首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
I was standing in my kitchen wondering what to have for lunch when my friend Taj called. "Sit down," she said. I thought
I was standing in my kitchen wondering what to have for lunch when my friend Taj called. "Sit down," she said. I thought
admin
2013-09-28
34
问题
I was standing in my kitchen wondering what to have for lunch when my friend Taj called.
"Sit down," she said.
I thought she was going to tell me she had just gotten the haircut from hell. I laughed and said, " It can’t be that bad. "
But it was. Before the phone call, I had 30 years of retirement saving in a "safe" fund with a brilliant financial guru(金融大亨). When I put down the phone, my savings were gone. I felt as if I had died and, for some unknown reason, was still breathing.
Since Bernie Madoffs arrest on charges of running a $65 million Ponzi scheme, I’ve read many articles about how we investors should have known what was going on. I wish I could say I had reservations about Madoff before "the Call" , but I did not.
On New Year’s Eve, three weeks after we lost our savings, six of us Madoff people gathered at Taj’s house for dinner. As we were sitting around the table, someone asked, " If you could have your money back right now, but it would mean giving up what you have learned by losing it, would you take the money or would you take what losing the money has given you?"
My husband was still in financial shock. He said, "I just want the money back. " I wasn’t certain where I stood. I knew that losing our money had cracked me wide open. I’d been walking around like what the Buddhists call a hungry ghost; always focused on the bite that was yet to come, not the one in my mouth. No matter how much I ate or had or experienced, it didn’t satisfy me, because I wasn’t really taking it in, wasn’t absorbing it. Now I was forced to pay attention. Still, I couldn’t honestly say that if someone had offered me the money back, I would turn it down.
But the other four all said that what they were seeing about themselves was incalculable, and they didn’t think it would have become apparent without the ground of financial stability being ripped out from underneath them.
My friend Michael said, "I’d started to get complacent. It’s as if the muscles of my heart started to atrophy (萎缩). Now they’re awake, alive—and I don’t want to go back. "
These weren’t just empty words. Michael and his wife needed to take in boarders to meet their expenses. Taj was so broke that she was moving into someone’s garage apartment in three weeks. Three friends had declared bankruptcy and weren’t sure where or how they were going to live.
What did the author learn from Taj’s call?
选项
A、Taj had got an awful haircut.
B、Taj had just retired from work.
C、They were going to meet for lunch.
D、They had lost their retirement savings.
答案
D
解析
细节题。由题干中的Taj’s call定位至第一段“I was standing in my kitchen wondering what to have for lunch when my friend Taj called.”。继续浏览至第四段第三句“When I put down the phone,my savings were gone.”可推知,[D]符合文意,故为答案。由第三段第一句“I thought she was going to tell me she had just gotten the haircut from hell.”可推知,[A]属于过度推断,故排除;[B]“泰姬刚刚退休”,原文并未提及,故排除;[C]“她们会面吃午餐”,原文也未提及,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/BfLK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
TheEthicalConsumerResearchAssociationwillprovideinformationtoshopperson
Nearlyhalftheworld’spopulationwillexperience【C1】______watershortagesby2025,【C2】______theUnitedNations.Wars【C3】_____
Nogovernment,anymorethananindividual,willlongbe______,withoutbeingtruly______.
Whyshouldpruningbedone?
Thestrickenarearequiresmoredrinkingwaterthan______.
It’shardtoconfirmorrefutethatthere’sacausalrelationshipbetweentheamountoffatweeatandtheofheartattacks.
StressStresscanbedefinedasanadaptiveresponse,mediatedbyindividualcharacteristicsand/orpsychologicalprocesses
Peopletendtocomplainalotaboutthe______risingpricesrecently.
Beforethe1500’s,thewesternplainsofNorthAmericaweredominatedbyfarmers.Onegroup,theMandans,【C1】______intheupper
随机试题
在常温下,只要压力不超过()MPa,工程上常用的O2、N2、H2、CO等气体可以作为理想气体处理。
“诗言志”作为一种艺术观念,最早体现在()
对定期考核不合格的医师,暂停执业活动期满,再次进行考核,对考核合格的
(2009)南方炎热地区某办公建筑,潮霉季节首层地面冷凝返潮严重,下列哪一种防止返潮的措施是无效的?
怎样游览中国古典园林?
智商85分说明智力低下。()
某网店为了扩大其商品销售量,采取了各种广告宣传和促销手段,但效果并不明显。网店老板聘请了专业人士进行市场分析,分析结果认为开通了网上银行的人群才是真正潜在的网店顾客群。于是该网店着手与商业银行合作,在新开通网上银行业务的人群中开展宣传和促销活动。但是三个月
读过《西游记》的朋友大概无不为作者吴承恩丰富的想象力所折服。像天上一日,人间一年;像孙悟空翻一个筋斗十万八千里;像形形色色、五花八门并且具有丰富个性特征的妖魔鬼怪……就连孙悟空、猪八戒这两个主要人物,也是作者调动了极大的想象力塑造出来的。由此而论
Doctorshavetreatedthefirstreportedcaseof"Internetaddictiondisorder"broughtonbyexcessiveuseofGoogleGlass.I
某应用通过一个广域网传输数据,每次所传输的数据量较小,但实时性要求较高,网络所处的环境干扰信号比较强,则为该网络选择的工作方式应为______。
最新回复
(
0
)