首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
The percentage of immigrants(including those unlawfully present)in the United States has been creeping upward for years. At 12.6
The percentage of immigrants(including those unlawfully present)in the United States has been creeping upward for years. At 12.6
admin
2016-01-10
58
问题
The percentage of immigrants(including those unlawfully present)in the United States has been creeping upward for years. At 12.6 percent, it is now higher than at any point since the mid-1920s.
We are not about to go back to the days when Congress openly worried about inferior races polluting America’ s bloodstream. But once again we are wondering whether we have too many of the wrong sort of newcomers. Their loudest critics argue that the new wave of immigrants cannot, and indeed do not want to, fit in as previous generations did.
We now know that these racist views were wrong. In time, Italians, Romanians and members of other so-called inferior races became exemplary Americans and contributed greatly, in ways too numerous to detail, to the building of this magnificent nation. There is no reason why these new immigrants should not have the same success.
Although children of Mexican immigrants do better, in terms of educational and professional attainment, than their parents, UCLA sociologist Edward Telles has found that the gains don’t continue. Indeed, the fourth generation is marginally worse off than the third. James Jackson, of the University of Michigan, has found a similar trend among black Caribbean immigrants, Telles fears that Mexican-Americans may be fated to follow in the footsteps of American blacks—that large parts of the community may become mired(陷入)in a seemingly permanent state of poverty and underachievement. Like African-Americans, Mexican-Americans are increasingly relegated to(降入)segregated(隔离), substandard schools, and their dropout rate is the highest for any ethnic group in the country.
We have learned much about the foolish idea of excluding people on the presumption of the ethnic/racial inferiority. But what we have not yet learned is how to make the process of Americanization work for all. I am not talking about requiring people to learn English or to adopt American ways; those things happen pretty much on their own. But as arguments about immigration heat up the campaign trail, we also ought to ask some broader questions about assimilation(同化), about how to ensure that people, once outsiders, don ’ t forever remain marginalized within these shores.
That is a much larger question than what should happen with undocumented workers, or how best to secure the border, and it is one that affects not only newcomers but groups that have been here for generations. It will have more impact on our future than where we decide to set the admissions bar for the latest wave of would-be Americans. And it would be nice if we finally got the answer right.
How were immigrants viewed by U. S. Congress in early days?
选项
A、They were of inferior races.
B、They were a source of political corruption.
C、They were a threat to the nation’ s security.
D、They were part of the nation’ s bloodstream.
答案
A
解析
细节题。第二段首句提到,我们不打算回到国会认为劣等民族会污染美国血统的日子。结合首段首句的immigrants可知,这句话中的inferior races指的正是移民,由此可知,以前国会认为移民是劣等民族,故A项为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/BfsZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
OneofthemostpressingchallengesthattheUnitedStates—andindeed,theworld—willfaceinthenextfewdecadesishowtoall
OneofthemostpressingchallengesthattheUnitedStates—andindeed,theworld—willfaceinthenextfewdecadesishowtoall
Morethan200organizationsarepreparingtobringtheirteamsofrobotstoRoboCup2003nextmonthinPadua,Italy,aneventwh
Thegoodnewsmadeheadlinesnationwide:Deathsfromseveralkindsofcancerhavedeclinedsignificantlyinrecentyears.Butth
Verysoon,unimaginablypowerfultechnologieswillremakeourlives.Thiscouldhavedangerousconsequences,especiallybecause
InAmericaweareraisedtoappreciatetheaccomplishmentsofinventorsandthinkers—creativepeoplewhoseideashavetransforme
Whataretheroadsnottakenbecausestudentsmusttakeoutloansforcollege?Foronething,itappearsthatpeoplewithstuden
Thatsomepeoplemakeweirdassociationsbetweenthesenseshasbeenacknowledgedforoveracentury.Theconditionhasevenbee
InafamousepisodeoftheTVshowSeinfeld,a"closetalker"makesothersuncomfortablebystandingmerecentimetersfromtheir
[A]Whycan’tthishappenmoreoften?ItisnoaccidentthatWorthenandsomanyothersaredrawntoateacherwhoisnotalifel
随机试题
个别物体观察
不知你是否希望一天能有30个小时呢?毫无疑问的是这多出的时间足以缓解我们目前面临的巨大的压力。目前来说,我们日常生活中留下了太多没有及时完成的工作:没有及时回复的信件,没时间写的文章,没来得及拜访的好友……生活中有太多的琐事让我们抽不开身,每天都像陀螺一样
ABO血型系统凝集原特异性的决定簇是
对“热结旁流”应选用的治疗方法是
补益滋腻药物入药煎煮宜
如图5-47所示外伸梁,A截面的剪力为()。
企业采用差异市场营销战略,其明显的优点是()。
对流浪、乞讨或离家出走的未成年人,无法查明其父母或者其他监护人的,由()收容抚养。
什么是银行的一级、二级和三级资本?为什么对银行的监管特别要强调资本金?
Mostpeoplewhogoonlinehavemainlypositiveexperience.But,【C1】______anyendeavor—traveling,cooking,orattendingschool—t
最新回复
(
0
)