首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、That workers can do something about contribution. B、That workers can enjoy more spare time. C、That workers can make their jobs
A、That workers can do something about contribution. B、That workers can enjoy more spare time. C、That workers can make their jobs
admin
2013-09-26
67
问题
Many countries of the world have been faced with the problem of how to make their workers more productive. Some experts claim the answer is to make jobs more varied. But do more varied jobs lead to greater productivity?(26)There is evidence to suggest that while variety certainly makes the workers’ life more enjoyable, it does not actually make him work harder.
Other experts feel that giving the worker freedom to do his job in his own way is important and there is no doubt that this is true.(27)The problem is that this kind of freedom cannot easily be given in the modern factory. Thus while freedom of choice may be important, there is usually very little that can be done to create it. Another important consideration is how much each worker contributes to the product he is making. In most factories the worker sees only one small part of the product. Some car factories are now experimenting with having many small production lines rather than one large one, so that each worker contributes more to the production of the cars on his line.(28)It would seem that not only is the degree of workers’ contribution an important factor, but it is also one we can do something about.
The workers themselves certainly think more money lead to greater productivity. But perhaps they want more money only because the work they do is so boring. Money just lets them enjoy their spare time more.(29)Perhaps if we succeed in making their jobs more interesting, they will neither want more money, nor will shorter working hours be so important to them.
26. What does the author think of making jobs more varied?
27. According to the passage, what is the problem of giving the workers freedom?
28. Besides the degree, what is also important about workers’ contribution?
29. What would workers do if making their jobs more interesting?
选项
A、That workers can do something about contribution.
B、That workers can enjoy more spare time.
C、That workers can make their jobs more interesting.
D、That workers can demand shorter working hours.
答案
A
解析
文章中提到,除了贡献量比较重要,工人们确实能够为工厂做出贡献也很重要,故答案为A)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Bb27777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Businessexecutives,housewivesandcollegestudents.B、Parentsplanningfortheirchildren’seducation.C、Adultswithorwith
A、TheyproducedmorecarsthanAmericanmanufacturers.B、Theyreducedcar-productioninAmerica.C、Theygaveupmoremarketshar
Largecompaniesneedawaytoreachthesavingsofthepublicatlarge.Thesameproblem,onasmalle【B1】______facespracticall
A、14SpringVale.B、40SpringWellC、14SpringWell.D、40SpringVale.A我们先找出答案所在的内容Thename’sNicholas,andtheaddressis14S
A、Drivinginunsettledweather.B、Takinglongdrivesoutsidethecity.C、Meetinginterestingpeopleinthecity.D、Beingableto
______(到了有关当局采取措施的时候)solvetrafficproblems.
Sportingactivitiesareessentiallymodifiedformsofsomeoldstylehuntingbehavior.Viewed【B1】,themodernfootballplayerc
A、Theworkersmakemanycomplaints.B、Theworkersmakealotofobjections.C、Theworkersmakelotsofproposals.D、Theworkers
A、Chemistry.B、Architecture.C、Mathematics.D、Biology.A选项均为表示学科的名词表明,本题可能考查某人的专业或上什么课。由男士提到的I’minchemistry可知,男士主修化学,故答案为[A]。
随机试题
肾实质性高血压80%以上由何所引起()
病毒的致病因素是
德尔菲法的突出优点是()。
某投资人投资1万元申购某基金,申购费率为1.5%,假定申购当日基金份额净值为1.0500元,则其可得到的申购份额为()份。
下列各项中,不影响应收账款周转率指标的是()。
拟出一份高中地理任一学期的教学计划。
某煤矿发生了一起事故。现场的人有以下的断定:矿工1:发生事故的原因是设备问题。矿工2:有人违反了操作规范,但发生事故的原因不是设备问题。矿工3:如果发生事故的原因是设备问题,则有人违反了操作规范。矿工4:发生事故的原
Inthe______oftheprojectnotbeingasuccess,theinvestorsstandtoloseupto$30million.
Accordingtothepassage,peoplecouldreducethechanceofsufferingheartattackby______.Whichofthefollowingstatements
A、ShelearnsEnglishquickly.B、HerEnglishisn’tverygood.C、HerEnglishisverygood.D、Shelearnsnewsentencesslowly.B综合
最新回复
(
0
)