbeenregardedasthefatherof______.
DearMr.Downe,IampleasedtobeabletoinviteyoutotheLaunchofEnglishTomorrow,theexcitingnewmulti-levelCD-ROM
Intoday’sageoffasttravel,theworldseemsasmallerplace—andtosomepeople,alessexcitingplace.Fiftyyearsago,
最新回复
(
0
)